Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αρτέμιδα – ΑΦΟΡHΤΗ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ

Πρώτη Δημοσίευση: 13.06.2014
Τον Μάρτιο του 2011 είχαμε δημοσιεύσει μια επιστολή ενός αναγνώστη μας σχετικά με την ηχορύπανση που ταλανίζει τους καλοκαιρινούς μήνες τους κατοίκους της Αρτέμιδας και
ειδικά τους κατοίκους της  περιοχής "Αγ.Νικόλαος". Μετά από παράκληση των κατοίκων θα θέλαμε να την δημοσιεύσουμε ξανά, μια και παραμένει επίκαιρη.
Ευχόμαστε εφέτος να περάσουν ένα πιο ήσυχο καλοκαίρι...

Προς κάθε αρμόδιο,
Παρακαλώ ασχοληθείτε λίγο και με το σοβαρότατο θέμα της ηχορύπανσης από τα μπαρ στην παραλία του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος (Λούτσας).
Επί σειρά ετών ημιπαράνομα μπαρ-club που βρίσκονται το ένα μετά το άλλο, δίπλα δίπλα μετά το τέρμα των λεωφορείων επί της παραλίας του Αγ.Νικολάου, ηχορυπαίνουν ασύστολα την περιοχή.
Όσοι μένουμε εκεί κοντά έχουμε αγανακτήσει! Από τις μεσημεριανές ώρες έως τις 4 ή και 5 το πρωί ξενυχτάμε από την εκκωφαντική μουσική που μας επιβάλουν!!
Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που μαζεύεται κόσμος και τα βράδια δεν υπάρχει στην κυριολεξία κανένα όριο και κανένα ωράριο!
Απλά όλη τη νύχτα, ο τόπος σείεται από τα μπάσα και την ηλεκτρονική μουσική 3-4ων μπαρ που βρίσκονται στην παραλία και παραβιάζοντας οποιοδήποτε νόμο περί ηχητικών εγκαταστάσεων και ηχορύπανσης, λειτουργούν παράνομα ως κανονικά νυχτερινά κέντρα – club, με επαγγελματικές ηχητικές εγκαταστάσεις τοποθετημένες έξω δίπλα στην παραλία, ξεσηκώνουν όλη την περιοχή στην κυριολεξία!
Ακόμα και τρία οικοδομικά τετράγωνα παραπάνω να κατοικεί κανείς, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, υποχρεώνεται να ξαγρυπνήσει, αφού είναι εντελώς αδύνατο να σταθείς ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι από την υπερβολική ένταση του ήχου!
Μάλιστα συχνότατα διοργανώνουν, “συναυλίες” στην παραλία του Αγίου Νικολάου, χωρίς να υπάρχει ειδικός χώρος για τέτοιες εκδηλώσεις, αυθαίρετα και στην κυριολεξία μέσα στη καρδιά της οικιστικής περιοχής! Οργιάζουν στην κυριολεξία με τέτοιες εντάσεις μουσικής που δεν μπορεί κανείς ούτε να συζητήσει σε κανονικό τόνο στη βεράντα του σπιτιού του! Μας αναγκάζουν να κλεινόμαστε μέσα στα σπίτια μας, με πόρτες και παράθυρα σφραγισμένα και τα νεύρα μας σμπαράλια από την αγανάκτηση!
Δεν υπερβάλλω, ότι πολλές φορές έχω ακούσει αγανακτισμένους γείτονες να σκέφτονται την μετεγκατάστασή τους σε άλλη περιοχή ως λύση ανάγκης για να μην τρελαθούν από την υπάρχουσα ακραία ασυδοσία …
Η αστυνομία όλο αυτό τον καιρό είναι εντελώς αναποτελεσματική και ανύπαρκτη.
Δοκιμάστε να καλέστε την αστυνομία 1 το βράδυ όταν τα “μπιτ” και τα μπάσα από τα ηχεία των μπαρ είναι στο μέγιστο και αφού καταγράψει την καταγγελία ο ευγενικός αξιωματικός θα περιμένετε επ’ αόριστον να γίνει κάτι…
Απολύτως τίποτα και κανείς δεν επεμβαίνει στους εν λόγω “επιχειρηματίες” που έχουν τα “στέκια” αυτά της νύχτας!!
Συνεχίζουν την ηχορύπανση ανενόχλητοι, λες και δεν υπάρχει νόμος λες και όλα είναι έρμαια των κερδοσκοπικών ορέξεών τους και μόνο!
Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά, ότι η νύχτα και τέτοιου είδους “διασκέδαση” που προσφέρουν αυτά τα μπαρ και οι ιδιοκτήτες τους, αποδίδει ιδιαίτερα υψηλά οικονομικά οφέλη…
Ο δήμος Αρτέμιδος, η δημαρχία, κωφεύει επίσης επιδεικτικά στο πρόβλημα.
Ασχολείται με χίλια δυο άλλα ασήμαντα πράγματα εκτός από την ηχορύπανση των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων!
Έχετε δει ποτέ καμιά σοβαρή προσπάθεια να αποδίδει καρπούς ως προς αυτή την κατεύθυνση;
Ειδικά στον Αγ. Νικόλαο που πλέον αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια οξύτατο πρόβλημα;
Αμφιβάλλω αν έχετε δει κάτι θετικό από το δήμο Λούτσας και ούτε θα δείτε πολύ φοβάμαι.
Δε ξέρω γιατί, ας ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιοι υπουργοί με την κατάσταση στην περιοχή μας γιατί από τους τοπικούς παράγοντες δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από απογοήτευση, ένοχη σιωπή και απόλυτη απραξία.
Κανονικά και αν ζούσαμε σε μια πολιτισμένη χώρα, ο δήμος θα έπρεπε να έχει κάνει πρώτος πάμπολλες νυχτερινές βόλτες μαζί με τις αστυνομικές αρχές και να μοιράσει μηνύσεις …
Ας το έκανε αυτό δύο τρεις συνεχόμενες φορές, να απειληθεί και μόνιμη αφαίρεση άδειας λειτουργίας αυτών των ημιπαράνομων υπαίθριων μπαρ και θα βλέπατε πως θα συνετιζόντουσαν μερικοί…
Φρούδες ελπίδες θα πείτε και θα συμφωνήσω μαζί σας.
Έχουν το θράσος μετά και βγαίνουν κάποιοι και ζητούν την ψήφο μας…
Είδωμεν.
Ένας αγανακτισμένος κάτοικος Αγ.Νικολάου Αρτέμιδας.

109 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς, όπως την περιγράφετε εξακολουθεί και είναι η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος! Στη παραλία 4-5 μπαρ, έχουν μετατραπεί σε κανονικά νυχτερινά κέντρα, με τη μουσική στο τέρμα, με τεράστια ηχεία έξω, όπου δε μπορείς να σταθείς από την φασαρία και τα μπάσα των εκκωφαντικών "μπιτάδικων", από το πρωί ως τα ξημερώματα!! Ωράριο δεν υπάρχει τα "νταπα-ντουπα" ξεκινούν συνήθως νωρίς το μεσημέρι και "βαράνε" ως και μετά τις 4 τα ξημερώματα, ΣΥΝΕΧΩΣ αδιάλειπτα μεσημέρια-απογεύματα-νύχτες-ξημερώματα, ειδικά τα Σαββατοκύριακα γίνεται κυριολεκτικά χαμός!!! Έχουμε αγανακτήσει όλοι οι περίοικοι, έχουμε θέσει το θέμα επανειλημμένα σε συνεδριάσεις του τοπικού δημοτικού συμβουλίου, του τοπικού συλλόγου, στην αστυνομία έχουν γίνει άπειρες καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας, έχουν γίνει μηνύσεις, το θέμα είναι σοβαρότατο και σε γνώση του δημοτικού συμβουλίου αλλά....ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται!!! Ένα ΕΝΟΧΟ ΤΙΠΟΤΑ, καμία ουσιαστική ενέργεια και επέμβαση, εδώ και πάνω από δέκα χρόνια που κρατάει αυτή η αφόρητη κατάπτυστη κατάσταση!! Μάλιστα ο δήμος συνεχίζει να ανανεώνει τις άδειες μουσικής σε αυτά τα μπαρ, παρόλο που δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις για να λειτουργούν ως κέντρα διασκέδασης μέσα σε πυκνοκατοικημένο οικισμό!!! Τα πέντε αυτά μπαρ βρίσκονται ακριβώς δίπλα στα σπίτια μας!!! Επιτρέπεται να δίνονται άδειες για κέντρα διασκέδασης με πίστες για χορό και ανύπαρκτες ηχομονώσεις, ακατάλληλες κατασκευές και υποδομές να βρίσκονται μεσοτοιχία με σπίτια και οικογένειες;;; Ελάτε στην περιοχή μας ειδικά τα Σαββατοκύριακα και μπορείτε να κάνετε πάρτι στο... δρόμο(!)από την εκκωφαντική ένταση των επαγγελματικών ηχητικών εγκαταστάσεων και τις ανύπαρκες ηχομονώσεις αυτών των "μαγαζιών" της νύχτας!!! Σκεφτείτε εμάς που μένουμε δίπλα τι ζωή κάνουμε, σε τι κατάσταση μας έχουν υποχρεώσει τα συμφέροντα κάποιων!!! Μας διώχνουν με το έτσι θέλω από τα ίδια μας τα σπίτια! Θεωρώ κορυφαίο σκάνδαλο να διαιωνίζεται αυτή η τεράστια αδικία σε βάρος των κατοίκων του Αγίου Νικολάου και να μπαίνουμε τώρα στο καλοκαίρι του 2013 με τα μπαρ αυτά να συνεχίζουν να ηχορυπαίνουν και να μας κάνουν τον βίο αβίωτο μέσα στα ίδια μας τα σπίτια!!! Απαιτούμε να λήξει αυτή η άθλια αυθαιρεσία, επιτέλους να επιβληθεί ο νόμος στην άναρχη κατάσταση της παραλίας του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος και να λογοδοτήσουν στο νόμο οι υπεύθυνοι που δίνουν άδειες μουσικής και μουσικών οργάνων δίπλα δίπλα στα σπίτια μας χωρίς να λογαριάζουν ότι ξαγρυπνούν ολόκληρες οικογένειες και μικρά παιδιά μόνο και μόνο για να κάνουν την "αρπακτή" τους κάποιοι επιτήδειοι άνθρωποι της νύχτας!!! Μακάρι η κραυγή αγωνίας μας να φτάσει στα κατάλληλα αρμόδια αυτιά, σε κάποιον φιλότιμο εισαγγελέα και να βρούμε επιτέλους το δίκιο μας, έστω και αυτό το καλοκαίρι του 2013, μετά από τόσα χρόνια που υποφέρουμε και αγανακτούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.
      Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ....

      Διαγραφή
    2. 'Εχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση στον Αγ.Νικόλαο! Η μουσική ακούγεται μέχρι το κέντρο της Λούτσας τα Σαββατοκύριακα!

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ,ΠΑΠΠΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ,ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ

      Διαγραφή
    4. Πρωτα μαθε παιδι μου ΓΡΑΜΜΑΤΑ.Το πολυ ξενυχτι σου εχει ζαλισει το μυαλο.ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ,ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ,ΚΑΙ ΑΦΑΣΙΚΑ.Θα σε ειχαν κοψει στο δημοτικο .Αυτος μαλλον ειναι ο λογος ΠΟΥ ΞΕΝΤΧΤΑΣ.Γιατι δεν μπορεις να βρεις δουλεια την ημερα, με τετοια προσοντα που διαθετεις.
      οσο για τους γερους,εκει που εισαι ητανε και εκει που ειναι θα ερθεις.Αν μαλιστα σκεφθεις οτι ως νεος εισαι οτι εισαι, σκεψου ως γερος τι θα εισαι.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ,οταν δεν θα μπορεις να ξενυχτας........
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ...... ΠΟΘΑΜΕΝΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΝΥΧΤΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥΣ ....ξερεις τωρα ...εσυ.....

      Διαγραφή
    5. προσοχη, το μπλογκ είναι υπερ της καταστασης στη παραλια. μη το εμπιστευοσαστε. εχει κρατησει τη χειροτερη σταση στο θεμα. μερικεςφορες σβηνει και σχολια.

      Διαγραφή
    6. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ .
      Δεν ειναι ειδηση τα αυτοφωρα συτην παραλιακη?σας ξεφυγαν ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ εσεις που μας ενημερωσατε αμεσως για το αυτοφωρο του εκδοτη που μαλιστα βγαλατε και αποφαση πριν τους δικαστες ...τωρα δεν ειδατε ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ?
      Δεν μας τα λετε καλα ......αντε να κοιμηθηκατε νωρις χτες αλλα ακομα κοιμαστε ωρα 9 πμ?Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ 1 14 ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
      Μην το σβυσετε γιατι το αρχειοθετω και το στελνω σε αλλα μπλογκς .τοοοοση χυδαιολογια δεν την σβυσατε ,αν κοψετε τωρα σχολια, απλα θα επιβεβαιωσετε τον 1 14 ΠΜ

      Διαγραφή
    7. Λοιπόν... ΓΙΑ ΝΑ τελειώνουμε μια και ΚΑΛΗ! Το Μπλογκ ΔΕΝ είναι υπέρ της ηχορύπανσης. Ασχολούμεθα με αυτό το θέμα εδώ και χρόνια και προσπαθούμε με πιέσεις να πείσουμε την Δημοτική Αρχή να επιβάλλει πιο αυστηρούς τρόπους επιβολής της τάξης. Τα αυτόφωρα δεν έγιναν για την ηχορύπανση αλλά για τα ομπρελοκαθίσματα -θέμα για το οποίο έχουμε, επίσης ασχοληθεί συστηματικά και με πάρα πολλά video που καταγγέλλουν αυτή την ασύδοτη κατάσταση που επικρατεί στην παραλιακή ζώνη της πόλης. ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω εκτός από το να δημοσιοποιούμε τα νέα που μαθαίνουμε.

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΑ, τα οποία, όμως έχουμε στην διάθεση όποιου ενδιαφέρεται...να προβεί σε διώξεις...

      Διαγραφή
    9. Η δημοσιογραφική μας κάλυψη είναι τόση όση μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Επίσης σε πολλές πληροφορίες δεν έχουμε πρόσβαση διότι, από ότι φαίνεται δεν αρέσει σε πολλούς η ανάμιξή μας στα τοπικά δρώμενα και ειδικά σε ανθρώπους της νέας Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι μας έχουν αποκλείσει, εντέχνως, από τις πηγές μας...

      Διαγραφή
    10. Για να μην ξεχάσουμε τις απειλές ότι μετά τις εκλογές θα μας κοπούν τα πόδια....

      Διαγραφή
    11. ειληκρινα δν καταλαβα τα σχολια σας.
      ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
      Ξερετε οτι εγιναν αυτοφωρες διαδικασιες για τα ομπρελλοκαθισματα.Για το ποιος το κατηγγειλε δεν εχετε πληροφορια.Αν το κατηγγελλε η νεα δημοτικη αρχη γιατι να εμποδισει την δημοσιοποιηση του?Αν εγιναν αυτεπαγγελτα παλι γιατι να μην θελει να δημοσιοποιηθει?οποιοσδηποτε και να εκανε την καταγγελια η νεα δημοτικη αρχη δεν ειχε λογο να το μουλωξει αντιθετα ειχε λογους να το κινοποιησει ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ?Οσο για τα οικονομικα εεεεεε δεν σας ζητησε κανεις ανταποκριση απο το Ιρακ...λυπαμαι ,δεν με πεισατε .ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....αν σας κοπηκαν τα ποδια η τα χερια η η φωνη.στα ξαφνικα.....
      Συμβαινει να παθαινει κανεις αφωνια απο πολλες αιτιες...

      Διαγραφή
  2. OI AGANAKTISMENOI ITHAGENIS THS "LOYTSAS"7 Μαΐου 2013 στις 1:25 π.μ.

    XRISTOS ANESTH - XRONIA POLLA !
    H DIKHMAS STΑBROSH OMOS SINEXIZETE FILOIMOY.
    H ORA EINAI 07:12 PRO’Ι’, KYRIAKHS TOY PASXA KAI OI MERAKLIDES “ MPOYRZOYADES “ TO GLEDANE…. STO SKYLOMAGAZO “ ALATI “ KAI MERIKOI AKOMA, EFORMISAN AKATHEKTOI...ALALAZONTAS THN PRAMATIATOYS ME TA DESIBEL STA 100.

    H ASTHNOMIA? E KALA TORA, SIGA MI SIGINITHI.

    ESEIS MORE, TOY TOPIKOY SIMBOYLIOY, TI KANETE?

    ESEIS MORE THS “POIOTHTAS ZOHS“ TI KANETE?

    ESEIS MORE ADIDHMARXOI ARTEMIDAS TI KANETE?

    ESEI MORE DHMARXE, TI SKEPTESE NA KANIS?

    H “KANONISTIKHSOY “ APOFASH TOSO KRATISE?

    MA THA MOY PITE, "TOSO AFELIS HMASTE KAI PISTEPSAME OTI THA GINOTAN ESTO KAI KATI?

    KAI KATI AKOMA

    SE LIGO THA ARXISOYN TOYS “ALALAGMOYSTOYS“ TA PARAPERA “POLITISTIKA PARALIAKA KENTRA“

    POY KATELABAN THN PARALIA ME OBRELES KAI KATHISMATA XORIS NA PLHRONOYN, H’ MIPOS KANO LATHOS KAI AFTOI... PLHROSAN...

    NTROPH MORE NTROPH, ALA ESEIS POY NA THN BRITE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;Η ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΛΟΥΤΣΑ.ΑΝ

      Διαγραφή
    2. ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ?1 26 ΜΕ 1 29? ΑΡΓΟ ΕΩΣ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.

      Διαγραφή
    3. ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ

      Διαγραφή
  3. ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΜΜΙΑ 3Ο ΑΡΑ ΣΕΙΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα με την ηχορύπανση από τα μπαρ της παραλίας του Αγ.Νικολάου δεν είναι θέμα των τελευταίων 2-3 ετών! Είναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που ξεκινά τουλάχιστον πριν 15 χρόνια, όταν στην εν λόγω παραλία υπήρχαν δύο μικρότερα καλοκαιρινά υποτίθεται μπαρ, πάλι με μουσική και ηχεία έξω και φυσικά ξαπλώστρες μέχρι εκεί που σκάει το κύμα! Από τότε οι περίοικοι διαμαρτύρονταν, από τότε υπήρχε εντονότατο πρόβλημα ηχορύπανσης, μάλιστα οι τότε ιδιοκτήτες των μπαρ εκείνων οργάνωναν όπως και τώρα "συναυλίες", με ζωντανή εκκωφαντική μουσική και ορχήστρες που ξαγρυπνούσαν όλον τον οικισμό ως τις πρώτες πρωινές ώρες!! Δεν είναι λοιπόν καινούργιο το πρόβλημα με τα μπαρ του Αγ. Νικολάου!! Φυσικά ούτε ο δήμος, ούτε η αστυνομία έχει κάνει απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για την προστασία των κατοίκων από την αφόρητη και παράνομη ηχορύπανση των μπαρ! Καλείς για παράδειγμα την αστυνομία στις 02:00 τα ξημερώματα, κάνεις καταγγελία επώνυμη και περιμένεις περιμένεις... Περιμένεις να σταματήσει το μαρτύριο της εκκωφαντικής μουσικής αλλά αντί αυτού ... Τίποτα απολύτως! Η μουσική, τα διαπεραστικά μπάσα, συνεχίσουν να σου σπάνε τα τύμπανα μέχρι τις 4 το πρωί που ούτως ή άλλως τελειώνει το πρόγραμμα του νυχτομάγαζου της παραλίας... Διαβάζει τις επιστολές μας άραγε κανείς από το υπουργείο δικαιοσύνης; Κανένας εισαγγελέας μήπως; Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ξέρει τι γίνεται στη Λούτσα; Μπορεί ο αρχηγός της ΕΛΑΣ να μας ερμηνεύσει πως γίνεται ένα αστυνομικό τμήμα υπό την ευθύνη του, εντός του νομού Αττικής, να δέχεται τόσες απεγνωσμένες καταγγελίες από δεκάδες ανθρώπους κάθε Σαββατοκύριακο για διατάραξη κοινής ησυχίας και να μην γίνεται απολύτως τίποτα;;;; Οι παράνομοι να συνεχίζουν να παρανομούν σαν να μην έγινε ποτέ καταγγελία;;; Να συνεχίζει η μουσική ακριβώς στην ίδια ένταση πέρα από κάθε όριο, πέρα από κάθε ωράριο, πέρα από κάθε ανοχή;;;; ΕΝΟΧΗ κατάσταση αγαπητοί μου!! Ο δήμος Αρτέμιδος επίσης δεν κάνει επίσης απολύτως τίποτα για αυτή την κατάσταση... Κάθε χρόνο μάλιστα και χειρότερα! Πέρσι μάλιστα έδωσαν μια επιπλέον άδεια και άνοιξε και νέο μπαρ στην ίδια περιοχή με τα τέσσερα μπαρ που υπάρχουν τώρα (στοιχηματίζω ότι είναι στα σκαριά και άλλα νέα "νυχτομάγαζα" για την παραλία του Αγ. Νικολάου στο προσεχές μέλλον)!! Όπως καταλαβαίνετε, εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε λογική, οι κάτοικοι στην ουσία εκδιώχνονται από τα ίδια τους τα σπίτια και αυτό είναι εν γνώση τόσο του δήμου όσο και της τοπικής αστυνομίας!! Που είναι τα ηχόμετρα; Που είναι η οριστική αφαίρεση των αδειών μουσικής, ή ακόμα και η αφαίρεση των αδειών λειτουργίας σε "μαγαζιά" της παραλίας που επί χρόνια παρανομούν κατ' επανάληψη και ηχορυπαίνουν ασύστολα;;; Που είναι η επιτροπή "ποιότητας ζωής"; Το πρόβλημα δεν είναι των τελευταίων 2-3 ετών επαναλαμβάνω αλλά συμπληρώνει πάνω από 15 χρόνια!!! Ακούει κανείς παρακαλώ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ,ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ, ΚΟΡΝΕΣ,ΚΑΤΣΑΡΟΛΙΚΑ,ΠΑΤΕ ΜΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕς ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ...ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Θα γινει τζερτζελο ,θα ερθει και κανενα καναλι θα τα πειτε φατσα φορα,αν πατησει και αντιδημαρχιδας θα τον γιουχαρετε,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΙΣΩΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ .Αφηστε τα παρακαλω, με παρακαλια δεν κανετε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ,ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΧΝΥΧΤΑΔΙΚΑ,ΝΤΑΠΑ-ΝΤΟΥΠΑ,ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ.ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΟΟΥΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΝΑ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΛΑ,ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ .
      ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.
      Παντως βελτιωνεσαι ,5 σειρες σε δυο λεπτα,γιατι δεν τα γραφεις σε ενα σχολιο ολα?Μπας και νομιζεις οτι θα σε περασουν για δυο ατομα?Αποκλειεται, τετοια βλακεια και ανορθογραφια ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος7 Μαΐου 2013 - 11:57 μ.μ.
      Aχαχαχαχα!!! Έλιωσα μιλάμε!! Δύο αράδες γράφεις κι αυτές ασύντακτες, ανορθόγραφες, άδειες... Άσε που δε σε κόβω και για τόσο νεαρό μεταξύ μας... Ψιτ, γκρίζοι κρόταφοι, μαλακές κοιλίτσες και ριτιδούλες σου λένε τίποτα;;; Το “τεκνομπιτάδικο” T-shirt δε σώζει την κατάσταση ούτε το σκουλαρικάκι σε κάνουν νεότερο... Σίγουρα έχουν μπει τα πρώτα -ήντα έτσι;;; Μεσήλικας και βάλε να χτυπιέται στα νταπαντουπάδικα μαζί με τα εικοσάχρονα, μεταξύ μας είναι γραφικό θέαμα!! Κι όσο για την εκτίμηση ότι η Λούτσα γεροντοκρατείται, σφάλεις τα μέγιστα... "Καφροκρατείται" είναι ο σωστός χαρακτηρισμός, αλλά χρειάζεται διανοητική διαύγεια για να γίνει αντιληπτό οπότε πάω πάσο... Εκτίθεσαι πάντως ανεπανόρθωτα όταν πιάνεις το πληκτρολόγιο, συνέχισε το ξενύχτι και τα rave parties καλύτερα και πρόσεχε πάντα τη χοληστερίνη σου...”νιάτο”!!!!

      Διαγραφή
    4. ααααααααααααα ειναι ο γερο....φρικιο?Τι μου λετε...την εποχη του μαθαινανε ορθογραφια .Μαλλον τα εχει πιει...οποτε.....ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ .....
      Τα κοριτσακια τα βλεπει αραγε μονον απο μακρια, γιατι απο κοντα πιανει η πρεσβυωπια.....,

      Διαγραφή
    5. Το γήρας πρώτα εγκαθίσταται στο μυαλό. Και το δικό σου δείχνει να αργοπεθαίνει.

      Διαγραφή
  7. δυστυχώς δεν ασχολείται κανείς με τα νυχτερινά και όχι μόνο μαγαζιά στον Αγ. Νικόλαο , όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν από αστυνομία , τοπική διοίκηση , φορείς , τίποτα ερημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αστυνομία επίσης δεν κάνει απολύτως τίποτα! Κάνεις καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας και είναι σα να μην την έκανες!!! Το "νταπα-ντουπα" συνεχίζει μέχρι τα ξημερώματα!!!
    Τι γίνεται επιτέλους στη Λούτσα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αστυνομία,κάνει τήν δουλειά πού πρέπει και μπορει νά κανει.Μύνηση,η τον αυτοφωρακια,και τελος.Θαααα δικαστει μετά απο πεντε εφτά χρόνια,ποιος θυμαται,τι ποτε εγινε

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ,ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ;ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΗΡΘΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΜΑ,ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΣΑ ΚΥΜΑ.
      ΕΕΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΥΠΟΛΥΤΟ,ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΑΚΟΥΩ

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος15 Μαΐου 2013 - 12:43 μ.μ.:
      Όταν σου ανοίξει κανένα νταπαντουπάδικο μεσοτοιχία και θα τρίζουν οι μασέλες σου από τα μπάσα, τότε θα ζητήσεις συμπαράσταση από τους συμπολίτες σου και θα ωρύεσαι! Με τέτοιες νοοτροπίες θα μας καβαλήσουν σύντομα τα λαμόγια και η αληταρία που μέμφεται τις παραλίες και την γαλήνη μας και θα μας κάνουν το βίο αβίωτο!! Άλλαξε σκεπτικό και δείξε συμπαράσταση σε ένα πρόβλημα που μπορεί τώρα να μη σε αγγίζει άμεσα γιατί μένεις μακριά, αλλά στο πολύ κοντινό μέλλον όλα αλλάζουν άρδην αγαπητέ!!!

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.Ακου ερημικη περιοχη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν δεν κάνω λάθος πριν ένα μήνα πέρασε κανονιστική απόφαση στο Τοπικό Αρτέμιδος για το θέμα αυτό! Η κα Μαργέτη με τους τοπικούς συλλόγους Ομοσπονδία Αρτέμιδος και Αγ. Νικολάου σχεδόν ένα χρόνο την ετοίμαζαν! Ήταν παρόν και ο Δήμαρχος για να δείξει ότι το θέμα είναι σοβαρό! Τότε πολλοί σοβαροί άνθρωποι είπαν ότι το θέμα δεν λύνεται με μια ή δέκα κανονιστικές αποφάσεις οι οποίες δεν είναι τίποτα άλλο από συρραφή των υπαρχόντων νόμων σε ένα κείμενο! Απαιτούνται δράσεις από τον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά! Ένα σαββατοκύριακο μαζί με την αστυνομία και την υγειονομική υπηρεσία μαζί με ηχόμετρα να περάσει ένα -ένα όλη την περιοχή την άλλη μέρα στα κανάλια και επιτροπή ποιότητας ζωής για κλείσιμο! Αλλά εδώ οι κάτοικο,ι οι τοπικοί σύλλογοι των περιοχών και ο Δήμος δουλεύονται μεταξύ τους ή συμπορεύονται. Βγάζουν αποφάσεις μόνο για να λένε ότι έκαναν κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κανονιστικες ειναι ΚΑΝΟΝΙΣΜΑ Κανονικο.Αυτος ο προεδρος της ποιοτητας,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ,Η ΚΟΥΦΟΣ ,η ακομα καλυτερα ΚΩΦΑΛΑΛΟΣ ,οποτε τι να δει και τι να ακουσει και πως να μιλησει?
    ΤΟΝ ΨΑΞΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ?Εδω τον παπα ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝ Τα εχει.....ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ που κουβαλουσε ο ΚΙΤΣΟΣ?
    Τωρα τι ζητατε να φωτισει ο ΑΓ Νικολαος,τα απολωλοτα προβατα και τα πουλακια?Λαθος αγιο διαλεξατε. Στον Αγ Παντελεημονα πανε οι κουτσοι, οι στραβοι ΚΛΠ ΚΛΠ Ακου κλεισιμο...ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ?ΕΕΕΕΕΕ αυτο ειναι για την αστυνομια παλι τα μπλεξατε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την "επικαιροποίησή" σας, να πω ότι στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όλα αυτά τα χρόνια που διαμαρτυρόμαστε για την ηχορύπανση των παραλιακών μαγαζιών, δεν έχει γίνει απολύτως καμία βελτίωση! Αντίθετα φέτος άνοιξαν και άλλα μαγαζιά στην παραλία! Η κατάσταση είναι αφόρητη. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, δε μπορούμε να σταθούμε. Όλα τα μαγαζιά λειτουργούν ανεξέλεγκτα χωρίς ωράρια, με εκκωφαντικές εντάσεις ήχου, χωρίς ηχομονώσεις. Ο νόμος δεν εφαρμόζεται. Η τραγική αυτή κατάσταση υφίσταται αμείωτη εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Στην παραλία δεν περνάς από τις ξαπλώστες ως το κύμα... Η απάντησή σας παρακαλώ κ. Δήμαρχε, αγαπητό Δημοτικό Συμβούλιο, αγαπητέ κ. διοικητά του ΑΤ Αρτέμιδος, αγαπητέ κ. επικεφαλή της Δημοτικής Αστυνομίας Αρτέμιδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαράνε τσίτα μέρα νύχτα τα νταπαντουπάδικα της παραλίας!!! Δήμαρχε ακούς;;; Σίγουρα θ' ακούς δε μπορεί... Και κουφός να 'σαι τα διαπασών θα σε κάνουν να χοροπηδάς σα κομπρεσέρ στη αμμουδερή ομπρελοστολισμένη παραλία μας!!! Ωράρια γιοκ που λες!! Και τα ντεσιμπέλια τέτοια, που θα το γλεντάνε τσάμπα και στη Βραυρώνα απέναντι στο πέλαγο... Δώσε δήμαρχε κι άλλα ξενυχτάδικα να κουδουνάνε την παραλία!! Χωράνε κι άλλα ακόμα! Σε λίγο κι οι ταβέρνες στη στάση των λεωφορείων θα το γυρίσουν σε σκυλομάγαζα, κορόιδα είναι; Θα μαζέψουν τα τραπέζια και θα κάνουν πίστες για ζεϊμπέκικα!! Τελικά υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα κάπου εκεί στη Σπαταρτέμιδα που εκβάλει την "κουλτούρα" της στον Αγιονικόλα... Σε λίγο θα εκβάλει και τα βοθρολύματά της μέσω ΚΕΛ μαθαίνω, οπότε συμπληρώσαμε παράλληλες ροές "πολιτισμικής τέρψης" και "μαλακού υλικού" ταυτόχρονα στην ίδια παραλία!!!! Ε, ρε γλέντια, συμπέθεροι!! Τόση εύνοια και συμπάθιο η κοινότητά μας είχε να δει από τη μεταπολίτευση!!! Εύγε δήμαρχε... Ποτέ δε μας ξεχνάς και μας σκλαβώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑ Π@ΡΙ@ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ.ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ,ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΒΡΑΥΡΩΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΩΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ BAR.ΜΙΑ ΑΚΟΥΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΑ LOPEZ...ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΕΠΙ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 24ΩΡΕΣ,ΕΚΕΙ.ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ,,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ..

      Διαγραφή
    2. Μην εισασται μ@λ@κ@ς!!!Θα βαλουμε το μπλογκ αυτο να μας οργανωσει,και καθε ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ,200 κατοικοι εξω απο καθε νταπατουπαδικο διαμαρτυρια.Το μαγαζι θα κλεισει,και οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ,ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΙΛΙΚΙ.Να τους ξεσκισουμε,εδω καιτωρα,ολους.Να ξερει και επομενος υποψηφιος Δημαρχιδης,τι του εχουμε δωρο.
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΝΙΛΙΚΙ..

      Διαγραφή
    3. Εγω ειμαι μεσα.Με ντουντουκες κορνες και μεγαφωνα αυτοκινητων ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ.ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ happening...TOTE NA δειτε CELEBRITIES.... δημοσιογραφουντες..
      ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΛΕΩ ....
      οριστε ημερομηνια και ωρα...εδω και σε ολα τα μπλογκς της περιοχης.

      hapenning τρελλαμενων κατοικων απο τον θορυβο ...εχουμε και απαλλαγη λογω τρελλας.....

      Διαγραφή
  16. Kαλά ας προσέξουν όσοι ωρύονται στα μπλογκς μη σκίσουν κανένα καλτσόν! Εδώ σήμερα ψηφίζεται για τριετή ανανέωση άδειας μουσικής μουσικών οργάνων του γνωστότερου νταπαντουπάδικου της παραλίας του Αγίου Νικολάου!!! Το ξέρατε αυτό; Και θα δείτε πόσοι θα είναι στην αίθουσα κατά την ψηφοφορία, τρεις κι ο κούκος!! Σε μπλογκ σολαρίσματα και κραυγές ξέρει κι ο πιο ηττοπαθής να γράφει, επώνυμες διαμαρτυρίες, μηνύσεις, υπομνήματα στην εισαγγελία δεν είδα κανένα;; Περιμένετε την αστυνομία να καθαρίσει με τα αυτεπάγγελτα, ή τον ταλαίπωρο σύλλογο του Αγίου Νικολάου με τα 3-4 μέλη του ΔΣ; Ξεκουνηθείτε επιτέλους από το λήθαργο όσοι φωνάζετε εκ του ασφαλούς και ενωθείτε, με κεντρικό άξονα το σύλλογο του Αγ. Νικολάου, να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και πυγμή ξάνα την ησυχία μας και τα αυτονόητα δικαιώματά μας στην παραλία μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακόμα ένα φρικτό Σαββατόβραδο ηχορύπανσης στον Άγιο Νικόλαο... Η παραλία πνιγμένη στους εκκωφαντικούς σκυλάδικους αλαλαγμούς από τα κωλόμπαρα της παραλίας... Άντε να κοιμηθείς... Αγρυπνία κι απόψε, γιατί έτσι γουστάρουν οι αλήτες κι οι προστάτες τους... Τι θέλουν λέει;;;; Ψήφοοο;;;; Θα πάρουν τ' "αντίδια" μας κανονικότατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΠΑΡΘΕΝΑ.ΠΟΥΛΗΣΕΤΟ,ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΟ
      ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ,ΠΟΥ 21.ΜΜ.ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!
      5.30ΠΜ.,ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
      ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ

      Διαγραφή
    2. Φίλε σε πληροφορώ ότι είμαι και 'γώ πάνω κάτω στην ηλικία σου αλλα τυγχάνω(ευτυχώς)να μην ακούω τις παπαριές που ακούτε για να διασκεδάζετε.Τι χρωστάω με τους κάγκουρες και λοιπούς που έρχονται να ακούω αυτό έκτρωμα της μουσικής σε τέτοιες εντάσεις?("Μουσικη",τέλος πάντων ήχοι).
      Πρίν αρχίσεις τις μαλακίες οτι είμαι φλώρος και δέν ξέρω να διασκεδάζω,να σου πώ ότι όλοι εσείς έχετε μεσάνυχτα απο διασκέδαση άν θεωρείται αυτά τα μαγαζιά εδώ κέντρα διασκέδασης.Αυτό ακόμα και με τα δικά σας κριτήρια.Επειδή ακούτε μουσικη για ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ εμείς δέν φταίμε σε τίποτα.Τράβα πίσω στο σχολείο να μάθεις λίγα γραμματάκια...(ή μάλλον απο τα λεγόμενα σου ήδη εκεί είσαι αλλά δέν δίνεις πολλή βάση ετσι?)

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος5 Αυγούστου 2013 - 11:40 π.μ.: Δεν έχει νόημα ο αντίλογος μαζί σου. Απαξιώ. Απλά σε λυπάμαι, έχεις πιάσει πάτο, τελεσίδικα. Θλίβομαι επίσης που άτομα του δικού σου επιπέδου, απολαμβάνουν την ανοχή και "προστασία" εκείνων που κανονικά θα έπρεπε να προασπίζονται τους πολίτες, τους δημότες και την ευνομία της τοπικής κοινότητας... Αμφιβάλλω αν αντιλαμβάνεσαι στο ελάχιστο τι εννοώ. Με εκείνους τα έχω μην εξάπτεσαι... Δεν έχω απαιτήσεις από εσένα και τους όμοιούς σου. Θετικό για εμάς πάντως που μπήκες στο κόπο να εκθέσεις εδώ στο μπλογκ τον εαυτό σου με τις φαιδρές ασύντακτες χυδαιολογίες σου. Να καταλάβει πραγματικά ο κόσμος ακόμα μια φορά το ποιόν αυτών που εκβιάζουν μια ολόκληρη πολιτεία, στο βωμό των συμφερόντων πέντε δέκα αληταράδων της παραλίας, αλλά και των ύπουλων προστατών τους. Καληνύχτα, άντε πίσω στα ατέλειωτα "τσιφτεντελώματα" των νταπαντουπάδικων, στις αγρυπνίες και στα νοθευμένα μεθύσια!!!

      Διαγραφή
    4. Ναι εχεται δίκιο,αλλά πολύ λίγο.Ο τύπος έχει 99% δίκιο,αλλά το συμπαρασύρει στον μηδενισμό το 1%,που είναι ο προκλητικότατος τρόπος συμπεριφοράς.ΕΑΝ το δεις ψυχρά αντικειμενικά,ο τύπος έχει δίκιο και εμείς άδικο.Εμείς χτίσαμε,αγοράσαμε,πάνω στην θάλασσα,"πρώτο τραπέζι θάλασσα".
      Εμείς ψηφίσαμε,και αναδείξαμε σε δημοτική αρχή,αυτούς τους Αθλίους,
      και τώρα τα χώνουμε στον ακατέργαστο νεαρό/α;.Και ποιο χρυσαυγοπουλο είσαι εσύ που θα κρίνεις,η και θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ,τον τρόπο διασκέδασης του καθε τουρκόγυφτου,κάθε χωριάτη,που θέλει να ακούσει τα γνωστά σε εαυτόν ακούσματα;Γιατί δεν είναι χυδαία τα Κρητικά;τα Ηπειρώτικα;
      τα Νησιώτικα,τα Ποντιακά;η Τζαζ,
      η Ροκ;κλπ.Για μαζέψου,πριν σε μαζέψουν,εσένα και ολη την Ελίτ,της Λούτσας,που ακούτε μόνο ποιοτική μουσική Σάκη στην Επίδαυρο,και Φαραντούρη στο Μέγαρο
      Για να μαζευτούμε Όλοι λίγο!
      Απελπισμένος Δημότης της Λούτσας.
      ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ όπως ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

      Διαγραφή
    5. Kαλά εσύ δε παίζεσαι! Έχεις ακούσει ότι οι κοινωνίες στηρίζονται σε νόμους; Έχεις ακούσει ποτέ ότι "η ελευθερία σταματά εκεί που παραβιάζεται η ελευθερία του άλλου"; Ποιος είπε ότι απαγορεύεται και για τον πιο τιποτένιο, τον πιο αγράμματο, τον πιο κάφρο, να ακούει τη μουσική που γουστάρει;;;; Φυσικά και μπορεί να το κάνει, αρκεί να μη παραβιάζει το νόμο και να μην ενοχλεί τους άλλους γύρω του!!! Υπάρχουν πάρα πολλά κλαμπ, μπαρ, σκυλάδικα, νομιμότατα με τις ηχομονώσεις τους, που απέξω απ' το χώρο τους δεν ακούγεται κιχ! Αυτοί που έχουν τα κωλόμπαρα της παραλίας όμως δε το θέλουν αυτό, δε το γουστάρουν γιατί ΚΟΣΤΙΖΕΙ!!!! Αυτοί γουστάρουν να κάνουν τις αρπαχτές τα καλοκαίρια με τεράστια ηχεία έξω, dj, κονσόλες (που απαγορεύονται ρητά απ' το νόμο)και στ' "αντίδια" τους αν ξεκουφαίνουν όλη την περιοχή! Η κονόμα να γίνεται φίλτατε! Αυτό είναι που πολεμάμε, το κατάλαβες;;; Αν όλοι αυτοί που έχουν τα κωλόμπαρα, είχαν τις σωστές υποδομές (κτίρια, μονώσεις, εσωτερικές πίστες), όπως γίνεται σε όλα τα σοβαρά κλαμπ και χορευτάδικα όλου του κόσμου, δε θα βγάζαμε τσιμουδιά!! Αυτοί όμως όπως είπα και παραπάνω θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!! Ε, sorry, δε γίνεται!! Κατάλαβες τώρα τι παίζεται στην παραλία;;; Απλή κερδοσκοπία είναι φίλε, σε βάρος των οικογενειών και των περίοικων, τι μου λες εσύ για ροκ, τζαζ, τέκνο, progressive, ψυχεδέλεια, electro, μουσικά γούστα και δε συμαζεύεται... Όλα καλά είναι, αρκεί να μην ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ τους συνανθρώπους μας και ειδικά όταν μιλάμε για κατάσταση άκρως ΠΑΡΑΝΟΜΗ όπως στην παραλία, δικαιολογία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

      Διαγραφή
  18. καλημέρα
    η δική μου άποψη είναι ότι για το χάλι της παραλίας φταίει καθαρά ο Δήμαρχος αυτός ο ανύπαρκτος Δήμαρχος ο οποίος όχι μόνο δεν κάνει τίποτα απεναντίας ενθαρρύνει τους μαγαζάτορες σε χειρότερες καταστάσεις
    μη τον ξεχάσατε όταν θα έρθει η ώρα υης ψήφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΑΧΑΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ..ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΑΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
  19. ΓΕΡΟΠΟΥΣΤ@ΚΙ@,ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ
    ΑΦΑΣΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ,ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιά σκυλομάγαζα σας ενοχλούν ρε γερόντια?
    Ο δρόμος πάνω απο τις καφετέριες που λέτε η 25η Μαρτίου είναι εντελώς άδεια οτι ώρα και άν περάσετε άν και Αύγουστος, μέσα δέν έχω μπεί αλλά άν ο δρόμος είναι άδειος φυσιολογικά δέν θα υπάρχει πράγμα
    Δέν τρώγεστε με τίποτα γερο Λουτσιώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκαν τώρα τα νυχτοπαλίκαρα και γράφουν στα μπλογκς και νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο... Όσο για το... "ηλικιακό" (!), μεγάλε εγώ σε κόβω καλά πατημένα -αντα -όχι τα πρώτα- τα δεύτερα, οπότε κόφτο το τροπάρι περί γεροντίλας! Γκρίζοι κρόταφοι, clubbing και rave parties μαζί, είναι τόσο γραφική εικόνα, όσο να στήσεις άγαλμα του Καραΐσκάκη στο Mall Αμαρουσίου!!!

      Διαγραφή
    2. 9:34 δέν μας ενδιαφέρει η ηλικία σου αλλά αν δέν θέλεις να ακούς ποτέ κίχ απο θόρυβο όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και να μή βλέπεις άνθρωπο σε απόσταση 50 χιλιομέτρων τράβα να ζήσεις ερημίτης στην βουνοκορφή σε μιά σκηνή.
      Απορώ άν αυτές τις σχιζοφρένεις που γράφεις δώ μέσα τις λές πουθενά αλλού αμφιβάλλω πολύ αρκετά ασχοληθήκαμε με τις ανώνυμες ανοησίες σας

      Διαγραφή
    3. Άν εγώ είμαι άνθρωπος της νύχτας και εσύ νοικοκύρης όπως ισχυρίζεσαι που δέν είσαι γέρος αυτό εσύ το ξέρεις πίσω απο το Ανώνυμος πάρα πολλά μπορεί να κρύβονται. Η ουσία είναι οτι αυτά που γράφεις εσύ και οι παραπάνω σαν εσένα για την τρομακτική ηχορύπανση στον Άγιο Νικόλαο είναι ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, κοροιδεύετε τον κόσμο με τον πιό χυδαίο τρόπο παριστάνοντας τους υπερβολικά οργισμένους, ψέματα γράφει και αυτός που έγραψε πάνω την επιστολή άσε που την έγραψε το 2011 έχουν αλλάξει πάρα πολλά απο τότε

      Διαγραφή
    4. Προφανώς είσαι βαλτός από τα "μαγαζιά" για να αμβλύνεις τις εντυπώσεις. Απλά το κάνεις με τόσο προφανή τρόπο που και ο πλέον ανυποψίαστος εύκολα ξεσκεπάζει τα ύπουλα κίνητρά σου. Η επιστολή που ανοίγει το θέμα της ηχορύπανσης στον Άγιο Νικόλαο είναι απολύτως ακριβής και η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη με του 2011! Όσο για τα παραλιακά μπαρ, παραμένουν με ένα τόμο παρανομίες, όπως ακριβώς και το 2011!! Τσάμπα υποκρίνεσαι λοιπόν και να ξέρεις ότι ο κόσμος δεν είναι ούτε ηλίθιος ούτε κουφός, ξέρει πολύ καλά όλος ο κόσμος το αίσχος της παρανομίας και της ασυδοσίας των μπαρ του Αγίου Νικολάου... Σύντομα όμως το ΣΔΟΕ, ο εισαγγελέας κι οι υγειονομικές αρχές θα δώσουν τη χαριστική βολή σε όλους αυτούς του αλήτες που μας κάνουν το βίο αβίωτο τόσα χρόνια!! Έχει καταλάβει πλέον όλος ο κόσμος τι λαμόγια καταπατούν όλη την παραλία του Αγίου Νικολάου, όλος ο κόσμος ξέρει για την ηχορύπανση του Αγίου Νικολάου και τα παράνομα μπαρ του, σύντομα περιμένετε και τον πέλεκυ του νόμου, έρχεται ταχέως !! Οι μαγαζάτορες της παραλίας με την ασυνειδησία τους και την ασέβειά τους προς του περίοικους αλλά και προς του νόμους, απωθούν τον κόσμο, χάνουν τους πελάτες τους, ενώ το κόστος του να λειτουργείς παράνομα και με βαριά πρόστιμα καθίσταται απογορευτικό... Αναμείνατε και θα δείτε εξελίξεις...

      Διαγραφή
    5. Είδες οτι λές αρλούμπες, ανοησίες και ψέματα αφού η κατάσταση είναι χειρότερη απο το 2011 γιατί ο δρόμος απο πάνω η 25η Μαρτίου είναι μόνιμα άδειος;; Να έλεγες οτι τους κατάλαβαν και δέν πατάνε θα συμφωνούσα όπως λέει κάποιος άλλος,έτσι είναι σαν να μας λές οτι τώρα ο κόσμος τους αγαπάει περισσότερο.
      Απειλείς με εισαγγελέα και με ΣΔΟΕ άν είναι απατεώνες μακάρι με το καλό και σύντομα σεβόμαστε αδιαμαρτύρητα όλες τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Έχουν κλείσει πολλά τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα ας ακολουθήσουν και αυτοί άν είναι ίδιοι βγές και εσύ ο γενναίος μπροστά να δούμε την φάτσα σου φώναξε και τον ΣΚΑΙ μέχρι τότε όμως δέν θα βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος απο την Λούτσα να μας παριστάνει μέσα απο ανώνυμες κουκούλες τον μεγάλο κριτή των πάντων και τον εθνικό εισαγγελέα.

      Διαγραφή
    6. Εσύ ρε μεγάλε που ωρύεσαι υπερ των παράνομων μπαρ της παραλίας του Αγίου Νικολάου, ανώνυμα δε γράφεις;;; Γιατί γράψε αν τολμάς επώνυμα, να αποκτήσουν όπως λες κι εσύ κύρος τα γραφόμενά σου!!! Δε τολμάς όμως. Και σου επαναλαμβάνω τα δικά σου λόγια, που έγραψες παραπάνω για "τον κάθε τυχάρπαστο από την Λούτσα που παριστάνει μέσα από ανώνυμες κουκούλες τον μεγάλο κριτή των πάντων"! Η δική σου κριτική λοιπόν που ανήκει ή είσαι εσύ υπερ άνω;;;

      Διαγραφή
    7. Κάθε άλλο η γνώμη μας μετράει το ίδιο απλά αφού είστε τόσο πολλοί όπως ισχυρίζεσαι θα ήθελα κάποια στιγμή να δώ και κάποιον επώνυμο να λέει τα ίδια

      Διαγραφή
    8. Και δεύτερο εγώ δέν το παίζω εθνικός εισαγγελέας όπως εσείς λέω οτι υπάρχουν αρμόδια όργανα να κρίνουν τί πρέπει να κλείσει και τί όχι, όταν γίνει δέν θα ξαναπώ κουβέντα.

      Διαγραφή
    9. ΤΙ ΜΑς ΛΕΣ ΜΩΡΕ 12 31 ?Πας να πιασεις κωτσους, σαν τον αλλο με τα παντελονια, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ BEACH VOLLEY?
      Βγες εσυ επωνυμως ...με τα αρμοδια οργανα σου ......που τα ανακαλυψες στο Γκοθαμ Σιτυ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ.....ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ......
      ΑΝΤΕ ΙΝΑ ΜΗ ΕΙΠΩ...ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.....αντε σκεπασου ...σε πηρε Ξεσκεπαστο ο υπνος και ονειρευεσαι ,,οτι ολοι ειναι ηλιθιοι και περιμενανε την δικη σου σοφια ....ΠΕΡΙ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.........

      ΝΟΜIΜΟΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΗ .....του Γκοθαμ Σιτυ .

      ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο SPIDER MAN....

      Διαγραφή
  21. 0ντως.Πολλα εχουν αλλαξει και πρωτα πρωτα τα κοροιδα πελατες.Γιαυτο ξεσκιστηκαν στα live.Oτι ξωφλημενο ραμολι, παρηλασε απο τον Αγιο, μαζι με γκομενακια ,καλλιστεια μπουτι ,δημοτικες εξεδρες,κραχτισσες μυσογυμνες ,οτι ειχαν και δεν ειχαν, το εριξαν στις πιστες της καψουρας αλλα.....ΔΕΝ.
    τωρα μενει ενα γερο προστιμο καπακι,.δεν μπορει τοσες υπηρεσιας εξαπατουν,τοσες παρανομιες εεεεεε καποια θα το ριξειΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΣΑΜΕ ΑΓΚΥΡΑ ...ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Μεχρι τοτε .....προφυλαξτε τους γνωστους σας ..απο την πιθανοτητα νοσηματων ...δερματικων και αλλων....διοτι η καψουρα δεν παει ποτε μονη.Συνοδευεται απο Ηπατικα απο μπομπα,αφροδισια απο ...δερματικα απο ξαπλωστρα και βοθρολυμματα,Και βεβαιως απο ψυχικα νοσηματα.Το τελευταιο δεν χρειαζεται αποδειΞη το βλεπετε ολοφανερο στα σχολια....

    ψεμματα ψεμματα εμεις ειμαστε ΚΑΤΑΣΠΡΟΙ, ΦΩΝΑΞΕ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ..ΚΑΙ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΤΟΥΠΕΣΕ ΤΟ ΤΥΡΙ.....

    Και αν δεν τουπεσε θα του πεσει τωρα ..που θα απαντησει.....Σιγα ρε μαγκες...θα σκιστει το καλτσον.....και τι θα φορεσετε στο live των ποθαμενων?ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΥΙΓΕΣ....ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

      Διαγραφή
  22. βοηθατε και σεις βρε μπλογκιτες να μην πατησει πελατος....ειδατε ο αλλος με το beach volley....χτυπαει μυιγες.....αντε να γινουμε Αμερικανακια που κλεινουν μεγαλοεταιρειες με σαμποταζ....
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ.ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΒΛΗΤΕΟ.....ΑΛΙΩΣ ΝΑ κανουν παρεα στον Γαβαλα το ερχομενο καλοκαιρι......ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι συναυλίες των παράνομων μπαρ στην παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας συνεχίζουν και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού! Πότε το ΣΔΟΕ θα κάνει μια βόλτα; Θα βγάλει λαβράκι τόσο μεγάλο που θα ωχριά και γαλάζια φάλαινα μπροστά του!! Κατά τα άλλα το αίσχος της ασύδοτης ηχορύπανσης από τα μπαρ συνεχίζεται ακάθεκτο στον Άγιο Νικόλαο και φυσικά δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί των τοπικών αρχών και δημοτικών αρχόντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοντος ψαλμος αλληλουια ....οταν θα πεσει το προστιμο για τα παρανομα ομπρελλοκαθισματα ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ κατα τας γραφας, τα ξανααπλωσαν.Αφου ειναι νομιμα βρε βαρυμαγκες ,γιατι τα μαζεψατε?ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ 100% ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙ -ΠΛΕΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ......
    ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΕΤΕ, ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.


    Αυτοι εισαστε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ με ολες τις σημασιες της λεξης.Και δεν φτανει που μας καταπατησατε την κοινη μας περιουσια,την ακτη και την θαλασσα ,ακομα και τον αερα με τα βρωμοσκυλοτραγουδα σας,τις βρωμικες ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΑΣ, μιλατε και απο πανω, αντι να το βουλωσετε και να κρυφτειτε.....εεεεεεεεε λοιπον ΕΣΕΙΣ Θα φυγετε, εμεις θα μεινουμε,δεν ηρθαν ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ. ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ πηρατε αερα.Μαζι θα πατε εκει που σας πρεπει, εσας και των ομοιων σας αρχονταιων, στην στενη και στα προστιμα.Οσο υπαρχουν ακομα κοροιδα που διακινδυνευουν την υγεια τους τυφλωμενοι απο την μπομπα που τους ποτιζετε,ΘΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙΤΕ ΟΣΑ LIVE KAI NA KANETE.

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.Και θα τον ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    Εμεις θα βοηθησουμε να αυτοχεριασθειτε, κοβοντας σας το βρωμικο ψωμι που βγαζετε στην πλατη μας.θΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΠΕΛΑΤΗ,σαν τον αλλο με την ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ,που την χαζευει μονος του.Νεκρα ,ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΩ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ,που εστησε για τις celebrities....
    CELEBRITY ΕΓΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ...ΝΟΥΜΕΡΟ......ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΛΟΥΚΑ.....


    Γκεκε?Αλβανιστι, η ΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, μαγκιστι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μήν τους πειράζουν τόσο καιρό ύστερα απο τέτοιες παρανομίες θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλα μέσα, μήπως έχουν ιδιοκτήτη τον Μελισσανίδη?

      Διαγραφή
  25. ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ Ο ΜΕΛΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ....
    Σιγα τα μεγαλα κολπα..στην Λουτσα..με τις φυτειες....Οτι και να κανετε η καλαματιανη φουντα ειναι η καλυτερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ Γιατι οι μαραθωνιτες τα μαζεψαν απο την παραλια εντελως?Ουτε ομπρελλα ουτε ξαπλωστρα ουτε ηχειο.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ?Τελευταιοι παλι ,αλλα ΣΙΓΟΥΡΟ.ΟΥΤΕ Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΑς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.Μαζευτηκαν τα κορακια στο πτωμα και το λιανισαν. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τα σκυλόμπαρα της παραλίας του Αγ.Νικολάου (στη Λούτσα)και απόψε μας ξεκουφαίνουν με συναυλίες που έχουν προαναγγείλει και διαφημίσει σε αφίσες και ΜΜΕ. Εκκωφαντικές εντάσεις, τα ηχεία έξω, ένας ηλίθιος εκφωνητής ξεφωνίζει αυτή την ώρα (ξημερώματα Κυριακής)λες και όλη η χαρτογραφημένη περιοχή της Αρτέμιδος είναι τσιφλίκι του, λες και δεν υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες, παιδιά, νόμοι... Τίποτα δεν πτοεί την αλητεία που μας έφεραν οι γνωστοί νταβατζήδες στην περιοχή μας... Τι άδειες μουσικής και κανόνες περί db και ορίων στάθμης θορύβου, αυτοί οι αλήτες δε χαμπαριάζουν τίποτε!!! Τέρμα η ένταση, ξεφωνητά και αλαλαγμοί άθλιων νυχτόμουτρων στα μικρόφωνα και όλη η περιοχή του Αγίου Νικολάου όμηρος σε μια αισχρή συμμορία που λυμαίνεται επί χρόνια τα καλοκαίρια μας και τα ΣΚ μας... Εμείς δεν έχουμε ζωή εδώ, επειδή η αλητεία έτσι γουστάρει, έτσι κερδίζει, έτσι επιβάλλει... Δε μιλάμε απλά για ηχορύπανση εδώ μιλάμε για σαμποτάζ στην ίδια την κοινότητα του Αγίου Νικολάου!! Πότε έχουμε εκλογές είπαμε; Το κατράμι, το φούμο είναι το λιγότερο που οφείλει κάθε νοήμων δημότης σε αυτούς που συντηρούν αυτό το αίσχος, αυτό το μαφιόζικο περιβάλλον της διαφθοράς και υποβάθμισης στην πάλαι ποτέ όμορφη λουτρόπολη του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. GIATI DIAMARTIRESE " ANONIME " ?
    TA PARAPONASOY STON PROEDRO
    TOY " AGIOY NIKOLAOY ".
    THA TON BRIS NA PINI ...KAFE SE AFTA.
    AFTOS DEN ELEGE STO "TOPIKO SIMBOYLIO
    OTI TA BRIKE ME TA MAGAZIA KAI DEN THA
    KSANAENOXLISOYN ?
    AFTOS DEN EDOSE BEBEOSI SE NEO ..."MAGAZI"
    OTI DEN ENOXLOYNTE OI KATOIKOI ?
    - " ANTE KAI NA ANOIKSI TO KOYTI ( MPAOYLO )
    TIS PANDORAS KAI NA DIS TI EXEI NA GINI !
    SOY MILAO GIA POLY BROMA....-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΩΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΚΑΡΕΣ ,ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΚ...ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΚΕΛ.
    Διαλεξτε φιλοι σκ...Η ΑΠΟΣΚΑ.....ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΠΡΟΕΔΡΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. H ηχορύπανση από το κωλόμπαρα στον Αγ. Νικόλαο έχει παραγίνει! Εμείς μένουμε στη Λούτσα και τις νύχτες τα Σαββατοκύριακα ενοχλούμαστε και κλείνουμε παράθυρα! Οι άνθρωποι που μένουν στον Αγ. Νικόλαο θα περνούν μαρτύριο! Είναι τεράστιες οι ευθύνες του δήμου και της αστυνομίας που δεν σφραγίζουν οριστικά αυτούς τους αλήτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σχετικά με τις ποινές που εφαρμόζει υποτίθεται ο δήμος στα κωλόμπαρα της παραλίας του Αγίου Νικολάου που παρανομούν (ηχορυπαίνουν, καταπατούν, προσφέρουν "μαύρη" εργασία κτλ), είναι όλες για κλάματα! Από τις 23/8 έως τις 2/9 υποτίθεται ότι τα κωλόμπαρα θα "έκλειναν" προσωρινά λόγω παραβάσεων (ποινές χάδια και φυσικά ποτέ μέσα στην κύρια σεζόν, μη χαθούν οι αρμπαχτές)... Τρίιιιχες συμπλογκτίτες μου! Είναι όλα ανοιχτά, η μουσική παίζει κανονικότατα και φυσικά είναι γεμάτα κόσμο σα να μη τρέχει τίποτα!!! Τι σόι απαγόρευση είναι αυτή, μόνος ο δήμος της Αρτέμιδος μπορεί να δώσει απάντηση!!! Α, και όσο για την αστυνομία, δε ξέρω γιατί υπάρχει πραγματικά... Λούτσα, η πόλη της διαφθοράς της απόλυτης ανομίας, των νονών, των διαπλεκόμενων και της ασυδοσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένας πραγματικός "οίκος ανοχής" ο Άγιος Νικόλαος απόψε... Βλέπετε τι ώρα γράφω... Ξημερώματα, περασμένες 04:00 και ο τόπος σείεται από τις κραυγές και το καψουροτράγουδο από τη σκυλοσυναυλία που οργιάζει στην παραλία και ξεκουφαίνει όλη την περιοχή... Τα γνωστά σκυλόμπαρα της παραλίας οργιάζουν για πολλοστή φορά, αιχμαλωτίζοντας όλους εμάς που υποχρεωτικά ξενυχτάμε μαζί με τις οικογένειές μας... Δήμαρχε που θα πάει αυτό το αίσχος;;;; Δε μιλάμε για απλή ηχορύπανση, εδώ μιλάμε για ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!! Για ΑΣΥΔΟΣΙΑ για ΑΛΗΤΕΙΑ χειρίστου είδους... Μιλάμε για αισχρή ΠΡΟΚΛΗΣΗ απέναντι στον πολίτη και την πολιτεία!!! Που ζούμε δήμαρχε;;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Hi, the whole thing is going well here and ofcourse every one is sharing data, that's actually
    excellent, keep up writing.

    Also visit my webpage legitimate companies for debt reduction

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.Καμαριερα της Αντουανετας,'η ΜΟΥΓΓΟΥ,λες Σ/Κ δεν το παταμε,αλλα απο Κολομπινες τι λογο περιμενεις να εχουν? Τα Αυτοφωρα ηταν Επιλεκτικα,μονο για ομπρελοκαθισματα.Η Ηχορυπανση,λεει ειναι σαφως μικροτερη απο του Αεροπλανου,αρα δεν υπαρχει....
    Προς γνωσν και συμμορφωση.......ελεγαν τοτε στα χρονια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΑ ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΜΛΚΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ "ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΔΕΣ",ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ Κ#ΛΟΥ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟ ΜΠΑΤΣΑΔΙΚΟ ΑΑΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ.ΠΑΙΡΝΕΙ 300-500ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΘΕΣ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ?Η ΑΔΕΙΑ 300.000ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ,ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΙΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ
      ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ..Αν μαλιστα ειναι Σαββατοκυριακο ,ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .να δεις ποσα θα χανουν απο τα live.EΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ .Στο σφραγισμα ......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ .Να δουμε ποιος θα επιμεινει.....Ξερω αυτοφωρακια με δεκαδες χρονια ποινη...δεν ξερω ιδιοκτητη που να αντεξε δυο τρια σφραγισματα καλοκαιριατικα .....σε παραλιακο μαγαζι.
      νομοθεσια υπαρχει ,επιμονη δεν υπαρχει απο τους φορεις..Τωρα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΕΡΙ ΘΟΡΥΒΟΥ οσο τα αεροπλανα ειναι μπουρδες των παραλιακων λαμογιων που ξεμυτισαν για ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ ΠΑΛΙ.

      Διαγραφή
  36. ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
    ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ
    ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ.....
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ .....
    Εριξα διχτυα πρωι ΠΡΩΙ ,επιασα ψαρια 11 30 ......πμ
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ?
    ΤΑ ΣΚ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...

    ΤΟ ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ......γιατι οπως ολοι οι αγραμματοι,ειναι και χαζοι και αυτο προδιδονται.....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ .........ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΟΣΟΝΟΥΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΟΤΕ δεν αποσιωπήσαμε άρθρα με τεκμήρια από οποιονδήποτε μας έστειλε στοιχεία για δημοσίευση.
    Είμαστε πιστοί στους αναγνώστες μας... Όποιος δεν αντέχει μπορεί να "φύγει", να πάει αλλού...

    Σας ευχαριστούμε όλους για την υγιή κριτική και την βοήθειά σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας...
    Είμαστε πάντα στο πλευρό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ξαφνικα ολοι τρελαθηκανε και κατηγορουν μονο εσας για υποστηριξη της καταστασης στη παραλια, για μεροληψια και για σβησιμο σχολιων. Ξαφνικα τα βαλανε ολοι με σας. Από το 11 τα κανετε αυτα. και το χειροτερο ενας που σχολιαζε υπερ των νυχτερινων κεντρων και εβριζε ολους , έβαζε πριν δυο χρονια και φωτο στο ψευδωνυμο του και ξερουνε ποιος ειναι. Τωρα την εκοψε τη φωτο αλλά γραφει στο ιδιο αγοραιο στυλ.
      Κανουμε κριτικη στα μπλογκ αλλα εδω το πραγμα εχει ξεφυγει. δε μας ξεγελαει το ταχαμου ευγενικο σας υφος, του τυπου ευχαριστουμε για τουτο και κεινο κλπ κλπ.

      Διαγραφή
  38. Πολλά συγχαρητήρια εάν πράγματι πήγε η Αστυνομία αυτόφωρο για ομπρέλες και ξαπλώστρες να μην μείνουμε όμως στο ένα γιατί δεν χαμπαριάζουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τον ΜΛΚ κανει2,εισαι,ή δεν εχεις ιδεα απο βλαχοπολιτικη,ή εισαι προβατο στην στανη του ΜΟΥΓΓΟΥ?Ο Τυπος μευα την εκλογικη απατη,μαγειρεψε τα σταυρουδακια,τωρα εχει επιβαλει,σιγη ιχθυος,στους παντες,και τα παντα.Κανει ταμματα,χωρις θαυματα,σε ΟΛΟΥΣ εκλεγεντες,και μη.Τι θελει,τι θα κανει,νομιζω ουτε ο θεος δεν γνωριζει.Μεσα στην παραταξη του εμφυλιος χαμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εμεις γνωρίζουμε τί θέλει και τί κάνει και πολύ σωστά αφού δεν έχει αναλάβει!
      Ούτε μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά τους, παρά μόνο τί θα κάνουν στο Δήμο.
      Γιαυτό καλύτερα να μην αμολάμε άσκοπες βλακείες και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Αν είχες κωφάλαλο αδερφό θα έβριζες έτσι; Μέσα σε λίγες γραμμές μέτρησα πέντε βρισιές. Έχεις πρόβλημα. Πρέπει να το ξεπεράσεις που έχασες στις εκλογές.

      Διαγραφή
  40. Για την πληροφόρησή σας, το αίσχος της ηχορύπανσης από τα παραλιακά μπαρ μετά το τέρμα των λεωφορείων στον Άγιο Νικόλαο παραμένει ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ και φέτος όπως και την προηγούμενη... δεκαετία!! Τίποτα δεν άλλαξε. Από Παρασκευή μεσημέρι ως Δευτέρα ξημερώματα η περιοχή είναι στο έλεος των νονών, τα ντεσιμπέλ αφόρητα και τα νεύρα σμπαράλια από το συνεχές "ντάπα-ντούπα" από τα τεράστια ηχεία των "μαγαζιών" της παραλίας... Γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα; Γιατί δεν έχει κλείσει ούτε ένα απ' αυτά τα "μαγαζιά" αφού ηχορυπαίνει ασύστολα και ταυτόχρονα παραβιάζει -επίσης ασύστολα- τους όρους λειτουργίας που γράφει η άδειά του; Γιατί δεν επεμβαίνουν οι αρχές ενώ γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα μαγαζιά λειτουργούν ως κανονικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με την ένταση της μουσικής στο φουλ, χωρίς καμία υποδομή (ηχομονώσεις κτλ) και χωρίς φυσικά καμία νομική προϋπόθεση;Γιατί 3,5 χρόνια κατά την προηγούμενη δημαρχία δεν έγινε απολύτως τίποτα, καμία ενέργεια απολύτως για να αναχαιτιστεί αυτό το αίσχος στην παραλία; Γιατί έδωσαν πέρσι ακόμα πιο μεγάλες σε διάρκεια (τρία χρόνια) άδειες μουσικής ενώ γνώριζαν τον παράνομο τρόπο που "δουλεύουν" τα "μαγαζιά" αυτά στην παραλία; Γιατί η αστυνομία δεν τους σφραγίζει μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφού γνωρίζει την έκταση της παρανομίας τους από τις δεκάδες ή και εκατοντάδες καταγγελίες διατάραξης της κοινής ησυχίας που δέχεται τις νύχτες και τα ξημερώματα, που ξεσαλώνουν οι παράνομοι με εκκωφαντικές εντάσεις μουσικής που δεν αφήνουν κανένα περίοικο να ησυχάσει; Ξέρουν οι αρχές την έκταση και τη σοβαρότητα της αυθαιρεσίας που συντελείται 6 μήνες το χρόνο (και βάλε...) στην παραλία αλλά σιωπούν... Όταν υποκρίνεσαι, όταν σιωπάς ενώ γνωρίζεις, μόνο μια ερμηνεία χωρεί... Λυπάμαι αλλά δε ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία εδώ στην Άρτεμη. Λυπάμαι αλλά χρειάζεται αγώνας για να λυγίσουμε τα παράνομα συμφέροντα και να ζήσουμε σαν άνθρωποι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Αυτό θα το κάνουμε προφανώς χωρίς την συμπαράσταση της πολιτείας και των τοπικών αρχών αφού αυτές κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται στο γραφείο του εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! Πάρτε το απόφαση συντοπίτες και να είστε προετοιμασμένοι να μη περιμένετε πολλά ούτε από την νέα δημοτική περίοδο... Θα δείτε και μακάρι να διαψευσθώ... 10+ χρόνια στην παραλία πάντως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, αντιθέτως η κατάσταση χειροτερεύει... Είναι πολλά τα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ16 Ιουνίου 2014 στις 4:04 μ.μ.

      Αυτές τις διαπιστώσεις και τις κλάψες τις διαβάζουμε συνέχεια και σε επανάληψη. So, what? Ωφελεί σε κάτι;
      Πέραν τούτου ουδέν.
      Τί νόημα εχει να τα επαναλαμβάνετε; Κατ' αρχάς το πρόβλημα το βλέπετε ξεκομμένο από τα άλλα, που είναι:

      Ρύπανση αμμουδιάς
      οχετοί στη θάλασσα
      καταπάτηση δημόσιου παραλιακού χώρου
      αλλοίωση της αμμουδιάς (π.χ. φυτά, φωτιστικά κλπ.)
      παράνομη παρέμβαση στους αρχαιολογικούς χώρους
      εγκατάσταση παράνομων χρήσεων στην παραλία (πάρκινγκ, γήπεδα κλπ.)
      αυθαίρετες και κακόγουστες κατασκευές

      Όλες αυτές οι παρανομίες πάνε πακέτο. Πάντα. Μην εντοπίζετε μόνο την ηχορύπανση! Λάθος, μέγα λάθος!
      Θέλουμε πλήρη κάθαρση της παραλίας! Πλήρη!

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. ααααα ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΩ.Τις κλαψες δεν τις ακουγαμε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ .Στην προεκλογικη περιοδο επεσε μουγγα.και μετα ΗΡΘΕ Η 700 ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ..τωρα πεταξε το κορακι αντε πιαστο....με κλαψες....
      Φυσικα και πανε πακετο ,μονο που στο πακετο,ξεχασατε την ομερτα......

      Διαγραφή
    3. Και δίκιο και άδικο έχεις αγαπητέ. Κατ' αρχήν το σημαντικότερο πρόβλημα για εμάς - ιεραρχικά - είναι η ηχορύπανση των μαγαζιών. Σίγουρα όχι μόνο του Αγ.Νικολάου ως εδώ είμαστε σύμφωνοι. Αλλά αν δεν κοπεί μαχαίρι η ηχορύπανση, απλά για εμάς εδώ, δεν έχει νόημα καμία άλλη "βελτίωση" του περιβάλλοντος διότι απλά δεν θα είμαστε σε θέση να παραμένουμε στα σπίτια μας και στην περιοχή, είναι αδύνατον με τόση ηχορύπανση μέρα-νύχτα! Κυριολεκτώ. Έλα στη βεράντα μου 4 το μεσημέρι που "βαράει" το Μακλάμπο κι αν μπορείς εσύ να σταθείς σφύρα μου κλέφτικα! Έλα τα ξημερώματα στις 03:00 τη νύχτα που παίζουν όλα μαζί (Ρεβέρες, Μακλάμπα, Κάλτα και όλα τ΄άλλα διπλανά κωλόμπαρα) κι αν μπορείς να κλείσεις μάτι από τα διαπεραστικά μπάσα "μπαπα-μπουπα" σφύρα μου δεκαπέντε φορές κλέφτικά! Χάνουμε τα σπίτια μας φίλτατε αυτό θέλω να πω, τι μου λες εσύ για πακέτο προβλημάτων και πράσινα άλογα; Και ξέρεις γιατί κάνω την παρέμβαση στα λεγόμενά σου; Γιατί κάποιοι πονηροί θα επιλέξουν - βασιζόμενοι σε τέτοιες λογικές - να ψιλολύσουν ένα - δυο από τα σημαντικά αλλά δευτερεύοντα θέματα που αναφέρεις και μετά θα το σερβίρουν ότι παρήγαγαν "έργο" στην περιοχή και θα απιτούν συμβιβασμούς για τα υπόλοιπα σοβαρότερα προβλήματα, όπως έκαναν στο παρελθόν (είμαι παλιός και γνωρίζω...). Το έπιασες το νόημα; Και μετά το πράγμα θα μείνει φυσικά στάσιμο για χρόνια, εσύ θα έχεις καθαρές παραλίες και με λιγότερα ίσως αυθαίρετα, εγώ όμως πάλι δεν θα κοιμάμαι απ' τα "μπάπα-μπούπα" και θα φεύγω απ' το σπίτι μου!! Λύση άμεση στο μέγα θέμα "ηχορύπανση από τα μπαρ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μετά θα δείτε όλα τ' άλλα θα έρθουν ένα - ένα να λυθούν και να γίνει επιτέλους η ζωή πιο ανθρώπινη στην παραλία και στην πόλη μας... Κυνηγήστε το "πακέτο" -ΟΛΑ ΜΑΖΙ - και θα μείνουμε σίγουρα όλοι με τη ίδια γκρίνια για καμιά 20αριά χρόνια ακόμα... Σκέψου λογικότερα.

      Διαγραφή
    4. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ16 Ιουνίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

      Έχουμε διαφορετική άποψη. Και σε μας η υπ' αριθ. 1 ενόχληση είναι η ηχορύπανση. Όμως χρειάζεται μαζικότητα και με σκέτη ηχορύπανση δεν επιτυγχάνεται (η μαζικότητα).
      Ούτε οι αλήτες μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς παρανομίες (καταπάτηση, αλλοίωση, βόθροι στη θάλασσα κλπ.)
      Η Κτηματική, που δίνει γνωμοδότηση για άδεια λειτοτουργίας, δεν ενδιαφέρεται για ντεσιμπέλ, διότι δεν την αφορά. Μπλοκάρει όμως τους μάγκες μόλις δεί καταπάτηση, αυθαίρετα γήπεδα κλπ. σε δημόσιο χώρο.
      Ούτε το Υγειονομικό το ενδιαφέρει ο θόρυβος. Το ενδιαφέρει όμως ο βόθρος στη παραλία και ο οχετός στη θάλασσα!
      Να μη μακρηγορούμε. Χρειάζεται πλειάδα υπηρεσιών για την γάγγραινα.
      Για μας αυτός είναι καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να δρομολογηθεί η λύση, διότι είδατε τί έγινε με τον Κικίλια; Υποσχέθηκε στους Μυκονιάτες αλήτες να μπλοκάρει τη σφράγιση από την ηχορύπανση!

      Διαγραφή
  41. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ο ΜΟΥΓΓΟΣ ετρεχε στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,για τα παιδια που πηγαν Αυτοφωρο,για στηριξη.
    Αντε γιατι ορισμενα προβατα νομιζουν οτι ο Μουγγος δεν τα σφαξει στο γονατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι έτσι όπως τα λες, πάμε για "μια από τα ίδια"; Τουλάχιστον αν το ξέρουμε από τώρα, να δούμε τι θα κάνουμε συλλογικά πια"εμείς τα πρόβατα" αφού η στάνη μας αρχίζει τις ... λυκοφιλίες!

      Διαγραφή
  42. ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ......ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΤΑΚΤΗ και δεν πηρε ειδηση τιποτα και τα Ξερει ολα ο 2 11 που μονος του γραφει ,μονος του απανταει, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΧΩΣ
    ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.......και δεν ξερουν και ορθογραφια ουτε συνταξη τι πλακα εχουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ.
      Η ΑΝΑΤΑΚΤΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΓΓΟ,ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΟΥ.....ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ....ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ....

      Διαγραφή
  43. Καλα ειστε μλκς,πρεπει να το δειχνετε κιολας?Το μπλογκακι anatakti.gr εχει σπασει καθε ρεκορ,για περιφερειακο μπλογκακι,γιατι δεν εχει καμμια προσβολη μεχρι τωρα για αναληθη πληροφορια.Τελειωσε με ολα τα δηθεν εφημεριδες,μπλογκς,τα πατησε κατω,και καποιοι που ετοιμαζαν,το δικο τους πάρτι με τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ,βλεπουν οτι δεν παιζει με τιποτα,η απλη διαδοχη στην αρπαχτη.Ο τελευταιος ΝΟΝΟΣ ηταν ο Πουλακης,και ο ΝΟΜΙΚΟΣ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ,εχουν τρελαθει.Εχουμε πενταετια νεας συμμοριας,και ο Θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ Α.......Α ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΘΑ σας εκπληξω λεγοντας σας οτι σας βλεπω ΑΠΟ ΨΗΛΑ και δεν σας ακουω καθολου.ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΑΚΙ .
    ΜΟΝΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ορνιθοσκαλιζουν με τετοιες ανοησιες ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ στην ζωη παιρνεις ακριβως οτι σου αξιζει . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ αλλο ? 5 18 ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ......σχολιο τουρλου με κολοκυθοβλητοπατατες κλπ κλπ κλπ .....Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ...Αν δεν μπορεις να διατυπωσεις μια πληρη σκεψη,δεν μπορεις καν ......να προσευχηθεις..... οποτε εισαι χαμενος ετσι και αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΥΓ ολοι μαζι γραφετε την ιδια ωρα ?Αντε καντε διαλειμμα ολοι .....μαζι τωωωωωωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Aπίστευτο! Από την άνοιξη του 2011 που έχει γραφτεί η επιστολή-καταγγελία, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει! Αντιθέτως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο από πλευράς ηχορύπανσης!! Κανένας δήμαρχος δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!! Τα κολάδικα συνεχίζουν ακάθεκτα, ανενόχλητα να διοργανώνουν συναυλίες, να μην τηρούν κανένα ωράριο, να ηχορυπαίνουν ασύστολα μέρα νύχτα!! Μπράβο σε όλους τα μέλη του ΔΣ και σε όλους τους μέχρι σήμερα δημάρχους!! Η Αρτέμιδα είναι η πόλη της ασυδοσίας, της ανομίας των παράνομων νυχτερινών κέντρων των νονών και των προστατών τους!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! Αν και η ασυνειδησία, σας προφυλάσσει από το να αισθανθείτε την χυδαιότητα των έργων σας και την απόγνωση που έχετε σκορπίσει στον κόσμο... Αρτέμιδα το βασίλειο της ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παραπονα για την αστυνομια που εχει την ευθυνη αστυνομευσης δεν εχει κανει κανεις. Μηπως ειναι σκοπιμη η σταση που τηρειτε ????? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ????? ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θα το ξαναγραψω,γιατι εσυ κοπελα μου,δεν το καταλαβαινεις ευκολα.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κανει ΤΙ?
    Κανεις μηνυση ερχεται κοιτα Αδειες,Χαρτια ΟΛΑ σωστα,φευγει.Εσυ επιμενεις για ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ,παιρνουν τον ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑ στο ΤΜΗΜΑ,και τον πανε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ την επομενη,εκει τελειωνει το εργο τησ ΕΛΑΣ.Μετα απο 8-10 χρονια δικαζεται και συνηθως αθωωνεται ΓΙΑΤΙ?γιατι δεν εχει το ΜΗΧ?ΜΑ μετρησης και αναμφισβήτητης αποδειξης του ΘΟΡΥΒΟΥ νταπαντουπαδικο.ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και κανεις μα κανεις αλλος δεν μπορει να απαλλαξει τους οικιστες απο τον ΘΟΡΥΒΟ.Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,
    απεδειξε με το τσαλιμι που εκανε στο ΔΣ για την ανακληση της Αδειας του ΡΙΒΙΕΡΑ οτι δεν εχει σκοπο,και δεν θελει να αλλαξει η ΝΥΧΤΑ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ με ενα ΔΗΜΑΡΧΟ που εχει εξαφανιστει,και κρυβεται σαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,γιατι αυτος ΞΕΡΕΙ οτι μας ΠΟΥΛΗΣΕ και κρυβεται απο τωρα,για να μας συνηθησει οτι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δε συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις (η αστυνομία αν ήθελε θα μπορούσε να έχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να γίνει η δουλειά), σε αυτό που λες για το δήμαρχο συμφωνώ.
      Επίσης έχω την σιγουριά ότι μεγάλο ρόλο παίζουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, να μη πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα η θέση τους έχει την ίδια βαρύτητα με του δημάρχου!
      Επίσης είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί οι παραπάνω άνθρωποι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια την πραγματικότητα και την έκταση της ηχορύπανσης από τα "μαγαζιά" στην Αρτέμιδα.
      Όλοι οι παραπάνω επίσης γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις παραβιάσεις των όρων των αδειών που έχουν δοθεί από το δήμο σε αυτά τα μαγαζιά.
      Στη ουσία η λειτουργία και η κερδοφορία αυτών των μαγαζιών στηρίζεται ακριβώς σε αυτές τις παραβιάσεις των αδειών! Είναι στημένα από την αρχή για να παραβιάζουν τις άδειές τους.
      Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί οι αιρετοί άνθρωποι, που ψηφίστηκαν από τους συνδημότες μας δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους;
      Η απάντηση είναι προφανής και συνοψίζεται σε μια πασίγνωστη και δημοφιλέστατη λέξη του νεοελληνικού λεξιλογίου...ΔΙΑΦΘΟΡΑ!
      Δε νομίζω ότι έχει νόημα να διερευνούμε περισσότερο εκεί που χρήζει έρευνας από το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας ή από την εισαγγελία για την δημοτική αρχή... Εκεί είναι το κλειδί. Με κάποιο τρόπο να θεωρηθεί αρκετά σοβαρό ζήτημα η ηχορύπανση από μαγαζιά-παραβάτες σε μια παραλιακή περιοχή της Αττικής όπως η Αρτέμιδα και να ξεκινήσουν οι χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες από το νόμο, τους εισαγγελείς, τα δικαστήρια... Μέχρι τότε υπομονή και καταγγελία των παραβάσεων ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα πλήρες αρχείο με την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η Αρτέμιδα σήμερα...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΗ.ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΝΟΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ..Η ΕΛΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙ.Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΡΓΑΝΟ ΤΑΞΗΣ".ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΑΚΟΜΑ Κ ΒΕΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 800Ε.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ,Κ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.....

      Διαγραφή
  50. Αριστογείτων όταν σου είπαν στην σελίδα του Θωμά οτι και ο Δημήτρης Μάρκου θα είναι ίδιος τα πήρες και άρχισες να βρίζεις μετά εξαφανίστηκες, τώρα βρέθηκες αλλού να επαναλαμβάνεις τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος ΚΑΝΤΕΡΕΣ ειναι αποτυχημενος υποψηφιος με τον Δ.ΜΑΚΟΥ,δεν ειναι βημα να παραθετω αποψεις.Πολλοι θελουν να γραφουν σαν ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.

      Διαγραφή
  51. Δεν βριζω γενικα,αλλα ειδικα προσωπα εκλεγμενα με την ψηφο του ανωνυμου κοσμου,ουτε καν σκεπτομαι να τα βρισω.Να τα Σατιρίσω,Λοιδορήσω,Ελέγξω,να τα Διασύρω Πολιτικά,ΝΑΙ με παρα πολυ μεγαλη ΧΑΡΑ και ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ,και Απογοητευση που πεφτουν Τοσο χαμηλα,που μπορω εγω ενας ανωνυμος Δημοτης,να τους ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ.Για την ΛΑΜΟΓΙΑ που εκανε ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ δεν φταιω εγω,το οτι κρυβεται σαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ το λενε ΟΛΟΙ ακομα και ο κος ΚΑΝΤΕΡΕΣ.Μαλλον πρεπει να στρεψεται τα πυρα σας στον ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,αν συνεχισει αυτον τον δρομο θα τον τσακισω γραφοντας,ουτε την ψηφο του δεν θα βρει στις επαναλειπτικες του ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΚΑΛο ΒΟΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλά, είναι πασιφανές και πασίγνωστο πλέον, ποιά είναι τα σχόλια του πραγματικού ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ... Σίγουρα όχι από τον Αύγουστο και μετά. Έχει δηλώσει ότι σταμάτησε να γράφει (τουλάχιστον ως Αριστογείτων) στο παρόν μπλογκ.
    Κάποια σχόλια που εμφανίζονται με αυτό το ψευδώνυμο είναι αυτών που τους ενοχλεί ο Αριστογείτων, ο οποίος έχει αρχές που κάποια λαμόγια δεν μπορούν να μιμηθούν στα μαϊμού σχόλια!
    Δείγμα πως σας έτσουξε η γραφίδα του για τα καλά. Όντως χρωστάμε πολλά στον (πραγματικό) Αριστογείτονα για την ανάδειξη του προβλήματος με τους αλητάμπουρες της παραλίας και για το γκρέμισμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ?Ο ΑΡΙΣΤΟ????? ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ ΠΙΑ.ΕΓΩ,ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ?ΟΙ ΚΡΟΚΟΣ ΜΠΑΤΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ,ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ.ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΡ ΜΑΣ, ΕΡΓΑ ΟΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ 11 22
    Υπαρχει περιπτωση ο πραγματικος ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Ε ΛΑΘΟΣ ?
    ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ αναλφαβητους θεωρεις τους μπλογκιτες?
    ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΣ ΡΑΣΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ?
    ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΣΑΙ που δεν μπορει καν να γραψει δυο ρηματα σωστα και επειδη απευθυνεται σε αλλους αγραμματους ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ανθρωπος...
    αντε να μου χαθεις ουτε να σε φτυσω δεν χαραμιζω το σαλιο μου ..

    ο Αριστογειτων ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ δεν ειναι ονομα.ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ κλεψεις μαιμου ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ
    ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΙΣΣΥΦΟΣ και να σου πω την αληθεια πολυ το διασκεδαζω το νεο μου ψευδωνυμο -συνωνυμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου