Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Όταν ο κιμάς μυρίζει...

Πολλές φορές όταν τσιγαρίζετε τον κιμά για να φτιάξετε την σάλτσα για τα μακαρόνια σας, αντί να μοσχομυρίσει το σπίτι σας, πολλές φορές μυρίζει άσχημα όχι μόνο ο χώρος αλλά και το ίδιο το φαγητό μετά.
Για να βγάλετε λοιπόν την μυρωδιά της «κρεατίλας», πολύ απλά προσθέστε λίγο ξύδι από κρασί ή ξύδι βινεγκρέτ.
Θα απορροφήσει αμέσως τις μυρωδιές και θα δώσει γεύση στο φαγητό.
Αποτέλεσμα δύο σε ένα.

4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου