Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Έφαγε 28 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά!

Και κατέρριψε το... ρεκόρ.Η νικήτρια  άφησε δεύτερο τον θηριώδη κύριο.Αν και μόλις 53 κιλά, μια κοπέλα έβαλε τα γυαλιά στους μεγαλόσωμους αντιπάλους τηςΗ Michelle Lesco είναι μικροκαμωμένη, καθώς δεν ζυγίζει περισσότερα από 53 κιλά, αλλά στο φαΐ... δεν την πιάνει κανείς! Η μικρόσωμη Αμερικανίδα κατόρθωσε να βγει νικήτρια σε διαγωνισμό φαγητού στο Ιλινόις, καταβροχθίζοντας περισσότερα από 28 χοτ-ντογκ, μαζί με τα ψωμάκια!Και μη φανταστείτε πως είχε μπροστά της όλο το απόγευμα: Το «κατόρθωμα» έγινε μέσα σε 10 μόλις λεπτά!

Η Michelle Lesco είναι πλέον η κάτοχος του ιδιότυπου αυτού ρεκόρ για το Ιλινόις εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τον Eric "Badlands" Booker, που έμεινε στα 27 χοτ-ντογκ - κι ας είναι το βάρος του περίπου τέσσερις (!) φορές όσο το βάρος της Μισέλ!

Ο διαγωνισμός που έγινε στα περίχωρα του Σικάγο ήταν απλά ο προκριματικός γύρος για το μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης στις 4 Ιουλίου (στην επέτειο της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ, όπου συμβαίνουν διάφορα τέτοια... δρώμενα).

Απολαμβάνοντας τη μεγάλη της νίκη, η Michelle Lesco δήλωσε «Δεν μπορώ να περιμένω να ρευτώ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου