Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μήνυση στον Ψινάκη για εργασιακό μπούλινγκ από το Σύλλογο εργαζομένων

Μήνυση στον Ψινάκη για εργασιακό μπούλινγκ από το Σύλλογο εργαζομένων
Ολοένα αυξάνονται οι πληροφορίες – καταγγελίες που καταφθάνουν από εργαζόμενους του Δήμου Μαραθώνα σχετικά με
ψυχολογικό πόλεμο που δέχονται από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής του κ. Ηλία Ψηνάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή για τον Μαραθώνα».




Όπως περιγράφει η ανακοίνωση, ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Χατζηγιάννης, με ανησυχία παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Δήμο Μαραθώνος, με τελευταία, αυτή της μήνυσης που υπέβαλε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου στον Δήμαρχο κ. Ηλία Ψηνάκη και κάθε εμπλεκόμενο για την παράνομη, όπως ισχυρίζονται, παραβίαση των γραφείων του Σωματείου και την αφαίρεση των κλειδιών του.

«Οι ίδιες αυτές εξελίξεις και τα όσα δραματικά συμβαίνουν στο Δήμο Μαραθώνος, μεταξύ της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του Δήμου μάς προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία και μάς αναγκάζουν να προστρέξουμε στην αναζήτηση της αλήθειας και την καταπολέμηση των συνδικαλιστικών διώξεων. Υπάρχει τελικά στο Μαραθώνα εργασιακό μπούλινγκ;», συμπληρώνει η ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής:

«Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» και ο επικεφαλής αυτής Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνος κ. Νίκος Χατζηγιάννης εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την βαθύτατη θλίψη μας για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής του Δήμου Μαραθώνος και προσωπικά του Δημάρχου κ. Ηλία Ψηνάκη απέναντι στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος και σε εργαζόμενους του Δήμου προσωπικά.

Ιδιαίτερα όμως σάς καλούμε να παρέμβετε εσείς ως δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων των ΟΤΑ και να προστατεύσετε τους εργαζόμενους του Δήμου Μαραθώνος από συμπεριφορές φασιστικής νοοτροπίας και πολιτικού αμοραλισμού.

Σας καλούμε σε δράση ενάντια στο φαινόμενο της συνδικαλιστικής δίωξης στο Δήμο Μαραθώνος, με την πεποίθηση ότι μπορείτε και θέλετε να συνδράμετε τους εργαζόμενους στο Δήμο Μαραθώνος».

www.candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου