Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επί Βάιου Τυράκη μετέτρεψαν ένα κλούβιο αυγό σε ΧΡΥΣΟ

πρώτη δημοσίευση 15.06.2014
Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και ακόμη δεν έχουμε απάντηση από ΚΑΝΕΝΑ! Δεν υπάρχει ούτε αντίστοιχο κονδύλι στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε στις 13.11.2014.
Κατά τα άλλα η Νέα Δημοτική Αρχή επαγγέλλεται "διαφάνεια"!
Αλλά το μόνο που κάνει είναι να σπιλώνει άλλους, πριν κοιτάξει τα του οίκου της. Αυτό το συγκεκριμένο άτομο είχε στρατολογηθεί στην παράταξη της παρούσας Δημοτικής Αρχής και είχε αυτή την βαριά κληρονομιά. Τώρα γιατί τόση σιωπή;
Ούτε από την οικονομική υπηρεσία του δήμου σχετικά με αν τελικά έχει βεβαιωθεί το κονδύλι για πληρωμή, ούτε από τον κο Τυράκη, ο οποίος μεν διατείνεται στην τοπική κοινωνία ότι έχει αθωωθεί με δικαστικές αποφάσεις αλλά δεν κοινοποιήσει οτιδήποτε το πιστοποιεί τους ισχυρισμούς του, ώστε να μην αμαυρώνεται η φήμη του "αδίκως" όπως ισχυρίζεται...

14 χρόνια μετά ήρθε ο λογαριασμός μιας ανάθεσης του κ. Βάϊου Τυράκη. ΜΟΝΟ για την  πρώτη περίοδο υπάρχει
γραπτή ανάθεση για τις υπόλοιπες πρόκειται για προφορικές αναθέσεις. 
Με 28.000 δρχ αμοιβή το κάθε δρομολόγιο για Μαρκόπουλο οι 27.000 δρχ ήταν καθαρό κέρδος. Σήμερα επικαθήμενη νταλίκα ή τετραξωνικό με αδρανή υλικά Μαρκόπουλο-Ραφήνα θέλει 30 Ευρώ το δρομολόγιο (10.000 δρχ) με τιμές πετρελαίου σημερινές!

Ο όγκος των σκουπιδιών μας αφήνει άφωνους! 3.600 τόνοι σκουπιδιών είναι περίπου 2 βουνά σαν τον Άι Γιάννη. Είναι τεράστια ποσότητα, για την οποία δεν υπάρχουν ζυγολόγια. 

Έγινε όλη η δουλειά... Δεν πλήρωσαν, ανάγκασαν τον εργολήπτη να καταφύγει στα δικαστήρια, μια και προφανώς ήταν εν γνώσει του, ώστε να γίνει τεράστια η αμοιβή.

Ενδεικτικά ας δούμε: αν τον είχαν εξοφλήσει το 1999 θα έπαιρνε 21.000. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε με 6% τόκο τον χρόνο φανταστείτε πόσο γίνεται το ποσό. Και αφού δεν τον πληρώνουν το πρώτο έργο συνεχίζει να αναλαμβάνει έργα!!!

Κανένας από τους Επόμενους Δημάρχους, από τότε μέχρι και τον σημερινό Χρήστο Μάρκου, δεν παρέλαβαν τον Δήμο κατόπιν πλήρους εκκαθάρισης. Οπότε το χρέος μεταφέρθηκε στον επόμενο και έφτασε μέχρι τις ημέρες μας και από ότι φαίνεται θα το αναλάβει ο Νέος Δήμαρχος, Δημήτρης Μάρκου με την συνδρομή του κ.Β.Τυράκη που θα είναι πάλι στην Δημοτική Αρχή.
Και μη σας φανεί περίεργο αν η κα Μπέκα ξανά πάρει κάποια, παρόμοια, απευθείας ανάθεση...
Τα σχόλια δικά σας...
247.942 Ευρώ με το νόμιμο τόκο 6% ετησίως καλείται να πληρώσει ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος στην Ενάγουσα, Ευγενεία Γ.Μπέκα. 
Πρόκειται για Τελεσίδικη Εφετειακή απόφαση επί της πρωτόδικης κατόπιν αγωγής που έκανε κατά των Δήμου Αρτέμιδος και Βάϊου Τυράκη στις 25 Σεπτεμβρίου 2004.
Ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια, επιτέλους δικαιώθηκε για αμοιβές που δεν της καταβλήθηκαν για έργο καθαρισμού της περιφέρειας του Δήμου Αρτέμιδος από αντικείμενα (κλαδιά κλπ), την αποκομιδή αυτών και της εναπόθεσή τους στην χωματερή Μαρκόπουλου. 
  1. Στο διάστημα από 12-10-1999 μέχρι 11-11-1999 πραγματοποίησε για το σκοπό αυτό 216 δρομολόγια, για κάθε δρομολόγιο είχε συμφωνηθεί αμοιβή 28.000 δραχμών, οπότε για αυτά τα δρομολόγια το ποσό αμοιβής ήταν 7.136.640 δρχ. με το Φ.Π.Α. (18%) ή 20.943,91 ευρώ.
  2. Στο διάστημα από 25-04-2000 μέχρι 22-08-2000 πραγματοποίησε για τον ίδιο σκοπό αυτό 242 δρομολόγια, και αυτά τα δρομολόγια το ποσό αμοιβής ήταν 7.995.680 δρχ. με το Φ.Π.Α. (18%) ή 23.464,94 ευρώ.
  3. Στο διάστημα από 1-5-2000 μέχρι 3-6-2000 και από 4-6-2000 μέχρι 11-8-2000 περισυνέλεξε 2.998,414 τόνους σκουπιδιών, για το έργο αυτό η αμοιβή έφτασε το ποσό των 166.115,14 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  4. Επίσης  στο διάστημα από 10-9-2000 μέχρι 10-10-2000 περισυνέλεξε 675,404 τόνους σκουπιδιών, για το έργο αυτό η αμοιβή έφτασε το ποσό των 37.418,05 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Με βάση αυτό το ιστορικό το συνολικό ποσό έφτασε να είναι:  247.942 Ευρώ.
Μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση:

21 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΤΥΡΑΚΗΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχει πολύ γούστο αυτόν τον άνθρωπο να το κάνει ο μουγκός και αντιδήμαρχο. Όχι που θα το επεδίωκε, σύμφωνα με γραπτή δήλωση που δεν έγραψε ο ίδιος, άλλα άμα του δώσουν την θέση αμφιβάλω αν θα την αρνηθεί. Αυτό θα πει συγχρονισμός! Κάνεις την αρπαχτή σου και μετά από χρόνια όταν έρχεται η πληρωμή είσαι ξανά μέλος της δημοτικής αρχής...
    Ερε γέλια που θα ρίξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ; ΚΟΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ; Η ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 99 ΚΑΙ ΜΕΤΑ......
    15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΛΙ......Εκεινη η νομικη συμβουλος που βγηκε με την αριστερα ,Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ,τι διαβολο, ουτε τι δικες εχετε ΣΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΚΟΜΑ?
    Εκεινη η κ Μπεκα ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΣ?ΟΛΟ ΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?ΞΑΔΕΡΦΟΑΔΕΡΦΟΚΟΥΜΠΑΡΟΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ .......
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ.....
    Η ΣΦΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ .ΕΣΦΑΞΑΝ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ ΑΡΝΙΑ ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.....ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΚΟΥ, ΜΠΕΚΑΣ ΚΛΠ.26 Ιουνίου 2014 στις 8:28 μ.μ.

      Αμάν πια Αριστογείτονα! Θα απολογηθούμε τώρα επειδή έχουμε όμοια επώνυμα; Και γω Μάρκου λέγομαι και έχω ενα γείτονα Μπέκα. Σημαίνει κάτι; Από το ίδιο χωριό είμαστε και καμμία συγγένεια δεν έχουμε με αυτούς που λες. Αλλά και να είχαμε, τρέχει κάτι;
      Άμα πάω στο χωριό σου θα βρώ και άλλους με το δικό σου επώνυμο. Το χωριό σου δεν το ξέρω, όμως μπορώ να το μάθω. Το επώνυμό σου όμως το ξέρω. Δεν υπάρχει λόγος να το πω γιατί κατά τα άλλα, βοηθάς τον τόπο μας και thanks!

      Y. Γ. Μην ανησυχείς δεν σε αποκαλύπτω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. (Μιλάει η αρβανίτικη μπέσα!)

      Διαγραφή
    2. Μωρε δεν ανησυχω,,να βγαλω ακρη ψαχνω,,,,,,ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΩ..ΠΟΛΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ .Και να οι ταφοι και να το παρκο μακ ταδε ..ολοι οι Σπσταναιοι η χρωστανε η τους χρωσταει ο δημος.ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ..εδω ολοκληρη συμβουλο προσλαβανε να βρει την περιουσια του δημου και απ οτι ξερω ΤΖΙΦΟΣ.....Τα μυστηρια της σπαταρτεμησιας ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ αντε να δω με τι ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ θα παραλαβει ο Δημητρης.Αν δεν βαλει ορκωτους λογιστες φεξε μου και γλιστρησα.......στα κακα στενα .....
      ΥΓ. ΑΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΟΘΕΝ....

      Διαγραφή
  5. ΤΟ 2004 ΕΧΑΣΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ Ο ΜΠΕΚΑΣ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2009 .ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ θα τρελλαθω αν εχει δικιο ο 6 55 .
    εχασε δυο φορες πρωτοδικα και σε εφεση και τελικα ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΥ ?Στον Αρειο παγο?Πως επανηλθε το 2011 ?ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ..... που κανει θαυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον "Αριο παγκο" δεν "κερδας"επανερχεται η υποθεση σε δικη εφετειου.Μαλλον δεν πηγε ο δικηγορος του Δημου,και πηρε αυτην αποφαση.Ειναι που λες οτι εσυ "κερδας"τα παντα...Τα Δικαστηρια ειναι λιγο "τρικι"εχεις απολυτο δικαιο το χανεις.Πας με 2ψευδομαρτυρες "κερδας" τα παντα...Παντως νομιζω οτι η εναγουσα εχει δικαιο,και πηγε ο Τυρακης να της φαει τα λεφτα,επεμεινε,και να δουμε ποτε,και πως θα παρει τα λεφτα.....

      Διαγραφή
    2. Εσύ παιδί μου χάνεσαι. Τύφλα να χουν οι νομικοί και οι Αρεοπαγίτες και Εισαγγελείς. Εσύ όλα τα έχεις καταλάβει! Αφού όλα είναι ψεύτικα σε τούτο το ντουνιά, μετά αποφαίνεσαι περί της ...ενάγουσας. Και με μπόλικο μαγκίτικο στυλάκι λουτσέικο, να ουμ...
      Άντε τί θα δούμε ακόμα στας Λούτσας!

      Διαγραφή
  7. Καλα πως εβγαλες νομικη χωρις να ξερεις να γραφεις?
    ΘΑΥΜΑ ΛΟΥΤΣΑΙΚΟ ΝΑ ΟΥΜ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τοτε που επιτελους τελειωσες το σχολειο,ΟΛΑ εχουν αλλαξει.Μαλλον δεν παρακολουθεις ουτε Νεους Λογοτεχνες,ουτε τι γραφεται σημερα.Η Ορθογραφια,που μαθαμε εμεις ειναι για τον Μπαμπινιωτη,και μερικους ελαχιστους ακομι.Προσεξες το γιωτα?ειναι επισημως αποδεκτο...Εδω ολοι οι τραυλοι,εχουν γινει σπηκερ.ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ.......

      Διαγραφή
  8. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΤΟ ΥΠΟΙΚ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ,ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 70.000ΕΥΡΩ,ΧΡΩΣΤΑΣ 1.650ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ COMPOST-HELLAS, ΕΊΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊ ΚΆΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΌΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΘΗΚΕ ΠΌΤΕ! Επί ΑΝΤΙΠΑΡΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Γκονζιλα χαθηκε γιατι πηρε ενα πενταψηφιο νουμερο,και πρεπει τωρα αυτο το ποσο να το καταθεσει στον ΝΑΟ του Αλογου.Ο Δημητρακης ειναι ανυπαρκτος γενικα,ουτε στον δημο του δεν κατοικει να πεις εχει προστριβες με γειτονες,ποιος και γιατι να τον βαλει στοχο?παντε χρονια βλαχοδημαρχος θα ειναι θελουν δεν θελουν.Αλλα αυτοι που τους εταξε εχουν εχθρα προσωπικη ο αχρηστος,και μαζευει εχθρους με την απραξια του.Η ΑΝΝΑΣΣΑ ειναι να συμπληρωση τον αριθμο,ο Κατσαλιρος ειναι μουλογμενος,να περασει η μπορα να βγει λαδι,η ΛΙΑ του Γκινοσατη σε χειροτερη θεση,το μπαζο ο δηλωμενος φασιστας μπαζο,αρα μονος του ο μουγκος δημιουργει εχθρους και προβληματα στην καραφλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. την εναποθεση τους στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερη Μαρκοπουλου ετσι για να μην ξεχνιομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΨEΥΤΗΣΜΑΡΚΟ φερνει την Πεμπτη με αλλα 35 θεματα,την επιταγη που χρωσταει στον Τυρακη που τον εκανε Δημαρχο 427,000 ευρω=158,000,000δρχ στον φορτηγατζη και να τα μοιραστουν μετα φορτηγατζης,Βαιος,Μητσος.Τωρα αρχισαν να ερχοντε τα χοντρα γραμματια που εκανε για γινει δημαρχος.Οποιος τρελος ψηφισει αυτην την νομιμοφανη ΛΗΣΤΕΙΑ δεν ξερω αν θα ξεμπλεξει ποτε,και αν εχει τοοοοσα λεφτα να πληρωσει.Αυτη η ΛΗΣΤΕΙΑ επρεπε να πεσει στην κεφαλα του τιρακι και να εχουμε δυο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ μονο.Τωρα θα τους κανουμε τεσσαρους,γιατι ειναι και ο ΧΡΗΣΤΟΣ,και ο ΜΗΤΣΟΣ.ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΣ ΤΑ ΓΑΛΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον καλυψε τον Τυρακη για το θεμα του χρεους.Μηπως ηταν μεσα στην συμφωνια για να ειναι ο Τυρακης υποψηφιος με τον συνδιασμο του? Αν ειναι ετσι πολυ μας στοιχησε ο αποτυχημενος δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τον κάλυψε τον Τυράκι απλά αλλά μαζί με τον Τυράκι καί την Μπέκα μοιραστήκανε 420000 €. Αν δεν έβγαινε ο Δημήτρης δήμαρχος με τις ψήφους του Τηράκι και τον Τυράκι δημοτικό σύμβουλο δεν θα μπορούσαν να εκταμιευθούν τα λεφτά και να τα μοιράστουν οι εμπλεκόμενοι.Ο Τυρακις δεν έχει ανάγκη τίποτε άλλο εκτός από τα λεφτά όπως και ο Δημήτρης.Τι να του κάνεις του Τυράκι τώρα πια μήνυση και ποινικά είναι ήδη πάρα πολύ αργά ίσως έχει παραγραφεί κιολας και να μην έχει παραγραφεί θα παραγραφεί σύντομα Ή θα εχει αποβιώσει ό Τιράκης μετά από 20-25 χρόνια που θα τελεσιδικήσει η υπόθεσή αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου