Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Άννα Ραφτοπούλου σπάει την σιωπή της για το ΚΕΛ...




3 σχόλια:

  1. "Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ."
    Βόλφγκανγκ Γκαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η "ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ...ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ομοσπονδία συλλόγων Αρτέμιδος της οποίας ήσασταν γραμματέας και τώρα τελευταία γίνατε πρόεδρος είναι αλήθεια ότι αρχικά συντάχθηκε και πρωτοπόρησε στον αγώνα κατά της κατασκευής του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στο Πλατύ χωράφι με αγωγό στην Αρτέμιδα(Αγ. Νικόλαο). Όταν όμως η δημοτική αρχή έφερε την πρόταση για την δημιουργία του αμερικάνικου ΚΕΛ μόνο για Σπάτα-Αρτέμιδα-Ραφήνα-Πικέρμι στην θέση όμως και πάλι Πλατύ χωράφι χωρίς όμως αγωγό στην θάλασσα της Αρτέμιδος(θα γινόταν λίμνη στην περιοχή για επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων), η Ομοσπονδία συλλόγων Αρτέμιδος εξαφανίστηκε από το αγώνα κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Δεν αντέδρασε στην απόφαση ΝΑΙ του τοπικού Αρτέμιδος και του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν στήριξε ούτε με την παρουσία- βοήθεια της το τοπικό Σπάτων που έμεινε να παλεύει μόνο κατά της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Αφού δεν υπήρχε αγωγός να καταλήγει στην Αρτέμιδα μάλλον για την Ομοσπονδία και αρκετούς στην Αρτέμιδα το θέμα του ΚΕΛ είχε λήξει δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε κάποιοι άνθρωποι εξηγούσαν ότι όλα αυτά περί ΚΕΛ χωρίς αγωγό ήταν μια παραπλάνηση και το επιδιωκόμενο από την δημοτική αρχή ήταν να περάσει με απόφαση Δημοτικού και Τοπικών η χωροθέτηση στο Πλατύ χωράφι.
    Για την θετική σας ψήφο στον ορισμό ειδικού συμβούλου για την στήριξη της δημοτικής αρχής σε θέματα τεχνογνωσίας για το ΚΕΛ σύμφωνα με την απόφαση 87 του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση. Στην απόφαση 87 ψηφίσατε όχι και λίγο καιρό μετά ψηφίζεται ναι για θέμα που αφορά την απόφαση 87, που είχατε ψηφίσει όχι. Τι άλλαξε? Η σύμβαση που θα υπόγραφε ο εμπειρογνώμονας με τον Δήμο, τεχνογνωσία για το θέμα της κατασκευής του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι αφορούσε. Ήδη εκείνη την περίοδο είχε πέσει η εναλλακτική Ψυττάλεια του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι.
    Υπήρξαν πολλές επιπλοκές για στον αγώνα κατά του ΚΕΛ αύριο θα γίνει μια κρίσιμη συνεδρίαση πάμε όλοι μαζί δυνατά για να μην περάσει το σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου