Αυτή η όμορφη συνοικιακή αγορά είναι γνωστή για το φρέσκο ψάρι της, αλλά ένα ακόμα δυνατό της σημείο είναι το κρέας και συγκεκριμένα το fritole, που είναι τηγανισμένα
εντόσθια αγελάδας κομμένα σε μικρά κομμάτια. Μια ακόμα ιδιαίτερη προτίμηση είναι τα αλίπαστα, ιδίως όταν πασπαλίζονται με αλάτι και χυμό λεμονιού. Αν και θα δείτε πολλούς τουρίστες να περιδιαβαίνουν κάτω από τη θάλασσα από ομπρέλες, που καλύπτουν τους πάγκους, οι ντόπιοι είναι εκείνοι που συρρέουν κυρίως στην αγορά για να γευτούν πατσά, σούπα με έντερα, panelle ( τηγανίτες από τηγανητά ρεβίθια ) με μελιτζάνα και Panini γεμιστά με σπλήνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου