Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Χαμηλοί τόνοι στα Σπάτα και… απαγορευτικό στην κουβέντα για τον Ολυμπιακό

DELLAS
Μπορεί χθες το πρωί κάτι η οριστικοποίηση της ημερομηνίας της ρεβάνς, κάτι η ανακούφιση για το γεγονός πως επιτέλους το ματς δεν είναι πλέον στον… αέρα, να έβαλαν έντονα στην «κιτρινόμαυρη» κουβέντα τον Ολυμπιακό. Μπορεί όλοι μέσα στην ΑΕΚ να έχουν αντιληφθεί το «αμόκ» που επικρατεί στον κόσμο για να βρεθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. 
Όμως πρόθεση και του Τραϊανού Δέλλα και των παικτών του, είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε ο «Τράι» στους ποδοσφαιριστές του, όταν η ανακοίνωση του ορισμού της ημερομηνίας του αγώνα, ήταν στεγνή, χωρίς να συνοδευτεί με το παραμικρό σχόλιο.
Επίσης για τον Δέλλα ακόμα δεν έχει φτάσει η κατάλληλη ώρα για να ανοίξει ο φάκελος της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Και ας απέχει πλέον και επισήμως μόλις μια εβδομάδα. Υπάρχει πρώτα το ματς του πρωταθλήματος με την Ερμιονίδα. Μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού αυτού, η κουβέντα για Ολυμπιακό είναι σχεδόν… απαγορευμένη στα Σπάτα. Εξάλλου ο Δέλλας κατανοεί την ανυπομονησία των παικτών του και ψυχανεμίζεται την «δίψα» και το πάθος τους για το ντέρμπι. Όλο αυτό όμως, απαιτεί ειδικά διαχείριση. Ειδικά από την στιγμή που μεσολαβεί και ένα άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου