Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Όταν το Λεκανοπέδιο δηλητηριαστεί από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού


Του Κωνσταντίνου Κουλούρη
"ΠΡΟΣ Αξιότιμες και Σεβαστές κυρίες κ.κ. Αγγελική Θεοφιλοπούλου και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου…
.............και ενώ η κα Εισηγήτρια του ΣτΕ είχε προσωπικά από τον υπογράφοντα ενημερωθεί, με στοιχεία, αλλά δυστυχώς μου είπε: κε Κουλούρη, «δεν μπορώ εγώ να αναλάβω την ευθύνη να πνιγεί το λεκανοπέδιο από τα σκουπίδια!!! » "

η απάντησή μου ότι «…ΔΕΝ δικάζετε πολιτικά αλλά με στοιχεία» και ότι «αν η μελέτη που της κατέθεσα αυτοπροσώπως είναι αληθής ΠΡΕΠΕΙ να την λάβει υπ όψη και να μην επιτρέψει την συνέχιση του έργου ενώ αν είναι ψευδής ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…» δυστυχώς ΔΕΝ την έπεισε!!!
...όταν τα σκουπίδια θα γεμίζουν τη θάλασσα του Ευβοϊκού... ΟΛΟΙ μα όλοι, θα είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!

Αξιότιμες Κυρίες του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ, Αξιότιμη Κυρία Αγγελική Θεοφιλοπούλου, Αξιότιμη Κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου,
Την ευθύνη, όταν το Λεκανοπέδιο δηλητηριαστεί από τον ΧΥΤΑ Γραμματικού, ποιος θα την αναλάβει ??????????

Στην περίπτωση κύριε Εισαγγελέα που σε λίγους μήνες από σήμερα ο ΧΥΤΑ Γραμματικού θα λειτουργεί και τα φορτηγά θα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Σε μια αντίστοιχη βροχόπτωση όπως 23.10.2014 και 24.10.2014. Αν, οι κάτοικοι πάρουν δείγμα από το "καθαρό" νερό και το προφέρουν για κάθε χρήση στους υπεύθυνους σε όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή παρουσία με κάμερες. Θα είναι κακή πράξη αυτή??????
Εμείς ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την "Τεκμηριωμένη" ΜΕΛΕΤΗ και θα περιμένουμε να χρησιμοποιήσουν το "καθαρό" νερό !!!

http://exotaxyta.blogspot.gr/2014/10/e_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου