Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος οργανώνει τμήμα της παραλίας που εφάπτεται με τη Λίμνη (Αλυκή) στο πλαίσιο υποψηφιότητας της ακτής για απονομή «Γαλάζιας Σημαίας» το 2017.
Στην ακτή έχουν ήδη εγκατασταθεί τουαλέτες, πίνακας ανακοινώσεων, κατευθυντήριες πινακίδες, διάδρομος πρόσβασης ΑΜΕΑ και τις επόμενες ημέρες θα εγκατασταθούν ντουσιέρες και καλαθάκια απορριμμάτων. 




Στον οριοθετημένο με βράχους χώρο, θα απαγορευθεί η είσοδος - στάθμευση οχημάτων και θα επιτρέπει μόνο διέλευση οχημάτων συντήρησης και έκτακτης ανάγκης. Όλες οι παρεμβάσεις υλοποιούνται μετά από έγκριση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής (ΑΔΑ Απόφασης: Ψ7ΡΖ4653Π4-ΙΟ). Το μήκος της ακτής από το τέρμα των λεωφορείων έως τον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος είναι 425μ και η επιφάνεια εκτιμάται σε 17 στρέμματα. Η είσοδος οχημάτων αποτρέπεται με την τοποθέτηση φυσικών ογκόλιθων σε μια επιφάνεια 4,5 στρεμμάτων και η υποψήφια προς βράβευση ακτή έχει μήκος περί τα 195μ.

Η ακτή είναι και θα παραμείνει ελεύθερη για τους πολίτες, χωρίς είσοδο ή οποιοδήποτε άλλο κρυφό κόστος χρήσης (π.χ. τουαλέτες ή ντουσιέρες με κερματοδέκτη κλπ), αλλά δε θα είναι ελεύθερη για τη στάθμευση αυτοκινήτων στην ακτή. 
Ο χώρος θα αποδοθεί στη φύση και στους ανθρώπους. Η αμμουδιά θα επιστρέψει στα φυσικά της όρια και με λίγη τύχη και πολύ προσπάθεια θα ξαναδούμε να αναγεννιούνται μικροί αμμόλοφοι… Οι λουόμενοι θα «υποχρεωθούν» να περπατήσουν 50-100 μέτρα για να βρεθούν σε μια παραλία με εξαιρετική ποιότητα υδάτων, τη μοναδική στην Αττική που εφάπτεται με υφάλμυρη λίμνη με πλούσια βλάστηση και σημαντική πτηνοπανίδα (ερωδιοί, αγριόκυκνοι, βαλτόπαπιες κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες για το παράκτιο περιβάλλον της Αρτέμιδος επισκεφτείτε την ενότητα «Γαλάζια Αρτέμιδα» στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Εάν επιθυμείτε να δείτε τα κριτήρια των ακτών που είναι υποψήφιες για «Γαλάζια Σημαία» μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν το σύνδεσμο.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν το σύνδεσμο (διαρκής ενημέρωση) ή να επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα της Δ/νσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (ενότητα Β3).

Σπάτα 19-07-2016

16 σχόλια:

  1. Παλιοψεύτη Ανίκανε Διρφθαρμένε Δ.Μάρκου «Γαλάζια Σημαία» σημαίνει ελεγχόμενα ανεξέλγκτη ρύπανση της Παραλίας επειδή εσύ είσαι λαδωμένος ανοήτος είμαστε και ΕΜΕΙΣ?Ο Δ.Σύμβουλος με τα ιδωτικά συμφέροντα του σε απείήσε? σε λάδωσε? και τα ωραία γήπεδα έβαλες τις μπολντόζες και τα εκαναν Χώρο Στάθμευσης ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι απο τα μαγαζιά του,τον Χειμώνα ΔΕΝΤΡΟ εξω απο το μαγαζι του Αντιδημάρχου.Το 2017 εύχομαι να είστε ΟΛΟΙ Φυλακή να τελειώσει το Βάρβαρο Εγκλημά σας με στόχο ΜΟΝΟ να γίνεται ΟΛΟΙ σας Βαθύπλουτοι μέσα σε μία πενταετία ξεπουλώντας και καταστρέφοντας τα ΠΑΝΤΑ.Αλλά ΕΣΥ Δ.Μάρκου δικαιολογήσαι γιατί ΞΕΝΟΣ είσαι ΠΟΤΕ δεν ήρθες ΠΟΤΕ δεν έμεινες στην Αρτέμιδα και μόλις πάς φυλακή ή λήξει η Καταστροφική παρουσία σου στον ΔΗΜΟ θα εξαφανιστείς Ολοσχερώς απο αυτήν την ταλαιπωρημένη περιοχή.οι ΑΛΛΟΙ αυτοι που δεν έχουν στον ΗΛΙΟ Μοίραόταν θα χαθείς αυτοί θα συνεχίσουν να ζούν στις παράγκες της Λούτσας ή μέσα στην πενταέτια θα έχουν κλέψει τόσα πολλά λεφτά που θα τους επιτρέψουν να πάνε και αυτοί στο Πικέρμι,Ντράφι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ27 Ιουλίου 2016 στις 2:03 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΦΥΤΡΟ,ΝΟΜΙΚΟ ΚΛ ΚΛΠ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ? ΚΑΝΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΙΠΟΚΑΜΠΟ.ΤΡΟΛΕΙ,ΚΡΙΣΤΑΛ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΤΑ ΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Δ.ΜΑΕΚΟΥ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΟΥΝ 50 ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΝΤΙΚΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΜΕΣΙΤΗ ΠΟΛΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ ΔΗΝΗΤΡΗΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ?ΑΝΑΞΙΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάτη,το ψέμα,η κλοπή σε όλη την έκταση της στο πρόσωπο του Δ.Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΑΤΟ Μεσίτη κοίτα να βάλεις τη γυναίκες σου να σου πλύνουν κανα χεσμένο σώβρακο και καν κατουρημένο παντελόνι βρόμας και ζέχνεις γεροντίλα και εγκατάληψη οσα λεφτά καινα πας παλιόγερος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΧΕΧΕ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΤΗΣ ΛΗΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΗΣΤΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΛΙ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ.ΕΣΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει έχει κάποια προσωπικά θέματα ο Δ.Μάρκου αλλά ανήκουν στην ιδιωτική του ζωή,ας μείνουμε ευπρεπείς εμείς και να ασχοληθούμε μόνο με τα δημόσια προβλήματα που μας δημιουργεί σαν Δήμαρχος και είναι πάρα πολλά η ιδιωτική του ζωή είναι δική του ότι θέλει ας κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΗ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΣΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΛΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά τα ονόματα που γράφετε δω μέσα είναι πραγματικά; Μην μας μπερδεύετε καλύτερα ανώνυμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ.ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ-Α.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΓΡΑΤΗΚΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΩΝΑ ΛΗΣΤΗ ΜΗΤΣΟΜΑΡΚΟ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χα χα λέμε τώρα καλύτερα να βάλεις ενα ψευδώνυμο όπως Αριστογείτονας, Σωκράτης, Θουκυδίδης παρά κάποιο ονοματεπώνυμο που μπορεί να το έχει κάποιος άλλος αλλά αν είναι το πραγματικό κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προσβλητικό για όλους μας κάποιοι αλήτες σαν εσένα τσιράκι του Δ.Μάρκου που με το αζημίωτο προσπαθείτε να υποβιβάσετε το θέμα επώνυμης διαμαρτυρίας.Εγώ ξέρω τι μνησίκακος παλιάνθρωπος είναι ο Δ.Μάρκου και μεχρι να τον δω στην φυλακή δεν τολμάω να βάλω όλο το όνομα μου άλλοι το ρισκάρουν εσύ γιατί δεν γράφεις πως σε λένε γιατί απλά θα σε λιντσάρουμε μιας και δεν βρίσκουμε το αφεντικό σου

      Διαγραφή
    2. Είδες την συνέντευξη του Δ.Μάρκου στον ΣΚΑΙ? Καλή εμφάνιση έκανε και ο Οικονόμου του είπε οτι είναι ένας απο τους καλύτερους δημάρχους, για φυλακή χλωμό το βλέπω λοιπόν.

      Διαγραφή
  11. παιδάκια σφαχτείτε ...είστε η χαρά του Μητσοκάποιου...χαχαχαχα, αυτός θα γίνει και βολευτής, εσεις συνεχίστε τις μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενδιαφέρον αυτό με ποιο κόμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ 2:30 Είσαι μέσα, το ματς είναι στημένο και και ο Διαιτητής ακόμα. Πιστεύεις τις μπούρδες του δημοσιογραφίσκου? Η εμφάνιση ΄του μητσουρα αλλά και το περιεχόμενο της συνέντευξης ήταν για γέλια. Όσο για τον 12:11 o κόσμος το έχει τούμπανο , με τη ΝΔ φυσικά. Αυτός που αξίζει και δουλέυει πραγματικά είναι μόνο ο Αντωνης ο Αρτεμίσιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ-ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΜΑΡΚΟ{ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΛΑ}ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 500 ΠΟΙΝΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ Κ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου