Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Προσπάθησε να μετατρέψει το αυτοκίνητο σε μολότοφ!

Ο δράστης άνοιξε την τάπα του ρεζερβουάρ και τοποθέτησε μέσα εφημερίδες στις οποίες έβαλε φωτιάΛίγο έλειψε να προκαλέσει έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες ένας άνδρας στα Τρίκαλα, όταν επιχείρησε να μετατρέψει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε γιγαντιαία… μολότοφ, ανοίγοντας την τάπα του ρεζερβουάρ και τοποθετώντας μέσα εφημερίδες στις οποίες έβαλε φωτιά!

Ευτυχώς, οι περίοικοι τον πήραν είδηση και έσβησαν τη φωτιά πριν φτάσει στα καύσιμα και ανατιναχτεί το αυτοκίνητο. Ο νεαρός εμπρηστής, που σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα είχε πυρπολήσει και δύο κάδους απορριμμάτων σε κοντινό σημείο, πρόλαβε να εξαφανιστεί με το ποδήλατό του.

Όμως, η ταυτότητά του είναι γνωστή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων που τον αναζητούν για να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου, καθώς πρόκειται για άτομο γνωστό για τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

*** Άδειασε τα ρεζερβουάρ από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε ένα εργοτάξιο στο Άργος «ρουφώντας» συνολικά 34 λίτρα καυσίμων, άρπαξε και την μπαταρία ενός από αυτά και προσπάθησε να εξαφανιστεί, ένας 21χρονος τσιγγάνος. Όμως, τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας που επέστρεψαν τα κλοπιμαία στο εργοτάξιο και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου με την κατηγορία της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου