Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Λιάνα Κανέλλη: Ο Τσίπρας είναι ο νεότερος σε ηλικία... δεινόσαυρος

 «Κάτω από τον όρο κυβερνώσα αριστερά κατέστρεψαν την ιδέα του τι σημαίνει φρέσκο,
καινούριο, προοδευτικό αριστερό και νέοι! Τι νεανικό βρίσκετε στον Τσίπρα αυτή τη στιγμή;» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον Σκάι

«Η βασική πρόταση του ΚΚΕ είναι πως όποιος θέλει να προχωρήσει πρέπει να ανατρέψει τα πράγματα» είπε η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον Σκάι.

«Όποιος θέλει να καμώνεται ότι θέλει το καινούργιο και το προοδευτικό, δεν μπορεί να είναι με αυτούς, οι οποίοι πιστοποίησαν για την ελληνική κοινωνία την έννοια προσαρμογή και κάτω από τον όρο "κυβερνώσα αριστερά" κατέστρεψαν την ιδέα του τι σημαίνει φρέσκο, καινούργιο, προοδευτικό και αριστερό και νέοι» τόνισε η κυρία Κανέλλη, για να προσθέσει με νόημα: «Τι νεανικό βρίσκετε στον Τσίπρα αυτή τη στιγμή;».

Την απάντηση την έδωσε η ίδια: «Είναι ο νεότερος σε ηλικία δεινόσαυρος που πέρασε από την ελληνική πολιτική σκηνή, με δεινοσαυρικές μεθόδους! Αλλά είναι δεινόσαυρος, είναι δεινόσαυρος!».

«Δεν μπορείς να δίνεις για όλα ασπιρίνη» είπε ακόμα η κυρία Κανέλλη, αναφερόμενη στα επιδόματα που μοιράζει ο πρωθυπουργός. «Τα λεφτά που δίνει, δεν τα δίνει από την τσέπη του ή από την τσέπη του μεγάλου κεφαλαίου. Τα λεφτά που δίνει, τα δίνει από τον διπλανό, τον λιγότερο φτωχό από τον πάμφτωχο».

«Σπουργιτηδόν δεν μπορεί να πανηγυρίζεις. Και την ίδια ώρα να μου το παίζεις βυζαντινός αετός... σταυραετός στο βουνό» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου