Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Υπασπιστής του Άκη ο «αχυράνθρωπος» του Πάλλη

Και ο Τατούλης! Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός Υπασπιστής του κατάδικου πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, ήταν ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων του
σκανδάλου της FBB ο οποίος φαίνεται να ενήργησε ως «αχυράνθρωπος» του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη στην ενθυλάκωση του δανείου των 5.8 εκατομμυρίων ευρώ.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Καλλιμάνη ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει ασύλληπτος καθώς τη… νύχτα των μεγάλων συλλήψεων κατόρθωσε να εξαφανιστεί, χρησιμοποιώντας –σύμφωνα με τις Αρχές- την εκ των έσω πληροφόρηση που είχε ο Αναστάσιος Πάλλης.
Ο κ. Καλλιμάνης με τη μακρά θητεία στο πλευρό του πρώην υπουργού, είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας ΑΑΜ HOLDINGS και σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους ο «μπροστινός» του φυγόδικου επιχειρηματία στην υπόθεση της τράπεζας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 13 Μαρτίου 2013 η διοίκηση της FBB είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπούσε ο Καλλιμάνης, εναντίον της EuroInvest Enterprises (συμφερόντων Πάλλη) καθώς και του διευθυντή επιχειρηματικής Πίστεως Κωνσταντίνου Μήτσιου ο οποίος έχει ήδη κληθεί σε απολογία από την ειδική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.
Δείτε τη μήνυση
Στη μήνυση αναφέρεται ότι ο Καλλιμάνης ζήτησε (στις 31 Μαΐου 2012) δάνειο ύψους 25 εκατομμυρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου