Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ροζ σκάνδαλο σε θέρετρο της ανατ. Αττικής: Έπιασαν στα "πράσα" τον παπά με την δημαρχίνα!


Πρώτη Δημοσίευση 01.09.2013 - 11.50
Ροζ σκάνδαλο άνευ προηγουμένου είναι το πρώτο θέμα συζήτησης σε πολύ γνωστό θέρετρο της ανατολικής Αττικής, όπου ο παπάς της ενορίας… αμάρτησε με την γυναίκα του
δημάρχου και τους έκανε «τσακωτούς» η παπαδιά!!!

Η ξανθιά σύζυγος του δημάρχου, η οποία είναι πολύ γοητευτική και πολύ νεότερη από εκείνον, είχε ενεργή δράση στην κοινωνική ζωή του τόπου, όπου συμμετείχε σε συλλόγους και φορείς της περιοχής με αποτέλεσμα να έρθει πιο κοντά με τον παπά.

Ο σύζυγος της όμως ήταν πολύ απασχολημένος με τα του τόπου του (έχει μεγαλώσει στην περιοχή) και δεν το πήρε χαμπάρι.

Η παπαδιά όμως το αντιλήφθηκε πολύ σύντομα και αποφάσισε να τους πιάσει στα πράσα. Όταν άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι «παίζει» ζήτησε από τεχνικούς να της βάλουν κάμερες στο υπόγειο, το μέρος όπου συναντιόταν το παράνομο ζευγάρι.

Υποστήριξε μάλιστα στους τεχνικούς, οι οποίοι παραξενεύτηκαν που θα έδινε χρήματα για να βάλει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο υπόγειο ότι έχουν πολύτιμα αντικείμενα εκεί.

Έτσι κατάφερε να τους κάνει τσακωτούς. Το νέο κυκλοφόρησε στην περιοχή με πολύ γοργούς ρυθμούς και φυσικά διανθίστηκε με φήμες μέχρι που έφτασε στην Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έκτακτη μετακίνησή του από τον κεντρικό ναό του δημοφιλούς θέρετρου, προκειμένου να σταματήσει ο σάλος, όμως κατάφεραν το αντίθετο…

www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου