Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πρώτες φωτογραφίες για τη νέα BMW Σειρά 5

Η ριζική ανανέωση των ανταγωνιστών της 5αρας επίσπευσε το χρόνο παρουσίασης της νέας γενιάς...
H νέα Mercedes E-Class, έβαλε σε τροχιά... τρεξίματος τους ανθρώπους της BMW για την παρουσίαση της νέας 5άρας. 




Ετσι γίνεται αγώνας δρόμου ωστε το νέο μοντέλο των Γερμανών να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

Μάλιστα η BMW προχώρησε έστω και με έμμεσο τρόπο στην αποκάλυψη των πρώτων φωτογραφιών. Φορώντας καμουφλάζ, καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη (αυτό θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι), η νέα Σειρά 5 στέκεται ακίνητη στο εργοστάσιο του Μονάχου.

Στο εργαστήριο που φαίνεται στις φωτογραφίες, βραχίονες ρομπότ σκανάρουν το αυτοκίνητο προκειμένου να αποτυπώσουν με… χειρουργική ακρίβεια (λιγότερο από 100 μm) ένα τρισδιάστατο αντίτυπο του μεγάλου και πολυτελούς sedan. Έτσι οποιεσδήποτε παρεκκλίσεις από τα ποιοτικά στάνταρ θα εντοπιστούν πριν η BMW περάσει στη γραμμή παραγωγής.

Η νέα 5 Series θα αποτελέσει ό,τι πιο προηγμένο τεχνολογικά διαθέτει η BMW στη γκάμα της, όπως συμβαίνει δηλαδή με ανταγωνιστικά μοντέλα, όπως η Mercedes E-Class  Αναμένεται να ενσωματώνει ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτόματο πιλότο στον αυτοκινητόδρομο, παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα χωρίς την παρουσία οδηγού στο όχημα κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου