Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδος: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Με πρωτοβουλία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων - Αρτέμιδος πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 19/7 στο κτίριο της  Βουλής, συζήτηση για το ζήτημα των καταστροφών των καλλιεργειών από την πρόσφατη χαλαζόπτωση.
Από την περιοχή μας, συμμετείχαν η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της ΔΗΡΙΖΑ Λία Ντελάκη, ο αντιδήμαρχος Σπάτων Γεώργιος Μπέκας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σταύρος Κουλοχέρης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Αναστάσιος Φράγκος και ο συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων - Αρτέμιδος Λουκάς Μαργέτης
Η συνάντηση έγινε με τον  πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, παρουσία του βουλευτή Περιφερείας Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου και του συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αγροτών Περιφέρειας Αττικής, Γιάννη Μπουλέκου.
Οι εκπρόσωποι των φορέων παρέθεσαν ακριβή περιγραφή της έκτασης του προβλήματος και εξήγησαν τους λόγους που επείγει η καταγραφή των ζημιών από τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ενημέρωσε για τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που εμπόδιζαν μέχρι σήμερα την έγκαιρη καταγραφή και διαβεβαίωσε ότι σύντομα, με την πρόσληψη των εποχικών εργαζομένων, θα αποκατασταθεί η ροή των ελέγχων και ότι τα κλιμάκια ελέγχου θα επισκεφθούν την περιοχή μας άμεσα. 
Σπάτα 21/7/2016

                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου