Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Παντρεύτηκε ο πρίγκηπας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι


Σε μια σεμνή τελετή στο πριγκηπάτο, ο Αντρέα Κασιράγκι, δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου μετά τον Αλβέρτο, ο Αντρέα Κασιράγκι παντρεύτηκε την Τατιάνα Σαντο Ντομίνγκο
κόρη Κολομβιάνου κροίσου.

Γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και του δεύτερου συζύγου της, του εκλιπόντος επιχειρηματία Stefano Casiraghi, ο Andrea γεννήθηκε το 1984. Έχει τρία αδέρφια, την Charlotte που ετοιμάζεται να παντρευτεί σύντομα, τον Pierre και την Alexandra που γεννήθηκε όταν η οικογένεια μετακόμισε στη Γαλλία και η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε τον πρίγκηπα Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερο.

Η Tatiana έχει τη σειρά ρούχων, Muzungu Sisters, με τη φίλη της Dana Alikhani.Η μελλοντική πριγκίπισσα έκανε ένα βασιλικό bachelorette σε πολυτελή θαλαμηγό για να γιορτάσει την περίσταση, μαζί με τις φίλες της. Οι κοπέλες φορούσαν λευκά και η ίδια ένα κόκκινο φόρεμα.

Η Τατιάνα έχει ήδη ένα παιδί με τον Αντρέα Κασιράγκι, ένα αγοράκι με το όνομα Σάσα που γεννήθηκε τον Μάιο. Ο γάμος ήταν απλά μια επισφράγιση του έρωτα τους.

Ο γάμος του εγγονού της Grace Kelly έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, και η επόμενη στην σειρά είναι η μικρή αδερφή του Ανδρέα, Charlotte, η οποία είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και θα παντρευτεί τον Γάλλο ηθοποιό Gad Emaleh το φθινόπωρο.


















































1 σχόλιο:

  1. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I
    to find It really useful & it helped me out much.
    I hope to offer something again and help others like you helped me.


    Here is my homepage :: chinese translation services

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου