Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Νέα φωτογραφία του Σταμπούλου


 
Έτσι είναι σήμερα ο «σύντροφος» του Μαζιώτη.Κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συγκρατήσουν και να φωτογραφίσουν το «δυνατό νεαρό» που αντιστεκόταν με κάθε τρόπο
Τελικά κατάφεραν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να φωτογραφίσουν το συνεργό του φερόμενου ως τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Βύρωνα, Αντώνη Σταμπούλο, με νέα φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.



Η νέα φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. είναι τραβηγμένη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και έχει σημαντική διαφορά από αυτή που δόθηκε χθες, καθώς ο νεαρός άντρας δεν φορά γυαλιά και είναι εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής: «Σε συνέχεια χθεσινής μας ανακοίνωσης, δίνεται στη δημοσιότητα πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Σταμπούλου Αντώνη.

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου