Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ - όταν «ΛΟΓΙΚΗ παράτησε τη Δημοτική Αρχή»

Δια μέσου του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου έλαβα 3 (τρία) κοινοποιημένα έγραφα από τη συνάδελφο κα Ραφτοπούλου (23 & 27/6) και τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κρατραμάδο (24/6).
Ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκω στο 3μελές Προεδρείο, θα ήθελα να συμμετέχω στο δημόσιο διάλογο των δυο συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων,
προσθέτοντας κάποιες επισημάνσεις.




Όσον αφορά στην εκφρασθείσα αγανάκτηση της συναδέλφου κας Ραφτοπούλου για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα της Συνεδρίασης, ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα!
Αλλά σχετικά με την αναφορά της στις προηγούμενες εκδηλώσεις, πιστεύω ότι θα έπρεπε οι παρατηρήσεις και η δυσαρέσκεια να είχε εκφραστεί στο χρόνο των αντίστοιχων συνεδριάσεων του Δ.Σ.
Ιδιαίτερη έκπληξη μου προκάλεσε ο τρόπος αντίδρασης του κ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που εκφράστηκε με την κοινοποιημένη επιστολή του.
Θα ήθελα να επισημάνω κάποια σημεία:
  1. Σε ένα ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ διάλογο μεταξύ οποιουδήποτε Συμβούλου και του Προέδρου (έστω και αν ο διάλογος είναι δυσάρεστος), πρέπει να λειτουργεί η Δημοκρατική Αρχή της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ!
Η Δημοτική Υπηρεσία ΄΄Υποστήριξης Δημοτικών Οργάνων΄΄, το Πρωτόκολλο αυτής της Υπηρεσίας και η Κρατική Σφραγίδα, ανήκουν στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ανήκουν στον οποιοδήποτε Πρόεδρο ή Αντιπρόεδρο ή Γραμματέα Δημ. Συμβουλίου!!
Η αυθαίρετη και καταχρηστική χρησιμοποίησή τους ΕΚΘΕΤΕΙ, τόσο την Υπηρεσία, όσο και αυτόν που πράττει αυτήν την ενέργεια!
  1. Είθισται οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι μια ανά μήνα, το πολύ δυο!
Και ισχύει αυτή η Δεοντολογία, διότι υπάρχουν πολλοί (πάνω απ΄ τους μισούς του Δημ. Συμβουλίου) που συμμετέχουν σε άλλα όργανα της Διοίκησης (Οικονομική Επιτροπή, Ε.ΠΟΙΖΩ, Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων, κ.λ.π.) γεγονός το οποίο τους προσθέτει 3 (τρίς) και πολλές φορές 4 (τέσσερις) ή και 5 (πέντε) επιπλέον Συνεδριάσεις μέσα στον μήνα!
Οι Συνεδριάσεις που συγκάλεσε ο κ. Πρόεδρος το μήνα Ιούνιο ήταν 5 (πέντε!!!!!!!). 3, 7, 13, 21 & 27 / 6!!
Δηλαδή, υπήρξαν συνάδελφοι που συμμετείχαν σε 8 – 10 Συνεδριάσεις τον μήνα Ιούνιο!
Θα πρέπει να κατανοήσει ο κ. Πρόεδρος ότι ΗΓΕΙΤΑΙ ενός Λαϊκού, Δημοκρατικού, Πολιτικού και Κοινωνικού Οργάνου και ΔΕΝ είναι ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ κάποιας Δημόσιας Υπηρεσίας!
Αν πιστεύει ότι με συνεχόμενες Δημοσιοϋπαλληλικού Τύπου Συνεδριάσεις θα λύσει τα προβλήματα του Δήμου, ΄΄πλανάται πλάνην οικτράν΄΄!!
Επίσης θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είναι άμισθοι δημοτικοί υπάλληλοι, αλλά η πλειοψηφία τους είναι κοινωνικά άτομα με όνειρα και ελπίδες και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά! Χρήζουν λοιπόν, τον απόλυτο σεβασμό!!
  1. Σχετικά με την αναφορά του κ. Προέδρου στη διαδρομή και προσφορά του στην εκπαίδευση που επικαλείται, έχω να τονίσω ότι:
Το τι έχει κάνει ή τι κάνει ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος είτε ως εργαζόμενος στο Δημόσιο είτε ως εργαζόμενος στο ελεύθερο επάγγελμα (που είναι 10πλάσιας δυσκολίας και απαιτήσεων), αφορά τον ίδιο και την οικογένειά του! ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!
Παρόμοια για ΄΄προσφορές΄΄ και ΄΄διαδρομές΄΄ στο Δημόσιο Τομέα, είχαμε ακούσει πριν τρία χρόνια από άλλον Δημοτικό Σύμβουλο της ίδιας παράταξης, ο οποίος είχε αναρτήσει καμιά 10ριά πτυχία του στο διαδίκτυο! Όμως αν βαθμολογήσουμε τη συνολική προσφορά του στο Δήμο τα τελευταία 6 χρόνια, ο βαθμός του θα είναι πολύ κάτω από το ΜΗΔΕΝ!!! Μόνο ζημιά έχει κάνει!!! Τη δε Αυτοδιοικητική του ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, οι επιεικέστερες λέξεις που θα μπορούσαν να τη περιγράψουν, είναι οι λέξεις ΄΄ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ΄΄ και ΄΄ΤΡΑΓΙΚΗ΄΄!!!
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι, αν «συμβολή στην αυτοδιοίκηση» θεωρείται αυτό που εκφράζεται με τη λαϊκή παροιμία ΄΄όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη΄΄, πράγματι πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι ντόπιοι και μη, βαθμολογούνται με 20!! Δεν αφήνουν συγκέντρωση, εκδήλωση, συνεστίαση, γάμο, βάφτιση κ.ά. που να μην παρευρίσκονται!! Και βέβαια εκτιμάται δεόντως αυτή η ΄΄συμβολή τους στην αυτοδιοίκηση΄΄, αφού συνήθως πρωτεύουν στα εκλογικά ψηφοδέλτια που συμμετέχουν!!
  1. Στην Ημερήσια Διάταξη των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πάντα συζητούντο οι Οικονομικοί Απολογισμοί και Προϋπολογισμοί (Έσοδα – Έξοδα) των Νομικών Προσώπων!
Αν ο κ. Πρόεδρος, πρόσεχε τις εισηγήσεις των Οικονομικών Απολογισμών και Προϋπολογισμών τουλάχιστον του ΄΄Ξενοφώντα΄΄ (που προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά), θα διαπίστωνε ότι το 95 % (!!) των Δαπανών του Φορέα δίνονται για τα Π.Ο.Ε., τους Υπαλλήλους, τα χαρτικά, τους λογιστές, τα ενοίκια, κ.λ.π., και μόνο το 5 % (!!) των δαπανών δίνονται για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις που είναι ένας απ΄ τους τρεις Άξονες του Φορέα!!
Για τους άλλους δυο Άξονες της Παιδείας και του Περιβάλλοντος οι Δαπάνες είναι στο ΜΗΔΕΝ!!!!
Αυτούς τους Απολογισμούς και Προϋπολογισμούς πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι τους υπερψηφίζουν με χαρά και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!! Άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τους καταψηφίζουν ως εντελώς απαράδεκτους!!
Όμως, οφείλω να επισημάνω στον κ. Πρόεδρο, ότι σε ΚΑΜΙΑ Ημερήσια Διάταξη Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ συζητήθηκε ως θέμα το ΄΄Σχέδιο Δράσης΄΄ κάποιου εκ των Νομικών Προσώπων!
Επομένως ουδέποτε έχει μπει θέμα ΄΄έγκρισης΄΄ ή ΄΄μη΄΄ κάποιου ΄΄σχεδίου δράσης΄΄ αυτών των νομικών προσώπων΄΄!!
Δεν ΄΄στέκει΄΄ λοιπόν και δεν ερμηνεύεται με την απλή λογική, η παράγραφος που αναφέρει : «…Είναι όμως άκρως υποκριτικό να βρίσκετε ως πρόφαση ότι θέλετε να παραστείτε στις εκδηλώσεις αυτές όταν δεν έχετε εγκρίνει το σχέδιο δράσης αυτών των νομικών προσώπων. Η πραγματική αγένεια λοιπόν είναι να γινόσαστε τιμητές αυτών που έχετε επικρίνει…»!!!
Απλώς καταδεικνύει μίζερη αντίληψη και κακή προαίρεση!!!
Παρεμπιπτόντως αξίζει να σημειώσουμε τούτο:
Ευτυχώς που δεν έχουν συζητηθεί τα Σχέδια Δράσης!! Διότι (με εξαίρεση τους 3 τελευταίους μήνες) αν συζητούντο τα Σχέδια Πολιτιστικής Δράσης του «Ξενοφώντα», ΄΄ θα γελούσε κάθε πικραμένος΄΄, δεδομένου ότι είχαμε να επισημάνουμε πολλά και διάφορα!
Συγκριτικά θα βλέπαμε ότι Σύλλογοι και άλλοι Φορείς με διαθεσιμότητα 2 – 3 ατόμων και με ασήμαντη οικονομική δυνατότητα, πραγματοποιούν πολλαπλάσιες και πολύ καλλίτερου επιπέδου Πολιτιστικές Εκδηλώσεις απ΄ το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο, που επιδοτείται σταθερά από τον Δήμο με 280.000 € / έτος!!!!
Θα διαπιστώναμε ότι η Ποδηλατοδρομία είναι μια σημαντική εκδήλωση που συνδέεται με τη φυσική άσκηση και το περιβάλλον
Ο αγώνας ποδοσφαίρου είναι μια αξιόλογη αθλοπαιδιά!
Όμως σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται με τη στενή έννοια ΄΄Πολιτιστικές Εκδηλώσεις΄΄ και ως τέτοιες να εντάσσονται σε Πολιτιστικό Πολυήμερο!!!!!
5. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο σκέψης και με ποια ΛΟΓΙΚΗ (;;;) μοιάζει «πειστικό για τον καθένα..» ότι η διαμαρτυρία της κας Ραφτοπούλου για ολιγοήμερη αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί ένα ΄΄πονηρό΄΄ και ΄΄συνωμοτικό΄΄ σκηνικό για να «..προκαλέσει καθυστέρηση και κώλυμα για τα έργα…(και) … για την άμεση δημοπράτησή τους..», όταν στην συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη υπήρχαν 5 (πέντε) μελέτες για τα εξής ΄΄ ΜΕΓΑΛΑ ΄΄ (;;;) και ΄΄Αναπτυξιακά΄΄ (;;;) Έργα :
  • Το 1ο μεγάλο έργο (1ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης), αφορούσε την τροποποίηση της Μελέτης της Κατασκευής των Παιδικών Χαρών. Αυτό είχε ψηφιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ ως 15ο Θέμα της Συνεδρίαση της 20ης Μαΐου 2016!! Δηλαδή 37 (τριάντα επτά !!!!!) μέρες πρίν!!!
Σύμφωνα με την άποψη του κ. Προέδρου, η καθυστέρηση των 37 ημερών από μια λογιστική απερισκεψία των υπαλλήλων (ήξεραν την αλλαγή του ΦΠΑ), δεν αποτελεί ΄΄καθυστέρηση΄΄ και ΄΄κώλυμα΄΄ για το φοβερό αυτό έργο, αλλά αποτελεί καθυστέρηση και κώλυμα η αναβολή για 3 ημέρες της Συνεδρίασης της 27ης Ιουνίου!!!!!!
  • Το 2ο μεγάλο έργο (3ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης), αφορούσε την ορθή επανάληψη της υπ΄ αριθμ. 82/13 Μελέτης για την κατασκευή πλατείας στην Π.Ε. 5 της Λούτσας.
Αυτή η Μελέτη είχε ψηφιστεί ΟΜΩΦΩΝΑ στις 19 Δεκεμβρίου 2013 και είχε ξαναψηφιστεί σε κάποια συνεδρίαση του 2015 (δεν την αναφέρει το εισηγητικό)!
Σύμφωνα με την άποψη του κ. Προέδρου, η καθυστέρηση και η πλήρης αδράνεια για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου (και των δυο Δημοτικών Αρχών) για 2,5 (δυόμισι!!!) χρόνια, δεν αποτελεί ΄΄ καθυστέρηση ΄΄ και ΄΄κώλυμα΄΄ για το έργο, αλλά αποτελεί καθυστέρηση και κώλυμα η αναβολή για 3 ημέρες της Συνεδρίασης της 27ης Ιουνίου!!!!!
  • Το 3ο μεγάλο έργο (4ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης), αφορούσε κάποια μικρή τροποποίηση της μελέτης για αγορά πινακίδων για τους δρόμους της Λούτσας (Δεν συμφώνησαν οι χορηγοί). Αυτή η Μελέτη είχε ψηφιστεί ΄΄κατά πλειοψηφία΄΄ πριν λίγους μήνες!
Σύμφωνα με την άποψη του κ. Προέδρου, η αδυναμία διαπραγμάτευσης της Δημοτικής Αρχής και η επακόλουθη καθυστέρηση και στο τέλος η απόρριψη των ΧΟΡΗΓΩΝ να αναλάβουν το κόστος του έργου, δεν αποτελεί ΄΄ καθυστέρηση ΄΄ και ΄΄κώλυμα΄΄ για το έργο, αλλά αποτελεί καθυστέρηση και κώλυμα η αναβολή για 3 ημέρες της Συνεδρίασης της 27ης Ιουνίου!!!!!
  • Το 4ο μεγάλο έργο (7ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης), αφορούσε την κοπή ενός πεύκου στην Λούτσα!! Για να παρθεί απόφαση κοπής αυτού του ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥ δένδρου, χρειάστηκαν 4 (τέσσερις!!!!) συνεδριάσεις (2 στην Ε.ΠΟΙ.ΖΩ, 2 στο Δημοτικό Συμβούλιο) και 3 (τρείς!!!) ομηρικοί ΚΑΥΓΑΔΕΣ (στο Δημοτικό Συμβούλιο)!!!!
Σύμφωνα με την άποψη του κ. Προέδρου, αν το δένδρο δεν κοβόταν την Τρίτη 28 Ιουνίου (την άλλη μέρα ακριβώς) αλλά κοβόταν το Σάββατο 2 Ιουλίου, αυτό θα σήμαινε σκοτεινή απόπειρα για ΄΄ καθυστέρηση ΄΄ και ΄΄κώλυμα΄΄ στο έργο της Δημοτικής Αρχής!!!!!
  • Το 5ο μεγάλο έργο (2ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης), αφορούσε την ψήφιση μελέτης για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου δίπλα στο ΄΄Εκπτωτικό Χωριό΄΄.
Αυτό το ΄΄μεγάλο έργο΄΄ προϋπολογισμού 806.000 € δεν σηκώνει κανενός είδους κριτική!!!
Η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ όσο αφορά την επιλογή της θέσης και η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ της προβλεπόμενης κατασκευής (περιφραγμένη κλειστή ΑΛΑΝΑ με πλαστικό χλοοτάπητα), είναι «για γέλια και για κλάματα»!
Το πιο σπουδαίο είναι ότι η μελέτη αυτή ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!!!
Το πού θα υποβληθεί το κρατούν μυστικό!!!
Όμως, όπου και αν υποβληθεί (Περιφέρεια, ΕΣΠΑ, κ.λ.π.) και όποια ημερομηνία και αν υποβληθεί, στην καλλίτερη περίπτωση τα χρήματα θα διασφαλιστούν τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2017!!! Επομένως η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ θα γίνει το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017!!!
Το ΙΔΙΟ ακριβώς θα συμβεί και για τα άλλα 2 (δύο) ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ (Παιδικές Χαρές και Πλατεία στη Λούτσα)!!!!
Τα μόνα ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ που μπορούν να ΄΄ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΟΥΝ΄΄ εντός των επόμενων 5 (πέντε) μηνών, είναι η κοπή του δέντρου και η αγορά των πινακίδων των Οδών!!
Ο κ. Πρόεδρος πίστευε ότι αυτά τα 5 (πέντε) μεγάλα έργα θα δημοπρατούντο όλα μαζί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, γι΄ αυτό και η πιθανή αναβολή της Συνεδρίασης του Δ.Σ. της 27ης Ιουνίου για 3 (τρις) μέρες, θα αποτελούσε ΄΄καθυστέρηση΄΄ και ΄΄κώλυμα΄΄ στο έργο της Δημοτικής Αρχής!!!

Εδώ, δυστυχώς,  η ΛΟΓΙΚΗ παράτησε τη Δημοτική Αρχή και πήγε διακοπές στο πιο ψηλό βουνό της Ελλάδας!!!!!
Σπάτα 1 – 7 – 2016 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ακτύπητο δίδυμο, Τσαντήλας -Μαρλαντής. Ο ένας κόβει ,ο άλλος ράβει.Τώρα Τσαντήλας και υπερασπιστής της αδύναμης Αννας. Όσο ο κόσμος τους αγνοεί τόσο βγαίνουν δράκοι στα κεφάλια τους. Τώρα τα βάζει με τους εκπαιδευτικούς, μεγάλη αγένεια για τον Κατραμάδο όπως εκφράζεται, ειρωνεύεται σαν παντογνώστης τον πολιτιστικό, κρίνει τα έργα, τα βάζει με τις ημερομηνίες, τα βάζει με τα ποδήλατα , τα βάζει με το ποδόσφαιρο,ποιός είστε κύριε Τσαντηλα τελικά ;Σε αυτή την ΑΝΑΣΑ πόσο κακό κάνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΣ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ.Ο ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ.ΑΡΧΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ?ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΙΛΑΜΕ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ο ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 500-1000€ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΟΓΙΣΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.Η ΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Η ΑΝΑΣΑ"Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ" ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΗΤΣΟΥ?

      Διαγραφή
  2. Παρακολούθησες καθόλου θερινό σινεμά στην δεξαμενή, που διοργάνωσε με βραβευμένα έργα ο Πολιτιστικός; Δεν είναι ούτε αυτή πολιτιστική εκδήλωση κ.σύμβουλε;Σε ενόχλησαν τα παιδιά που πήγαν με ποδήλατο στα φαγιά, όπου ενημερώθηκαν για το έθιμο, από την κυρία του πολιτιστικού Σπάτων;Τα χρόνια όταν ο δήμος έδινε εκατομμύρια για τραγουδιστές στα πλαίσια του πολιτισμού και του πανηγυριού δεν σε ενοχλούσαν ;Θα έχει θερινό σινεμά και στην Αρτέμιδα στα πολιτιστικά δρώμενα ,πήγαινε να δεις κανένα έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΑΙ Η ΧΤΥΠΑΤΕ ΟΥΣΙΕΣ?ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 500-1000€ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.Η ΛΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΠΙ ΛΙΓΔΑ?ΕΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ 5-10 ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ Κ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΑΥΡΟΣ?ΤΟ ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΧΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ Κ ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ Κ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ.ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΠΟΤΟ Κ ΣΙΝΕΜΑ 500-800€? ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου