Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ στον Καναδά: Άγνωστος δολοφόνησε οκτώ ανθρώπους και αυτοκτόνησε

Σοκ στον Καναδά: Άγνωστος δολοφόνησε οκτώ ανθρώπους και αυτοκτόνησε
 Επτά ενήλικες και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στην πόλη Έντμοντον του Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τα θύματα είναι τέσσερις γυναίκες, ένα κορίτσι, ένα αγόρι, δύο άντρες κι ένας ακόμη άνδρας, που πιθανώς είναι ο δράστης ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε. Η αστυνομία δεν αναζητεί πιθανούς συνεργούς του και θεωρεί τις δολοφονίες υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Έντμοντον, στη δυτική επαρχία της Αλμπέρτα.

Επτά από τα πτώματα βρέθηκαν στο ίδιο σπίτι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Ροντ Νεχτ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για τις χειρότερες μαζικές δολοφονίες στο Έντμοντον από το 1956 όταν δολοφονήθηκαν έξι άνθρωποι.


Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα μίας γυναίκας σε σπίτι του νότιου Έντμοντον στις 3 ώρα Ελλάδας της Τρίτης, είπε ο ίδιος.

Στη συνέχεια αναζήτησε, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε, έναν άνδρα που έδειχνε να πάσχει από κατάθλιψη σε μία διεύθυνση του βόρειου Έντμοντον χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

Ωστόσο όταν επέστρεψε η αστυνομία στην ίδια διεύθυνση έχοντας λάβει νέες πληροφορίες ανακάλυψε τα πτώματα επτά ανθρώπων - τριών γυναικών, δύο ανδρών και δύο παιδιών.

Αργότερα βρήκε ένα πτώμα που ταίριαζε με την περιγραφή του άνδρα που εμφάνιζε τάσεις αυτοκτονίας σε εστιατόριο 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον.

«Τα γεγονότα αυτά δεν συνδέονται με εγκληματική συμμορία αλλά με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», είπε στους δημοσιογράφους ο Νεχτ και πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν θα δώσει ακόμη στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων ή του δράστη.


Σοκ στον Καναδά: Άγνωστος δολοφόνησε οκτώ ανθρώπους και αυτοκτόνησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου