Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Οι προσωπικές επιδιώξεις δεν πρέπει να μπαίνουν ανάμεσα στις σχέσεις Δήμου και Οργανισμού Λιμένος

Για άλλη μία φορά βλέπουμε προσωπικές στρατηγικές να εμποδίζουν την πρόοδο της περιοχής μας και να διαιωνίζουν τα προβλήματα μεταξύ Δήμου και Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας (ΟΛΡ).
Στη προγραμματισμένη συνάντηση ΟΛΡ και Δήμου, την Τρίτη 12 Ιουλίου, συζητήθηκε το θέμα της πρόσφατης καταγγελίας για αντλίες που ρίχνουν τα λύματα του λιμένα στη θάλασσα.




Στη προγραμματισμένη συνάντηση ΟΛΡ και Δήμου, την Τρίτη 12 Ιουλίου, συζητήθηκε το θέμα της πρόσφατης καταγγελίας για αντλίες που ρίχνουν τα λύματα του λιμένα στη θάλασσα.
Για το συγκεκριμένο θέμα, ο καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος έχει ασχοληθεί πολλάκις, με σειρά επιστολών προς τον ΟΛΡ και συναντήσεων με αρμοδίους.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε όμως ότι ο Δήμαρχος αποφάσισε να μην συμμετέχει, διότι θεώρησε ότι ο ΟΛΡ έπρεπε θεσμικά να προσκαλέσει μόνον εκείνον. Εάν ο Δήμαρχος πραγματικά πίστευε ότι θεσμικά υπήρχε πρόβλημα όφειλε να ζητήσει από τον κ. Μπουρνούς και τον κ. Μισοκοίλη, άτομα της παράταξής του, επίσης να μην παραβρεθούν. Εκτός εάν το έπραξε και εκείνοι αποφάσισαν να τον αγνοήσουν, οπότε το πρόβλημα μετατοπίζεται.
Θα έπρεπε να επικοινωνήσει και με τον Επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο οποίος ήταν ο τρίτος προσκεκλημένος από πλευράς του Δήμου, ζητώντας του να υποστηρίζει τη θέση του Δήμου και να μην παραστεί.

Εμείς, ως παράταξη, βλέπουμε τις σχέσεις μεταξύ Δήμου και ΟΛΡ να έχουν φτάσει στο χειρότερο σημείο και επικροτούμε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας. Θεωρούμε ότι σε τόσο βασικά ζητήματα οι παρατάξεις του Δήμου πρέπει να μένουν ενωμένες.

Ο Δήμαρχος σε τέτοιες συναντήσεις πρέπει να απαιτεί την παρουσία όλων των Αρχηγών παρατάξεων και όχι να ενοχλείται επειδή εκείνος δεν αποτελεί τον μοναδικό προσκεκλημένο. Για να δούμε πρόοδο και ανάπτυξη πρέπει επιτέλους παραμερίσουμε τα προσωπικά μας και να κινηθούμε ως ομάδα.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου