Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ο Αύγουστος ξεκινά γευστικά με το Nobu Food Festival στο Matsuhisa Athens

Ιαπωνική κουζίνα και drinks με θέα τη θάλασσα
Το 9th Nobu Food Festival ετοιμάζεται να απογειώσει και φέτος την ιαπωνική κουζίνα και να χαρίσει ένα υπέροχο 2ήμερο στους λάτρεις της.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το πολυαναμενόμενο 9ο Nobu Food Festival ετοιμάζεται να δώσει χαρά σε όσους βρίσκονται ακόμη εν Αθήναις.




Για 2 ημέρες, στις 5 & 6 Αυγούστου στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa θα είναι και πάλι πιστός στο ραντεβού του με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας και στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον Nobu Food Festival θα τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας.
O Nobu Matsuhisa
Για λίγες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Nobu food festival «απαιτεί» την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Η συνέχεια, στην κουζίνα του Matsuhisa Athens για νέες γευστικές δημιουργίες, υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef. Τα νέα πιάτα θα «τρέχουν» στο μενού του Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.

Tαυτόχρονα, τις ημέρες αυτές στο πλευρό του Nobu θα βρίσκεται ο διακριθείς bartender Aλέξης Σιμωνίδης, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο WorldClass Bartender of the Year για το 2016. Oι προτάσεις του Αλέξη περιλαμβάνουν, τόσο ένα welcome martini με το εξαιρετικό premium gin Tanqueray No.Ten, όσο και επιλογές ποτού που θα συνοδεύσουν το γεύμα με βάση το gin Τanqueray No. Τen, και την βότκα Ciroc, από το world class portfolio της Diageo.

Ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία για όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του, στην καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Ξενοδοχείο Astir Palas, Βουλιαγμένη
210 210 8960510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου