Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Δοκιμαστής της BMW τράκαρε με αστυνομικό όχημα

 
Την ώρα της δοκιμαστικής οδήγησης μίας ολοκαίνουργιας BMW 7, ο «τέστερ» δεν πρόλαβε να αντιδράσει και προσέκρουσε πάνω σε ένα όχημα της γερμανικής αστυνομίας!




Το είδαμε και αυτό! Ένας δοκιμαστής της ΒΜW στην διάρκεια της σχετικής δοκιμής στο Μόναχο, προφανώς και δεν έδωσε την κατάλληλη προσοχή. Έτσι, δεν είδε ένα περιπολικό Mercedes-Benz Sprinter να διασχίζει μία διασταύρωση έχοντας αναμμένο τον φάρο και τα σχετικά φώτα προειδοποίησης στη διάρκεια καταδίωξης σε ληστεία. Το αποτέλεσμα ήταν να γερό τρακάρισμα όπου ευτυχώς, ο οδηγός της BMW και οι τρεις αστυνομικοί που υπήρχαν στην «κλούβα» να την γλυτώσουν με μερικές γρατζουνιές.



Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση πρέπει να ήταν αρκετά δυνατή καθώς το Sprinter έχει ανατραπεί και η νέα Σειρά 7 να βρίσκεται καλυμμένη κάτω από ένα πανί. Ακόμη και στην τρομάρα που πέρασε ο οδηγός κατάφερε να βρει την ψυχραιμία του και να σκεπάσει τη νέα «επτάρα» που θα κάνει ντεμπούτο πιθανότατα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Πάντως, ο συγκεκριμένος δοκιμαστής ίσως να είναι και ο πρώτος που γνωρίζει την παθητική ασφάλεια που θα προσφέρει η νέα BMW από πρώτο χέρι. Αυτό θα πει crash-test υπό πραγματικές συνθήκες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου