Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη: «το ΡΕΜΑ δεν είναι «ρέμα»!!!

Του κύριου Κωνσταντίνου Κουλούρη
Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Η!!! … και όποιος το αμφισβητεί είναι παράνομος!!!
Θεέ μου, πως κρατάς τα κεραμίδια ξεκάρφωτα;;;Μετά από μια μεγάλη νεροποντή, όλοι μυξοκλαίνε υποκριτικά, επειδή κάποιοι ανεύθυνοι «χτίζανε στα ρέματα» και τώρα πνιγόμαστε!!!

Ναι αλλά το «έργο» συνεχίζεται ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Οι πολιτικοί μας ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟ-ΕΚΔΟΤΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ , με απόφαση (;;;) του πρόσφατα εκλεγέντος Περιφερειακού Συμβουλίου της κας Δούρου και με ανοχή και απόφαση της Δικαιοσύνης, φτιάχνουν –ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ (;;;) ΧΥΤΑ μέσα ΣΕ ΡΕΜΑ (στο Γραμματικό Μαραθώνα!!! …αλλά και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα) Με πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ , το ρέμα ΔΕΝ είναι «ΡΕΜΑ» και τα έργα κατασκευής του ΧΥΤΑ , δηλαδή της ρήψης των απορριμμάτων μέσα στο ρέμα!!! ΔΕΝ είναι παράνομη και τα "έργα" συνεχίζονται ώστε να εξυπηρετηθούν τα τεράστια συμφέροντα των μεγαλο-εργολαβο-εκδοτο-καναλαρχών!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!

Δηλαδή
  • οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που διαπίστωσαν παρανομίες για την εγκατάσταση ΕΝΤΟΣ ΡΕΜΑΤΟΣ και επέβαλαν πρόστιμα!!!
  • η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που με αυτοψία εκπροσώπων της διαπίστωσε τα ίδια , -οι χάρτες της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού που το επιβεβαιώνουν καθώς και -ΜΕΛΕΤΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ , 
  • ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ κατά την φάση έναρξης των εργασιών!!!
λένε ψέματα!!!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ δεν «ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ - ΕΠΕΙΣΑΝ » ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ.

Εν τούτοις ,όποιος έχει μάτια βλέπει και η πραγματικότητα είναι ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ κατεβαίνουν τόνοι λάσπης από το «έργο» στη θάλασσα!!! (όπως θα κατεβαίνουν τα σκουπίδια όταν αρχίσει η λειτουργία του έργου!!!) ...Δυστυχώς με παράνομη (;;;) εντολή του πρώην Περιφερειάρχη, ( του Γιάννη Σγουρού, που δυστυχώς εμπόδισε- κατέστρεψε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και ρεαλιστικής επίλυσης του τεράστιου προβλήματος των απορριμμάτων στο Λεκανοπέδιο, σύμφωνα και με τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές αποφάσεις και νομοθεσία και επέμεινε αποκλειστικά στην απαρχαιωμένη και κοστοβόρα αλλά και καταστροφική για το περιβάλλον και την οικονομία αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ (όχι διαχωρισμένων στην πηγή και ανακυκλωμένων απορριμμάτων) η οποία όμως ,κατά σύμπτωση (;;;) συμφέρει και επιλέγεται μετά μανίας από τους μεγαλοεργολάβους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ και τους πολιτικούς που «εισπράττουν» σε μίζες τα αναλογούντα έσοδα!!!

Τα οποία φυσικά πληρώνουν οι πολίτες!!! Με τους λογαριασμούς των Δήμων!!! Πόσο πιο καθαρά να τα γράψουμε;;; Από τον κο Σγουρό λοιπόν, ορίστηκε αυθαίρετα ΕΠΙΤΡΟΠΗ(;;;) "ειδικών" του ΕΜΠ" ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, (που πληρώθηκε ή όχι από ποιο κονδύλι της Περιφέρειας;;;), που τάχα αντέκρουσε ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ότι το «ρέμα» ΕΙΝΑΙ ρέμα και μια έκθεση ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥ ειδικού Γραμματέα που «έλαβε υπ όψη το ΣτΕ» και αποφάσισε ότι «το ρέμα ΔΕΝ είναι ρέμα!!!» …και ενώ η κα Εισηγήτρια του ΣτΕ είχε προσωπικά από τον υπογράφοντα ενημερωθεί, με στοιχεία, αλλά δυστυχώς μου είπε: κε Κουλούρη, δεν μπορώ εγώ να αναλάβω την ευθύνη να πνιγεί το λεκανοπέδιο από τα σκουπίδια!!!

Η απάντησή μου ότι «…ΔΕΝ δικάζετε πολιτικά αλλά με στοιχεία» και ότι «αν η μελέτη που της κατέθεσα αυτοπροσώπως είναι αληθής ΠΡΕΠΕΙ να την λάβει υπ όψη και να μην επιτρέψει την συνέχιση του έργου ενώ αν είναι ψευδής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…» δυστυχώς ΔΕΝ την έπεισε!!!

...όταν τα σκουπίδια θα γεμίζουν τη θάλασσα του Ευβοϊκού... ΟΛΟΙ μα όλοι, θα είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!

Και θα καταγγέλλουν τους «δήθεν» ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ και …η "δικαιοσύνη" στο θρόνο της!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; (οι φωτό, περιέχονταν στη μελέτη που κατατέθηκε στην Εισηγήτρια του ΣτΕ μαζί με την σχετική μελέτη!!! Εσείς βλέπετε κανένα ρέμα;;; …στις φωτογραφίες εδάφους;;; οι «μελέτες» των ειδικών, διαψεύδουν τα μάτια σας . Άλλωστε πρόσφατα ,κατά σύμπτωση, άλλαξε και ο Νόμος για το πώς ορίζεται το ρέμα!!! Εντελώς τυχαία!!! )

ΠΡΟΣ Συμβούλιο Της Επικρατείας ..ΑΝ ποτέ θα μπορούσα να υποβάλω Eρώτημα !! ΠΡΟΣ Αξιότιμες και Σεβαστές κυρίες κ.κ. Αγγελική Θεοφιλοπούλου και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου