Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Φίλος ή συγγενής της άτυχης γυναίκας ο «χασάπης» της Ραφήνας

Στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της άτυχης 70χρονης γυναίκας θεωρούν οι αστυνομικοί ότι ανήκει ο ειδεχθής δράστης της δολοφονίας και του τεμαχισμού της στη Ραφήνα.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του notioanatolika.gr, οι έρευνες επικεντρώνονται σε περιοχές των Μεσογείων κοντά στη Ραφήνα αφού θεωρούν ότι ο δράστης μετέφερε τα κομμάτια της γυναίκας από κοντινή απόσταση στον συγκεκριμένο κάδο στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου.

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλες τις εξαφανίσεις ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης – εάν είναι φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο του θύματος – να μην σκοπεύει να φανερώσει την «εξαφάνιση».

Από την άλλη πλευρά βέβαια το γεγονός ότι επέλεξε έναν κάδο ανακύκλωσης για να... αφήσει το τεμαχισμένο πτώμα καταδεικνύει πως λίγο ενδιαφερόταν εάν θα εντοπιζόταν ή μάλλον το ακριβώς αντίθετο. Ήθελε το πτώμα να εντοπιστεί.

Παράλληλα αυτό που έχει θορυβήσει ακόμη περισσότερο τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση είναι η ιατροδικαστική διαπίστωση ότι ο τεμαχισμός έγινε ενώ η γυναίκα βρισκόταν ακόμη εν ζωή.

Κάτι που δεν έχει προηγούμενο στα εγκληματικά χρονικά της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου