Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!

Πριν από λίγο εκδόθηκε ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Ψινάκη υποψήφιου δήμαρχου Μαραθώνα ότι η
αναβολή της εκδίκασης προσφυγών κατά του ΧΥΤΑ στο ΣΤΕ αποτελεί μεγάλη νίκη. Ποιών όμως;
  1. Όταν τα συνασπισμένα συμφέροντα Μπόμπολα-Λάτση είναι πράγματι στριμωγμένα από το πόρισμα των επιθεωρητών Περιβάλλοντος κάθε αναβολή της δίκης λειτουργεί υπέρ τους. Συμφέρον για αναβολή έχει αυτός που είναι κολλημένος στον τοίχο ΚΑΙ ΌΧΙ Ο ΕΠΙΣΠΕΥΔΩΝ.
  2. Προχθές στη Βουλή, σε ένα αθώο νομοσχέδιο για τα ρέματα πέρασε και μια ύποπτη τροπολογία, που αλλάζει όσα ίσχυαν μέχρι σήμερα και στα οποία βασίστηκαν οι επιθεωρητές για το πόρισμά τους.(Αναμένεται αποπρακτικογράφηση)
  3. Η αναβολή είναι για μετά τις εκλογές (4/6) δηλ. ό,τι ψηφίσατε ψηφίσατε με βάση τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη δήθεν νίκη. Στο μεταξύ δίνεται χρόνος ώστε η τροπολογία να περάσει σε ΦΕΚ για να έχει και νομική ισχύ.
  4. Δεν εφησυχάζουμε, δεν παρασυρόμαστε, δεν δουλευόμαστε. Οι εργολάβοι δεν καταθέτουν εύκολα τα όπλα. Ούτε κι εμείς.
Καλώ το Δήμαρχο να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με τους άλλους υποψήφιους, την επιτροπή κατα του ΧΥΤΑ και νομικούς συμβούλους για άμεση ενημέρωση.

ΦΩΤΙΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

3 σχόλια:

  1. H δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να γράφετε την πηγή της πληροφορίας σας, η οποία προέρχεται από τον Φώτη Δεληβοριά , υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα και όχι από το γραφείο του κ. Ψινάκη. Παρακαλώ διορθώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο!! Ήταν μέρος ενός email που μου έστειλε ο κ. Κυριάκος Γκίκας και ήταν συνημμένο στην επιστολή του προς τον κ. Ψινάκη. Δεν το πρόσεξα! Έκανα την διόρθωση και σας ευχαριστώ για την επισήμανση.
      Να είστε πάντα καλά!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου