Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής - παραλίγο ΜΑΤ!

Η επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ φέρεται να επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΠΕΣΥ, με τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, στο ίδιο επεισόδιο, να πέφτει στο έδαφος
Σε τεταμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής το απόγευμα της Τρίτης, με κυριότερο θέμα την έγκριση της δεύτερης αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής.




Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία και εν συνεχεία την έντονη αντίδραση διαφόρων εκπροσώπων συλλογικοτήτων του Γραμματικού και της Φυλής, που ανάγκασε τον πρόεδρο του Πε.Συ. Αττικής,, Θεόδωρο Σχινά, να διακόψει για μία ώρα τη συνεδρίαση, προκειμένου να "ηρεμήσουν τα πνεύματα".

Σύμφωνα με το epoli.gr από τη συνεδρίαση, κατά τους έντονους διαπληκτισμούς, η επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, επιτέθηκε μαινόμενη προς τον κ. Σχινά, με τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρήστο Καραμάνο, στο ίδιο επεισόδιο, να πέφτει -αφού τον έριξαν- στο έδαφος.

Μάλιστα, προς στιγμήν υπήρξαν σκέψεις να κληθούν τα ΜΑΤ, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Για την ιστορία, όταν συνεχίστηκε η 38η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η δεύτερη Αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής, εγκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου