Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Γεύσεις από...χρυσάφι - Δείτε 6 φαγητά με βρώσιμο χρυσό

Γεύσεις από...χρυσάφι - Δείτε 6 φαγητά με βρώσιμο χρυσό
Τα Χριστούγεννα καθότι είναι μια εμπορική γιορτή είναι συνυφασμένα με την τρυφή και την πολυτέλεια.

Για τον λόγο αυτό, το TheRichest, δημιούργησε αυτή τη λίστα για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της καλής και ακριβής κουζίνας.
Καθετί σε αυτή τη λίστα, από έναν καφέ, μια τούρτα γενεθλίων, έως ένα σούσι, είναι διακοσμημένα με πραγματικό, βρώσιμο χρυσό.
Αυτά είναι τα 6 τρόφιμα που παρασκευάζονται με πραγματικό, λαμπερό χρυσό.
6. Λαζάνια με διαμάντια και χρυσό
Via mirage.com
Πιθανότατα, τα πιο πολυτελή λαζάνια που δημιουργήθηκαν ποτέ, τα «Diamond & Gold Λαζάνια» είναι διαθέσιμα στο Portofino στο «The Mirage Hotel & Casino» στο Λας Βέγκας. Το ασφυκτικά γεμάτα λαζάνια μόνο με τα καλύτερα υλικά, γίνονται με βοδινό κρέας, ζαμπόν Iberico, προσούτο Πάρμας, παρμεζάνα riggiano, βουβαλίσια μοτσαρέλα, μανιτάρια πορτσίνι και φουά γκρα σάλτσα Alfredo. Ο σεφ Michael LaPlaca, αποφάσισε να προσθέσει στο πιάτο άσπρες τρούφες από διαμάντι και 23 καρατίων φύλλα χρυσού, κάνοντας το πιάτο των 100 δολαρίων μια υπερβολική γαστριμαργική εμπειρία που μόνο το Βέγκας μπορεί να προσφέρει.
5. Χρυσό Bagel
Via blog.appnova.com
Το Westin Hotel στη Νέα Υόρκη είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα πολυτελές πρωινό που περιλαμβάνει αυτό το χρυσό bagel. Δημιουργήθηκε το 2007, με φύλλα χρυσού, το οποίο διαθέτει επίσης, λευκό τυρί, κρέμα τρούφας.Μπορείτε να το παραγγείλετε 24 ώρες νωρίτερα και σερβίρεται μόνο κατά τις ώρες του πρωινού. Δημιουργήθηκε από τον σεφ Frank Tujague, κοστίζει 1.000 δολάρια και συνοδεύεται με ένα φινίρισμα γκότζι μπέρι και ζελέ από μούρα Riesling.

4. Golden Sushi
Via dailymaverick.co.za
Θεωρείται το πιο ακριβό σούσι που δημιουργήθηκε ποτέ από το Βιβλίο Guinness. Το χρυσό σούσι του σεφ Angelito Araneta, ξεπερνά κάθε λογική για ένα πιάτο που είναι ήδη γνωστό για την υπερβολή του. Τα περισσότερα σούσι είναι αρκετά καλλιτεχνικά, αλλά προφανώς δεν αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν Φιλιππινέζο σεφ. Ο σολομός Νορβηγίας, το φουά γκρα και το άγριο σαφράν είναι κάποια από τα συστατικά που θα βρει κανείς σε αυτό το 1.800 δολαρίων, σούσι. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε από που προκύπτει η εξαιρετικά ακριβή τιμή του, είναι τα μαργαριτάρια και τα διαμάντια, που βρίσκονται στην κορυφή του σούσι και το περιτύλιγμα από φύλλα χρυσού, το οποίο αντικαθιστά τα φύκια.

3. Pizza Royale 007
Via theshapesofthings.com
Η πίτσα είναι ίσως το πιο κοινώς αποδεκτό, αγαπημένο φαγητό. Ο σεφ Dominico Crolla αποφάσισε να δημιουργήσει την «Pizza Royale 007», την πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο, με μαριναρισμένο με κονιάκ αστακό, χαβιάρι εμποτισμένο με σαμπάνια, σάλτσα ντομάτας, καπνιστό σολομό, ελάφι, προσούτο και βαλσαμικό ξύδι. Φυσικά, η πίτσα περιέχει και άφθονες βρώσιμες νιφάδες χρυσού 24 καρατίων. Η πίτσα κοστίζει 4.200 δολάρια.

2. Cadbury Wispa Gold 
Via cggmag.com
Η μοναδική στο είδος της χρυσή έκδοση της σοκολάτας Wispa της Cadbury είναι τυλιγμένη σε χαρτί από χρυσό, κοστίζει 1.600 δολάρια και βρίσκεται σε ένα κοσμηματοπωλείο του Λονδίνου.

1. Frrrozen Haute Chocolate
Via magazine.foxnews.com
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά αυτό το γλυκό πραγματικά κοστίζει 25.000 δολάρια και είναι το πιο ακριβό όλων των εποχών, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Το «Frrrozen Haute Chocolate», δημιουργήθηκε από το εστιατόριο Serendipity 3 της ΝέαςΥόρκης και είναι ένας συνδυασμός των πιο ακριβών συστατικών και στολιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Με 28 διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας και τρούφα που κοστίζει 2.600 δολάρια το κιλό, το παγωτό σερβίρεται σε ένα χρυσό πιάτο 18 καρατίων με κατάσπαρτα λευκά διαμάντια. Ακόμα και το κουτάλι είναι από χρυσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου