Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα

Ιδιαιτέρως κρισιμη χαρακτηρίζεται η Παρασκευή για την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα, καθώς μετά από τη νέα φαρμακευτική αγωγή στην οποία υποβάλλεται από την Τετάρτη, οι γιατροί περιμένουν ο
εγκέφαλος του να αντιδράσει.Και ενώ ο 25χρονος ηθοποιός δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στη ζωή και στα αγαπημένα του πρόσωπα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό, την ώρα που οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook», την ίδια στιγμή οι γιατροί περιμένουν ο εγκέφαλος να δώσει κάποιο σήμα, μέσω της νέας φαρμακευτικής αγωγής που του έχουν χορηγήσει.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά φαρμακευτική αγωγή, η οποία χορηγείται στο νεαρό ηθοποιό από τις 17 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή του ατυχήματος, και το ενθαρρυντικό είναι ότι η εγκεφαλική πίεση έχει πέσει στο 37 από το 80 που ήταν, με τις κανονικές τιμές, να κυμαίνονται στο 20.

Ο θείος του Τόμας μιλώντας στο «Εγώ Weekly» είχε δηλώσει πως οι γονείς του ηθοποιού είναι εξοντωμένοι από την κατάσταση: «Ο αδελφός και η νύφη μου είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου