Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αυτοκτονία ο θάνατος του Μάικ Θαλασσίτη - Βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος

Ένα 24ωρο μετά ανακοινώθηκε επισήμως η αιτία θανάτου του - Ήταν 26 ετών - Υπήρξε
ποδοσφαιριστής της League One, αλλά και σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι της Βρετανίας - Τα χρέη και η ερωτική απογοήτευση
Σε αυτοκτονία οφείλεται και επισήμως ο θάνατος του πρώην ποδοσφαιριστή και σταρ του ριάλιτι Love Island, Μάικ Θαλασσίτης.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως τον βρήκαν απαγχονισμένο και έδωσαν τέλος σε κάποιες ανυπόστατες φήμες που αρχικά μιλούσαν για εγκληματική ενέργεια.
Ο κυπριακής καταγωγής Μάικ Θαλασσίτης, φαίνεται πως σε ηλικία μόλις 26 ετών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και απαγχονίστηκε σε πάρκο στο Έντμοντον, στο Βόρειο Λονδίνο.

Βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. Αρχικά δεν έγινε τίποτα παραπάνω γνωστό και σήμερα έγιναν επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες προσθέτουν πως ο θάνατός του δεν κρίθηκε ύποπτος για εγκληματική ενέργεια.



O 26χρονος, εξαιρετικά δημοφιλής στη Βρετανία είχε αγωνιστεί στη League One του αγγλικού πρωταθλήματος και έγινε ακόμη πιο γνωστός από τη συμμετοχή του σε παιχνίδια ριάλιτι.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο Θαλασσίτης είχε χάσει και τον καλύτερό του φίλο, τον Ντάνι Κατς, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε βυθιστεί στο πένθος μετά το θάνατο της γιαγιάς του και οι φίλοι του αναφέρουν πως είχε γίνει απόμακρος και πως έδειχνε πρoβληματισμένος.

Τα οικονομικά προβλήματα και ο χωρισμός του

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν επίσης πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε μεγάλα χρέη. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Θαλασσίτης περνούσε επίσης μια μοναχική και δύσκολη περίοδο, μετά τον χωρισμό του από την Μέγκαν ΜακΚένα, σταρ της σειράς The Only Way Is Essex.

Πρώην συμπαίκτες του, τόσο στις ποδοσφαιρικές ομάδες που αγωνίστηκε όσο και στα ριάλιτι που συμμετείχε, έσπευσαν μέσα από τα social media να εκφράσουν τη λύπη τους για τον χαμό του. Αρκετοί, όμως, ήταν και οι παιδικοί φίλοι του Θαλασσίτη πήγαν σήμερα στο πάρκο όπου ο 26χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με λουλούδια για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου