Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πιστικίδης σε Χριστόπουλο «Απορώ πως ανοίγετε το στόμα σας για αυτό το θέμα»

«Απορώ πως ανοίγετε το στόμα σας για αυτό το θέμα, θα έπρεπε να στέκεστε σιωπηλός παρατηρητής των επιδιορθώσεων των σφαλμάτων σας που κάνουμε εμείς». Αυτή ακριβώς ήταν η...
απάντηση του Δημάρχου στον κο Χριστόπουλο με αφορμή το 4ο θέμα του χθεσινού δ.σ. , την αποξήλωση του παλιού και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.




Όλα ξεκίνησαν με την εισήγηση του κου Καλφαντή στο θέμα λέγοντας ότι η έγκριση είναι κάτι τυπικό για να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες, ώστε περίπου σε 4 μήνες να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα.

Ωστόσο με αφορμή την ερώτηση του κου Φαφούτη για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Αρίωνος, παρενέβη ο κος Χριστόπουλος ο οποίος ρώτησε για το αν είναι σκόπιμο να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας στο παλιό γήπεδο ή να επισπεύσουν τις διαδικασίες κατασκευής του νέου.

Προς απάντηση του ο κος Πιστικίδης κατηγόρησε τον πρώην Δήμαρχο για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του νέου γηπέδου κατά την διάρκεια της θητείας του. Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος κος Μπουρνούς η κατασκευή του νέου γηπέδου αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από τρία χρόνια, όπου αναγκαστικά όλοι οι αγώνες θα γίνονται στο παλιό. Έτσι επισήμανε πόσο επιτακτική είναι η αντικατάσταση του χλοοτάπητα καθώς είναι ήδη κατεστραμμένος και υπάρχουν κίνδυνοι για τραυματισμούς των παιχτών με αποτέλεσμα πολλοί να αποφεύγουν να αγωνίζονται εκεί .

Η συζήτηση για το θέμα έληξε με τη ψηφοφορία, όπου υπερψηφίστηκε με 14 ψήφους υπέρ και 1 κατά, του κου Χριστόπουλου.

 www.eastrunner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου