Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 12 Σεπτέμβρη για το 2ο Λύκειο Αρτέμιδος.

Μετά από ένα χρόνο, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου και την Ένωση Γονέων, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχολείο πρότυπο, σύγχρονο, αντάξιο της προσδοκίας τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους.
Οι ενέργειες του Αντιδημάρχου παιδείας κ. Κρόκου αλλά και του ίδιου του Δημάρχου κ. Δημήτρη Μάρκου σε συνεργασία με τους γονείς – συλλόγους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια παρουσιαστήκαν τους τελευταίους μήνες, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια όλων, όσων, πίστευαν πως το σχολείο δεν θα είναι έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά!




Σίγουρα υπήρξαν και στιγμές έντασης, αμφισβήτησης, προβληματισμού, είμαι σίγουρος όμως πως όλοι εργαστήκαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μόνο για το καλό των παιδιών μακριά από προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις.

Θέλω ειλικρινά να εκφράσω την αμέριστη ικανοποίηση μου σε όλους όσους έτρεξαν, προσπάθησαν και αγωνίστηκαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, από το δικό του μετερίζι για να μπορούν τα παιδιά του Δήμου μας, να απολαμβάνουν ένα σύγχρονο και φιλόξενο σχολείο.

Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω στην συλλογικότητα, την ομαδικότητα σε όλες τις διεκδικήσεις και τους αγώνες!

Ανδρέας Γλαβάς
Αντιπρόεδρος του
Ο.Π.Π. & Π. «Ο Ξενοφών»

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΑΕΛΙ.ΕΣΥ ΡΕ ΓΛΥΦΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΤΩΝ 30 ΨΗΦΩΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΑ ΔΕΜΕΝΟ.ΑΝΟΗΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΛΟΥΤΣΙΩΤΗ.ΡΕΕΕΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΦΙΟΚΑΦΑΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Η ΑΥΛΗ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κτίριο για σχολείο δεν το έκανε ο δήμαρχος μόνος του το έκανε μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την Ένωση Γονέων χωρίς διαμαρτυρία απο κανέναν γονέα. Για την έλλειψη ασφάλειας λοιπόν δεν φταίει μόνο ο δήμαρχος αλλά και οι γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΚΑΝΕΙΣ Η ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΟΜΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΡΑ Ο ΜΑΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ,ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΨΕΥΤΟΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ.ΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΡΚΟΥ-ΚΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Βεβαίως και θα έχει αυτός την ευθύνη αν χτύπα ξύλο γίνει ατύχημα. Σε όλα τα σχολικά ατυχήματα ο δήμαρχος την πληρώνει πρώτα, τώρα που είναι και διευθυντής Πολεοδομίας η ευθύνη του είναι διπλή

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου