Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασε στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων είναι ειδική αυτοτελής Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με αποστολή τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη εγκλημάτων που μαρτυρούν διαφθορά χαρακτήρα στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τελεί υπό την εποπτεία αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών, ενώ παράλληλα εποπτεύεται από τη Μόνιμη Διακομματική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1999 με το ν. 2713/1999 και διέπεται στη λειτουργία της από ειδικό θεσμικό πλαίσιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του anatakti.gr, την Τρίτη, 15-10-2013, έφτασε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνική Αστυνομίας στο δημαρχείο των Σπάτων.
 Σκοπός τους ήταν η διερεύνηση της νόμιμης αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα από την Δημοτική Αρχή, και την ανοχή του Τοπικού Αστυνομικού Τμήματος για την λειτουργία όσων δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις αδειών.
Αφού επισκέφθηκαν όλα τα παραλιακά καταστήματα και πήραν μαζί τους 12 φακέλους σχετικούς καταστήματα που χρίζουν εκτεταμένου ελέγχου κατέληξαν στο Αστυνομικό τμήμα όπου έμειναν μέχρι 8:00 το βράδυ.
Από ότι φαίνεται επίκεντρο της έρευνας είναι ο χρηματισμός αιρετών και υπαλλήλων του δήμου για συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις για άδειες μουσικών οργάνων και τις αναστολές εκτέλεσης των διοικητικών κυρώσεων. 
Υπάρχουν έγγραφα ντοκουμέντα που δεν μπορούν να ανακληθούν και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους εμπλεκόμενους. 
Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε για να ξεκαθαρίσει το καθεστώς ασυδοσίας που επικρατεί στην παραλιακή ζώνη της Αρτέμιδος. Μια κατάσταση που έχει εξοντώσει τους κατοίκους και έχει υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ποιοτική ανάδειξη του φυσικού πλούτου της πόλης μας. Αγαθά που θυσιάστηκαν, χωρίς καμία συστολή, από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους που λυμαίνονται τον τόπο, εδώ και χρόνια, με μοναδικό σκοπό το προσωπικό τους, ιδιοτελές κέρδος.

Όσοι είναι καθαροί και πρόσεχαν που ψήφιζαν υπέρ αδειών, αρνούντο την συνέχιση παραβατικών καταστημάτων και δεν έβαλαν ποτέ την υπογραφή τους σε έγγραφα παράτασης λειτουργίας καταστημάτων που παρέβαιναν τους όρους λειτουργίας μπορούν να είναι ήσυχοι. Επιτέλους δικαιώνονται που κρατούσαν σταθερή στάση.

Οι υπόλοιποι... θα δείξει η έκβαση των ερευνών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου