Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δολοφόνησαν 25χρονο φοιτητή την τελευταία του μέρα στη δουλειά

Εργαζόταν σε πιτσαρία παράλληλα με τις σπουδές του
Μέχρι θανάτου μαχαίρωσαν άγνωστοι τον 25χρονο φοιτητή Thavisha Lakindu Peiris την
τελευταία ημέρα που εργαζόταν σε πιτσαρία, στο Σέφιλντ της Βρετανίας. Την επομένη, θα άρχιζε την καριέρα του ως IT consultant.

Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, βρέθηκε πεσμένος πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του το απόγευμα της Κυριακής, ενώ είχε φύγει από την πιτσαρία για να κάνει μία διανομή.

Οι Αρχές λένε πως δεν μπορούν να εξηγήσουν τον «άγριο και σοκαριστικό» θάνατό του και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει πιθανό κίνητρο για τη στυγερή δολοφονία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του South Yorkshire Police, ο Peiris έφυγε από την πιτσαρία για να μεταφέρει φαγητό και όταν οι πελάτες ειδοποίησαν πως δεν είχε φτάσει, οι συνάδελφοί του βγήκαν να τον αναζητήσουν.

Τον βρήκαν νεκρό πάνω στο τιμόνι του αυτοκίνητου του, έξω από το σπίτι στο οποίο έπρεπε να μεταφέρει την πίτσα.

He had been working for the chain's branch on Halifax Road in the city, while he studied IT at Sheffield Hallam University.

Η νεκροψία έδειξε πως είχε πεθάνει από τραύματα με μαχαίρι.

Στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ήων δραστών συμμετέχει δύναμη πενήντα αστυνομικών ενώ η οικογένειά του ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο South Yorkshire για να παραλάβει τη σορό του.

«Μια οικογένεια θρηνεί για έναν νεαρό ο οποίος στερήθηκε τη ζωή του με πολύ άγριο τρόπο, το οφείλουμε στον ίδιο και την οικογένειά του να βρούμε ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτό», τόνισε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το Skynews, αρκετοί ύποπτο συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες και ανακρίθηκαν από της Αρχές αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου