Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Κατέληξε ο 22χρονος που είχε εντοπιστεί τραυματισμένος υπό μυστηριώδεις συνθήκες στο Ρέθυμνο

Χωρίς να συνέλθει ποτέ, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου στο
Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο 22χρονος που είχε βρεθεί αιμόφυρτος τις πρωινές ώρες της 11ης Μαρτίου, έξω από ένα μπαρ στην παραλιακή λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο.

Ο άτυχος νεαρός από τα Χανιά είχε διακομιστεί από το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχαν προκληθεί από ξυλοδαρμό και είχε θεωρηθεί κλινικά νεκρός. Την προανάκριση για τις συνθήκες τραυματισμού του είχε αναλάβει το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ωστόσο μετά τον θάνατό του θεωρείται βέβαιο ότι θα εμπλακεί στις έρευνες και η Ασφάλεια.

Στην σορό του 22χρονου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί με τι είδους όργανο δέχθηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα. Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα αργότερα μετά την ανεύρεση του τραυματισμένου 22χρονου, είχε βρεθεί τραυματισμένος έξω από ένα μπαρ που και αυτό βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου ένας 23χρονος.

Και αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου κατέθεσε άνδρες του Λιμενικού ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Μετά την τραγική εξέλιξη του πρώτου περιστατικού, ο 23χρονος θα κληθεί για κατάθεση, ώστε να εξακριβωθεί αν τα δυο περιστατικά συνδέονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου