Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Βερολίνο, εν πλω

Νέα ξεχωριστή επιλογή διαμονής στο Modern Houseboat Ένα Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο. Τέχνη, μουσική, clubs, after-parties και
όλη η δημιουργική ενέργεια μιας πόλης με τις πιο συναρπαστικές, καλλιτεχνικές γειτονιές του κόσμου θα σας μαγέψει.

Μια νέα ξεχωριστή επιλογή διαμονής, για όσους επιθυμούν την ηρεμία και την απομόνωση είναι ένα σύγχρονο πλωτό σπίτι, το Modern Houseboat.Αγκυροβολημένο σε όρμο στον ποταμό Spree, το πλωτό σπίτι είναι αντανακλά τη σύχρονη εκκεντρικότητα του Βερολίνου. Εδώ θα βρείτε τον μοντερνισμό στα καλύτερά του!

Άνετοι χώροι, καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για χαλαρωτικές στιγμές.


Στα υλικά κατασκευής κυριαρχούν το γυαλί, το ξύλο και το τσιμέντο, ενώ τα άνετα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε ζεστές αποχρώσεις στους κυβόσχημους καναπέδες και απαραίτητο αξεσουάρ τη σόμπα με ξύλα.


Η αίσθηση της άνεσης ενισχύεται από τα μεγάλα παράθυρα, που καταλαμβάνουν όλο το μέρος της πρόσοψης του πλωτού σπιτιού, το οποίο περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, που όλα προσφέρουν μια μοναδική θέα στο νερό.


Η πλατφόρμα μπροστά στο σπίτι σας προσκαλεί για γαλήνιες στιγμές, με τη συντροφιά από πάπιες, χήνες και ενός κύκνου, του Ludwig, που κάνει συχνά την εμφάνιση του.

Στις παροχές του περιλαμβάνεται και ένα ζευγάρι από χειροποίητα ποδήλατα Bella Ciao για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου