Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Γλυφάδα: Έπλαθε σοκολατάκια με... χασισέλαιο και τα πωλούσε!

Η ασυνήθιστη δραστηριότητά του «ζαχαροπλάστη» αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς
της Ασφαλείας Λευκάδας που έφτασαν ως την Αττική για να τον συλλάβουν
Ιδιαίτερη έφεση σε μια πρωτότυπη μέθοδο ζαχαροπλαστικής είχε ένας 55χρονος που παρασκεύαζε σοκολατάκια με... χασισέλαιο και τα διακινούσε σε χρήστες ναρκωτικών! Η ασυνήθιστη δραστηριότητά του αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λευκάδας που έφτασαν ως την Γλυφάδα για να τον συλλάβουν!

Αρχικά, οι Επτανήσιοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 52χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22,5 γραμμαρίων και εκείνος τους υπέδειξε το σπίτι στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, όπου λειτουργούσε το εργαστήριο του 55χρονου με εξοπλισμό για την παρασκευή και τυποποίηση χασισελαίου και την διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης. Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας με την συνδρομή αστυνομικών της Ασφαλείας Γλυφάδας.

Ο 55χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 214 γραμμαρίων, 50 σοκολατάκια με χασισέλαιο βάρους 160 γραμμαρίων, μια συσκευασία με χασισέλαιο βάρους 20 γραμμαρίων, μία ξύλινη μήτρα για την εξαγωγή και μία πρέσα για την παρασκευή χασισέλαιου, δύο ατμοποιητές κάνναβης με διάφορα εξαρτήματα και τρείς ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, επεξεργασία και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος για τον 55χρονο “ζαχαροπλάστη” και για κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος για τον 52χρονο, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Όλα τα ευρήματα και ο εξοπλισμός του παράνομου εργαστηρίου κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου