Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων θέλει η Universal Pictures για το θάνατο του Paul Walker

Αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων διεκδικεί η Universal Pictures από την ασφαλιστική εταιρεία
Fireman’s Fund, που είχε ασφαλίσει τη νέα ταινία “Fast & Furious”, κατόπιν του θανάτου του ηθοποιού Paul Walker.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αποζημίωση στην ιστορία του Χόλιγουντ, με τις σχετικές πληροφορίες να δημοσιεύονται την ώρα που παραμένει αβέβαιο εάν το κινηματογραφικό στούντιο, που ανήκει στην Comcast, θα μπορέσει να ολοκληρώσει την ταινία, έπειτα από το θάνατο του σταρ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το στούντιο έχει αρχίσει ξανά τα γυρίσματα και έχει εξασφαλίσει τη βοήθεια μιας σειράς ηθοποιών, πέραν των αδερφών του Walker, Caleb και Cody, στο σχέδιό του να ολοκληρώσει την ταινία, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας.

Ως αποτέλεσμα των καθυστερήσεων και των αλλαγών στο σενάριο και τις κινηματογραφικές μεθόδους, το κόστος της ταινίας πιστεύεται ότι έχει ξεπεράσει πλέον τα 250 εκατ. δολάρια. Για αυτό, το στούντιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Fireman’s Fund, για την αποζημίωση των 50 εκατ. δολαρίων.

Τέτοιες αποζημιώσεις δεν είναι σπάνιες στο Χόλιγουντ. Πρόσφατα, ο σπασμένος αστράγαλος του Robert Downey Jr., κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Iron Man 3”, εκτιμάται ότι οδήγησε σε αποζημίωση από 10 έως 15 εκατ. δολαρίων, που αφορούσε κυρίως τις καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Ο Walker σκοτώθηκε μαζί με ένα φίλο του, όταν η Porsche Carrera GT τους ξέφυγε από το δρόμο στο Λος Άντζελες, το Νοέμβριο.

Το “Fast & Furious 7”, με πρωταγωνιστές τους Vin Diesel, Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster και Lucas Black θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου του 2015.

Πηγή: Αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων θέλει η Universal Pictures για το θάνατο του Paul Walker | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/53936/apozimiosi-50-ekat-dolarion-thelei-i-universal-pictures-gia-thanato-toy-paul-walker#ixzz33blnFYrv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου