Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δένδιας: Η ΝΔ πέτυχε μια μεγάλη ήττα - Θα τη χαρακτήριζα και συντριβή

Αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ
Το κόμμα πρέπει να βρει την ταυτότητά του, σημείωσε και προειδοποίησε ότι αποτελεί «εφιάλτη να γίνει η ΝΔ ακροδεξιό
κόμμα του 4-5%». Αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, άφησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός, Νίκος Δένδιας.

«Να πάει ο λογαριασμός σε αυτόν που επέτρεψε στην κοινωνία να μας θεωρεί ακροδεξιό μόρφωμα», δήλωσε ο βουλευτής, εξαπολύοντας επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για την πτώση των ποσοστών του κόμματος στις εκλογές.




Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι η ΝΔ «έχει υποστεί μεγάλη εκλογική ήττα, συντριβή. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ως κόμμα. Στόχος είναι να ξαναγίνουμε μεγάλη παράταξη».

Και πρόσθεσε ότι «τώρα η ΝΔ είναι μια παράταξη με πορεία απομείωσης και έχουμε και το τραγικό παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε πως θα το αποφύγουμε αυτό. Μπορεί και να μην μπορούμε να το αποφύγουμε. Το πρόβλημα δεν είναι η ηγεσία, αλλά το κόμμα. Το θέμα ηγεσίας είναι παρακολούθημα».

Παράλληλα ο κ. Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα να μην διασπαστεί η ΝΔ, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο και τον «εφιάλτη» η ΝΔ να μετατραπεί σε ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4% με 5%. «Δεν έχει σημασία ποιος είναι πρόεδρος της ΝΔ αν είναι ακροδεξιό γκρουπούσκουλο» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου