Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Michael Jackson δεν είχε χρήματα να πληρώσει ούτε για το iPhone του

Όταν το iPhone δημιουργήθηκε από την Apple το 2007 όλοι ήθελαν να το αποκτήσουν και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο βασιλιάς της Pop, Michael Jackson, όμως πιθανά να μην μπορούσε να αποκτήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογία στα κινητά, αν δεν ήταν ο σωματοφύλακάς του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο νέο βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο "Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days,", και το υπογράφουν δύο σωματοφύλακες του Jackson, οι Bill Whitfield και Javon Beard τα οικονομικά του ήταν τόσο άσχημα που το τηλέφωνό του ήταν στο όνομα του σωματοφύλακά του.

Όπως αναφέρει ο Whitfield όταν του ζήτησε ο Michael Jackson να του πάρει το iPhone το κατάστημα AT&T ζητούσε εγγύηση 1.500 δολαρίων, απλά για να αγοράσει ένα κινητό, αφού τα οικονομικά του ήταν πάρα πολύ άσχημα. Έτσι ο Whitfield αγόρασε το κινητό στο όνομά του όπως και αυτό της μητέρα του βασιλιά της Pop, αφού ήθελε να της στέλνει φωτογραφίες των παιδιών του.

Όπως τόνισε ο Whitfield οι λογαριασμοί των δύο κινητών δεν πληρώθηκαν ποτέ, και κόπηκε η σύνδεσή τους όταν έφτασαν στα 2.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου