Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ιταλία: Πέθανε και ο αδελφός του τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του στη σκηνή

«Χρυσάφι, χρυσάφι, χρυσάφι, πόσο χρυσάφι θα σου έδινα για να σε έχω έτσι, ξαπλωμένη αγνή, αλλά εσύ παραμένεις γιατί το δέχεσαι και μένεις γιατί πετάς πάνω από εμάς και παραμένεις ουράνια έτσι», τραγουδώντας αυτούς τους στίχους από μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το «Oro», ο Ιταλός τραγουδιστής Μάνγκο έσβησε πάνω στη σκηνή.
Πέθανε από έμφραγμα όπως θα ήθελε κάθε καλλιτέχνης. Έχοντας τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που τον έχει αποθεώσει, έχοντας ερμηνεύσει τα σημαντικότερα τραγούδια της καριέρας του, έχοντας συγκινήσει με τους στίχους και τη μουσική του και έχοντας γιορτάσει τριάντα χρόνια στη δισκογραφία.

Ο 60χρονος Τζουζέπε «Πίνο» Μάνγκο έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην περιφέρεια της Μπαζιλικάτα της Νότιας Ιταλίας, βυθίζοντας στο πένθος την ιταλική μουσική σκηνή

Ωστόσο, στο αναπάντεχο τραγικό γεγονός έρχεται να προστεθεί και άλλη μία απώλεια για την οικογένεια Μάνγκο, καθώς κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας του 60χρονου, έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Ο 75χρονος Τζοβάνι Μάνγκο μην αντέχοντας τον πόνο από τον χαμό του αδελφού του και ενώ προσευχόταν μαζί με φίλους και συγγενείς, έσβησε από έμφραγμα. Παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο της Ποτέντζα, οι προσπάθειες των γιατρών ήταν άκαρπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου