Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ελεονώρα Μελέτη - Βύρωνας Βασιλειάδης: Φτερά και πέρλες στο πάρτι του επιχειρηματία

Ελεονώρα Μελέτη - Βύρωνας Βασιλειάδης: Φτερά και πέρλες στο πάρτι του επιχειρηματία
Όσα έγιναν στο θεματικό πάρτι που διοργάνωσε ο όμιλος των εταιρειών των αδερφών Βασιλειάδη για να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα-επιχειρηματίες, εφοπλιστές και
πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης έδωσαν «το παρών» με ιδιαίτερο λουκ 
Στο κέντρο της Αθήνας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο όμιλος των εταιρειών των αδερφών Βασιλειάδη διοργάνωσε το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι στο οποίο προσκάλεσαν φίλους και γνωστούς για να γιορτάσουν τις τελευταίες ημέρες του 2014.

Ο Βύρωνας και ο Φίλιππος Βασιλειάδης ήταν οι οικοδεσπότες της βραδιάς η οποία ήταν επηρεασμένη από την δεκαετία του 1920.



Το dress code ήταν αυστηρό, με σύνολα που θύμιζαν την μόδα εκείνης της εποχής, κάτι που αντιλήφθηκαν αμέσως οι 400 περίπου καλεσμένοι που έλαβαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την πρόσκληση του «Gatsby Xmas party».


              O Φίλιππος Βασιλειάδης με την σύζυγό του Αλεξία και τον αδερφό του Βύρωνα


Οι οδηγίες ήταν σαφείς και λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι καλεσμένοι κατέφθασαν στο Τεχνοστάσιο. Εκεί τους υποδέχονταν, ανάλογα ντυμένοι, είκοσι μοντέλα άντρες και γυναίκες και αφού τους εύχονταν «χρόνια πολλά» τους συνόδευαν στον εσωτερικό χώρο που θύμιζε high class, χολιγουντιανό, νυχτερινό μαγαζί μιας άλλης εποχής.


Ο Άκης Γούτος με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Βύρωνα Βασιλειάδη

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, επιχειρηματίες και εφοπλιστές έδωσαν το παρών στο «Gatsby Xmas party» που θύμιζε σκηνή από την αντίστοιχη ταινία με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

                                    Η Βάσια Λόη με τον σύζυγό της Νικόλα Μαδιά 


Ο χώρος δεν άργησε να γεμίσει από χαρούμενα πρόσωπα και όλοι μαζί στροβιλίζονταν υπό τους ήχους της μουσικής που τους ταξίδεψε πίσω στον χρόνο.

Τι και αν σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα αποχαιρετούμε το 2014; O Βύρωνας και ο Φίλιππος Βασιλειάδης εμπνεύστηκαν από την δεκαετία των 20s και οι καλεσμένοι δεν θα μπορούσαν να μην... υπακούσουν στο dress code.


                        Ο εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης με τον Βύρωνα Βασιλειάδη


Μακριά φουστάνια, πέρλες στο λαιμό και φτερά ήταν τα βασικά αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το λουκ των γυναικών. Ιδιαίτερα κομψοί ήταν και οι άντρες και οι περισσότεροι από αυτούς που βρέθηκαν στο θεματικό πάρτι επέλεξαν μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο και φυσικά παπιγιόν.



Τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η Ελεονώρα Μελέτη η οποία επέλεξε να φορέσει μία μαύρη τουαλέτα κεντημένη από την κορυφή ως τα νύχια με πέρλες που έλαμπαν καθώς έπεφτε πάνω τους το φως από τους εντυπωσιακούς πολυελαίους που κρέμονταν από την οροφή. Πόζαρε στον φακό προβάλλοντας και την πίσω όψη του φορέματός της αφού η πλάτη της ήταν ακάλυπτη κάνοντας έτσι μία κομψή και συνάμα σέξι εμφάνιση.

Αν και τα δημοσιεύματα την θέλουν να έχει σχέση με τον Βύρωνα Βασιλειάδη η παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες. Μάλιστα όσοι βρέθηκαν εκεί δεν μπορούσαν να πουν με σιγουριά πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ούτε ο φακός όμως κατέγραψε κάποιο τρυφερό ενσταντανέ. Βέβαια όλο το βράδυ ήταν μαζί, χόρεψαν, διασκέδασαν υπό τους ήχους της δυνατής μουσικής, ήπιαν δροσερά κοκτέιλ και φωτογραφήθηκαν με τον προσωπικό φακό του κινητού τους.



Μπορεί να λέγεται πως έχουν σχέση ωστόσο πηγές από το περιβάλλον δεν επιβεβαιώνουν τα όσο γράφονται και επισημαίνουν πως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Βύρωνας Βασιλειάδης διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις περνώντας αρκετές ώρες την ημέρα μαζί μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Κατά τα λοιπά, εκεί βρέθηκε η παρουσιάστρια Βάσια Λόη, σε μία από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύζυγό της και εφοπλιστή Νικόλα  Μαδιά, η Ρέα Τουτουντζή, ο εφοπλιστής Αδαμάντιος Πολέμης με τον γιο του Λεωνίδα και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της ναυτιλίας.

Καθόλη την διάρκεια της νύχτας καλογυμνασμένες χορεύτριες, μαγνήτισαν τα βλέμματα, διασκέδασαν τον κόσμο και χόρεψαν με τους καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου