Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Βρετανία: Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον μετακομίζουν στην βασιλική έπαυλη!

Βρετανία: Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον μετακομίζουν στην βασιλική έπαυλη!
 Η μετακόμισή τους έρχεται λίγες ημέρες μετά τα παράπονα του πρίγκιπα Κάρολου για «επέλαση των Μιντλετον» στην
ζωή του γιου του. Η μητέρα της δούκισσας του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον, η 60χρονη Κάρολ καθώς και ο 65χρονος πατέρας της, Μάικλ, μετακόμισαν στο Anmer Hall στο Νόρφολκ, για να βρίσκονται κοντά στην κόρη τους. Η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα ήδη ενός παιδιού, του πρίγκιπα Γεώργιου, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, μέχρι τις 25 Απριλίου.



Ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι ικανοποιημένος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, που οι γονείς της συζύγου του θα βρίσκονται κοντά της, όταν εκείνη θα γεννήσει. Το ζεύγος Μίντλετον πρόκειται να αντικαταστήσει στην βασιλική έπαυλη Anmer Hall των εκατό δωματίων, το ζεύγος των Amy και Colin Wood, που έχουν παραιτηθεί και υπήρξαν αντίστοιχα η Amy η οικονόμος της έπαυλης ενώ ο σύζυγός της ασχολείτο με τις εξωτερικές εργασίες και ειδικότερα, με την κηπουρική.



Η μετακόμιση των Μίντλετον στο Νόρφολκ, δίπλα στο πριγκιπικό ζεύγος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, τροφοδοτεί τα βρετανικά δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να έχει παραπονεθεί σε φίλους του ότι δεν βλέπει καθόλου τον εγγονό του πρίγκιπα Γεώργιο ενώ μίλησε και για «επέλαση των Μίντλετον» στην ζωή του μικρού εγγονού του.

Οι γονείς της Κέιτ ήταν αυτοί που είδαν πρώτοι τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, όταν γεννήθηκε το 2013, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα τον είδαν αργότερα και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων, το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και με την αδελφή ή τον αδελφό του, που θα έρθει στον κόσμο τον επόμενο μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου