Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Πέντε απίστευτα σπήλαια για να μείνετε - Το ένα στη Σαντορίνη!

Πέντε απίστευτα σπήλαια για να μείνετε - Το ένα στη Σαντορίνη!
Μερικές από τις πιο όμορφες σπηλιές στον κόσμο προσφέρουν το ιδανικό μέρος διανυκτέρευσης των ταξιδιωτών που λατρεύουν την περιπέτεια και τις πρωτόγνωρες ταξιδιωτικές εμπειρίες
Τα πέντε πιο εντυπωσιακά σπήλαια στον κόσμο που προτείνονται για τους λάτρεις της περιπέτειας, αναδεικνύει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Express, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσά τους και τη Σαντορίνη.




Το βασικότερο στοιχείο των διακοπών είναι συνήθως το τοπίο, όμως υπάρχουν μέρη όπου η μαγεία συμβαίνει... μέσα στο έδαφος. Μερικές από τις πιο όμορφες σπηλιές στον κόσμο προσφέρουν το ιδανικό μέρος διανυκτέρευσης των ταξιδιωτών που λατρεύουν την περιπέτεια και τις πρωτόγνωρες ταξιδιωτικές εμπειρίες αφού συχνά βρίσκονται σε προστατευόμενες, ή απομακρυσμένες περιοχές, με σχετικά ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η πρόταση που αφορά στη Σαντορίνη είναι η «The Lava Cave». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «Φυσικά η Σαντορίνη είναι ονειρικό μέρος για όσους φιλοδοξούν να διανυκτερεύσουν σε σπήλαιο. Μπορείτε να ενοικιάσετε το The Lava Cave μέσω της Airbnb σε τιμή πολύ φθηνότερη συγκριτικά με τα ξενοδοχεία της περιοχής. Το σπήλαιο ήταν καταφύγιο των ναυτών τον 19ο αιώνα και σήμερα βρίσκεται σε φροντισμένη κατάσταση, με εσωτερικό και εξωτερικό τζακούζι, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για απέραντη θέα».

Δείτε τα πέντε σπήλαια-δωμάτια...

1. Sala Silvermine, Σουηδία



2. The Museum Hotel, Τουρκία



3. The Lava Cave, Ελλάδα



4. The Hobbit Hole, Ηνωμένο Βασίλειο



5. Hatters Hideout Cave, Αυστραλία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου