Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Αυτοί οι άνθρωποι θα σας «λύσουν» οικονομικά προβλήματα με ένα... κλικ

Αυτοί οι άνθρωποι θα σας «λύσουν» τα προβλήματα με ένα... κλικ
Βαρύς αναμένεται ο λογαριασμός για χιλιάδες πολίτες με το «τσουνάμι» μέτρων που ψήφισε η κυβέρνηση, καθώς τα φορο-χτυπήματα που έρχονται θα είναι ισχυρά προκειμένου να καλυφθούν οι «τρύπες» και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Την ίδια ώρα μεγάλη μερίδα δανειοληπτών βλέπει τις οφειλές να διογκώνονται και τα περιουσιακά στοιχεία να βρίσκονται σε κίνδυνο.




Στη νέα αγορά που δημιουργείται πρωταγωνιστές, εκτός από τις τράπεζες, θα είναι ξένα funds και οργανισμοί, εταιρείες απόκτησης και διαχείρισης απαιτήσεων, καθώς και εισπρακτικές εταιρείες, μια εξέλιξη που δημιουργεί ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον και θα διαταράξει έντονα τη ζωή των Ελλήνων.

Ποια δάνεια μπορούν να πωληθούν από τις τράπεζες;
Μπορούν οι τράπεζες να πουλήσουν και ενήμερα δάνεια;
Οι πωλήσεις θα γίνονται χωρίς προειδοποίηση;
Τι αλλάζει για τον δανειολήπτη αν πουληθεί το προβληματικό του δάνειο;

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι μερικά μόνο από αυτά που δημιουργούνται από την διαμόρφωση νέων συνθηκών διαβίωσης που επιφέρει η συμφωνία Ελλάδας-δανειστών και χρήζουν έγκυρων και εχέμυθων απαντήσεων για τη «θωράκιση» του μέλλοντος όλων μας.

Ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα «todikio.gr» θα ξεναγήσει κάθε ενδιαφερόμενο στη νέα πραγματικότητα που σχηματίζεται και θα απαντήσει σε κάθε απορία ή πρόβλημα τον απασχολεί.
plat2
Έγκριτοι δικηγόροι, φοροτεχνικοί και συμβολαιογράφοι αναλαμβάνουν να σας παράσχουν συμβουλευτικές απαντήσεις, τη στιγμή που το ζητάτε, ενώ εσείς βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο. Η ιστοσελίδα διασφαλίζει πλήρως την ανωνυμία και την ιδιωτικότητά σας, καθώς όλα τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν απόρρητα ακόμα και στο πλαίσιο του δικτύου των συνεργατών-συμβούλων.
Tο todikio.gr, είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα ,όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες νομικής, φοροτεχνικής ή συμβολαιογραφικής φύσης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το site ήδη εξυπηρετεί και Έλληνες του εξωτερικού ,που επιθυμούν να ενημερωθούν για θέματα όπως κληρονομικά, θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες κλπ).

Πώς λειτουργεί
Η επικοινωνία με τους ειδικούς γίνεται με τρεις τρόπους:
- Τηλεφωνικά: Με τις υπηρεσίες «click to call» και «mediatel»
- Μέσω γραπτών μηνυμάτων: Με την υπηρεσία «e-mail»
Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας «clicktocall» το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Έχετε τη δυνατότητα να προαγοράσετε χρόνο ομιλίας, σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο τραπεζικό περιβάλλον με σταθερή χρέωση 2 ευρώ /λεπτό για σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Ως ελάχιστη χρέωση ορίζεται το ποσό των 10 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 5 λεπτά χρόνο συνομιλίας. Σε περίπτωση που δεν εξαντλήσετε το προαγορασμένο ποσό, το υπόλοιπο παραμένει πιστωμένο στον προσωπικό σας λογαριασμό για επόμενη χρήση, με δυνατότητα αξιοποίησης για διάστημα ενός έτους.
Επιλέγοντας την υπηρεσία Mediatel, μπορείτε να καλέσετε απευθείας τον Σύμβουλο της επιλογής σας, χωρίς να έχει προηγηθεί εγγραφή στη σελίδα ενώ η χρέωση (2,50 ευρώ ανά λεπτό, για σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) περνά στον επόμενο λογαριασμό τηλεφωνίας. Η μέγιστη διάρκεια επικοινωνίας είναι 20 λεπτά, ενώ η υπηρεσία προσφέρεται μόνο για κλήσεις εντός Ελλάδας.
Τέλος μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις ώρες με το σύμβουλο ,που επιθυμείτε μέσω e-mail. Απλώς αποστέλλετε το αίτημα-ερώτημά σας σε έναν από τους συνεργάτες και σύντομα λαμβάνετε την προσφορά για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Εφόσον είστε σύμφωνοι με τη χρέωση, προχωράτε στην πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και ο σύμβουλος λαμβάνει εντολή σύνταξης της γνωμοδοτικής του απάντησης. Η υπηρεσία e-mail είναι ανεξάρτητη και δεν εκπίπτει από προαγορασμένο χρόνο στην υπηρεσία click to call του ιδίου χρήστη.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.todikio.gr
plat3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου