Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Βουλή: Ξεπέρασαν τα όρια οι τραμπουκισμοί και οι αθλιότητες των χρυσαυγιτών

Βουλή: Ξεπέρασαν τα όρια οι τραμπουκισμοί και οι αθλιότητες των χρυσαυγιτών 
Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα αθλιότητας επιδόθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής.



Η Ελένη Ζαρούλια έφτυσε (!) τον πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα, ο οποίος ψήφισε Σταύρο Δήμα. Άλλοι βουλευτές της ΧΑ χειρονομούσαν απρεπώς, χαιρέτησαν ναζιστικά και σε άλλο σημείο γύρισαν προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και είπαν: «Σαμαρά, σε περιμένουμε στην φυλακή!», γυρνώντας παράλληλα τους αντίχειρες προς τα κάτω θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο ότι πέφτει η κυβέρνηση.



Βρίζοντας και ουρλιάζοντας, οι χρυσαυγίτες συνέχισαν τους τραμπουκισμούς και της χυδαιότητες. Κάποιοι από τους χρυσαυγίτες στράφηκαν προς τον υπουργό Αμυνας Νίκο Δένδια, τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και άρχισαν να  φωνάζουν: «Προδότες! Ξεφτιλισμένοι! Τελειώσατε!».



Ενας από τους βουλευτές της ΧΑ, μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το Νίκο Δένδια, όμως ο Βασίλης Κικίλιας μπήκε μπροστά και τον σταμάτησε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου