Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Οι δέκα πρωταγωνιστές που «έσπασαν το Ίντερνετ» το 2014

Οι δέκα πρωταγωνιστές που «έσπασαν το Ίντερνετ» το 2014
Από την γυμνή φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την διαρροή των γυμών φωτογραφιών των σταρ του Hollywood και το Ice Bucket Challenge.
Είναι οι δέκα «ειδήσεις» που σίγουρα πήρε το μάτι όλων μας να παίζουν στο διαδίκτυο τη χρονιά που μόλις τελείωσε.
Από την γυμνή φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την διαρροή των γυμών φωτογραφιών των σταρ του Hollywood και το Ice Bucket Challenge, τον μικρό... επίδοξο ρεπόρτερ και τον καυγά της Σολάνζ με τον Jay-Z στο ασανσέρ, ιδού τα δέκα γεγονότα που έγιναν viral, όπως τα συγκέντρωσε το περιοδικό Time.

10. Η «πίσω όψη» της Κιμ Καρντάσιαν

«Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο... δοκιμάστε να εξισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ...λο σας». Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Kim Kardashian για να περιγράψει τη φωτογράφησή της για το περιοδικό Paper στο τεύχος του χειμώνα.


9. Ο τύπος που ήθελε να φτιάξει πατατοσαλάτα

«Απλώς θέλω να φτιάξω πατατοσαλάτα» είπε ο Zack Brown και ανέβασε την ιστοσελίδα του με σκοπό να... μαζέψει τα δέκα περίπου δολάρια που χρειάζονταν... Τελικά συγκέντρωσε περίπου 55.000 δολάρια και, ναι, έγινε viral.


8. Ο σέξι κατάδικος

Ο Jeremy Meeks είναι ο πιο σέξι κατάδικος που έχει δει το Ίντερνετ. Όλο το Ίντερνετ.


7. Η μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ

Με ύποπτα πρησμένο πρόσωπο και φρύδια που σμίγουν η 45χρονη ηθοποιός δεν θύμιζε σε τίποτα τη Ρενέ που ξέρουμε. Οι φήμες οργιάζουν ότι τελευταία έκανε επεμβάσεις αισθητικής, κάτι που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

6. Ο μικρός ρεπόρτερ

Ο Νόα Ρίτερ είναι ένας μικρός πεντάχρονος, που όμως έχει εξαιρετική άνεση με το μικρόφωνο!


5. Η κυκλοφορία του iPhone 6
Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων, live αναγγελία των χαρακτηριστικών του και μανία σε όλο το διαδίκτυο!

4. Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift

Το πέμπτο άλμπουμ της αμερικανίδας τραγουδίστριας σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο - και το ίντερνετ!

3. Το Ice Bucket Challenge

Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει έστω έναν φίλο, γνωστό ή διάσημο να μπουγελώνεται on camera για καλό σκοπό: την συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία του συνδρόμου ALS.

2. Η Solange και ο Jay Z καυγαδίζουν στο ασανσέρ

Ενα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς που φεύγει για το Hollywood, προκλήθηκε όταν διέρρευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του κτηρίου και δείχνει την αδερφή της Μπιγιονσέ να επιτίθεται με κλωτσιές και μπουνιές στον γαμπρό της. Πάντως, το 2014 τους αφήνει μονιασμένους, αφού τελικά τα βρήκαν...

1. Το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ του Hollywood 

Με μεγάλη «πρωταγωνίστρια» την Τζένιφερ Λόρενς, δεκάδες σταρ του Hollywood είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να κυκλοφορούν παντού, όταν χάκερς, κατόρθωσαν να κλέψουν φωτογραφίες τους από το iCloud!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου