Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ζευγάρι έκλεβε συστηματικά τρόφιμα

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό τους και στο σπίτι όπου κατοικούσαν ο 32χρονος Αλβανός με την 25χρονη φίλη του που είχε περάσει παράνομα στη χώρα, βρήκαν πλήθος κλεμμένων τροφίμων, καλλυντικών και άλλων προϊόντων, τα οποία προέρχονταν από συστηματικές κλοπές σε πολυκαταστήματα. Οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται για να τους αποδοθούν, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του ζευγαριού και σε άλλες κλοπές συνεχίζεται.

Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορία για κλοπές από κοινού και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και διέταξε να κρατηθούν ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

*** Αδυναμία στο… κρέας είχαν δυο τσιγγάνοι που τρύπωσαν στο σπίτι ενός 72χρονου σε αγροτική τοποθεσία της Πρέβεζας και άδειασαν, μεταξύ άλλων, και το ψυγείο! Οι δράστες άρπαξαν ποσότητες κρεάτων και άλλα αντικείμενα το πρωί της Κυριακής, αλλά η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας και σε βάρος των δραστών ηλικίας 51 και 43 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου