Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κερδίστε χρήματα χωρίς λεφτά...Ανανεωμένο

Ο πιο διαδεδομένος και εύκολος τρόπος για να κερδίσει κάποιος χρήματα απ το διαδίκτυο είναι σερφάροντας σε PTC (PAID TO CLICK ) SITES και βλέποντας links από διαφημίσεις
που υπάρχουν εκεί.

Πολλοί από εμάς δεν έχουμε εξοικειωθεί με προγράμματα στο διαδίκτυο που προσφέρουν κέρδος.Ίσως γιατί δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να τα ψάξουμε και να ασχοληθούμε με αυτά δοκιμάζοντας τα ή να μην εμπιστευόμαστε κέρδος τόσο εύκολο.

Αλλοι πάλι δεν έχουμε καμιά διάθεση αλλά και χρήματα να διαθέσουμε και να τα επενδύσουμε σε ανάλογα προγράμματα μέσω διαδικτύου.
Ένας πολύ καλός τρόπος που θα αναλύσουμε είναι:
PTC (Paid To Click) networks είναι εταιρείες που σε πληρώνουν για να κάνεις λίγα κλικς την ημέρα, (σε μόλις 4 με 15 διαφημίσεις αναλόγως πακέτου) για μόλις 5" λεπτά την ημέρα(!), σε διαφημίσεις που εμφανίζονται στη σελίδα τους.

Απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υπομονή αφού οι σημαντικές κινήσεις που σε αναβιβάζουν οικονομικά επιτρέπονται ανά εβδομάδα!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε συγκεκριμένο σημείο στην ιστοσελίδα της εταιρείας - δεν τις ψάχνεις - και ειδοποιείσαι ηχητικά και οπτικά όταν έρχονται καινούργιες, με ένα μικρό browser add-on. Δεν χρειάζεται να είσαι online όλη μέρα, αφού οι 4 υποχρεωτικές διαφημίσεις που πρέπει να κάνεις κλικ καθημερινά εμφανίζονται μόνο μια φορά την ημέρα!

Για να έχει ενδιαφέρον, σου δίνουν το δικαίωμα, να νοικιάζεις άλλα άτομα που κάνουν την ίδια δουλειά σαν εσένα στην ίδια εταιρεία και να παίρνεις προμήθεια από τα κλίκς που κάνουν (θα εκτοξεύσει ΑΜΕΣΩΣ τα κέρδη σου), ή αν ξέρεις πως (π.χ. από στόμα σε στόμα,  κατασκευή ιστοσελίδας και τοποθέτηση διαφημιστικών banners, διαφήμιση κλπ) μπορείς να βρίσκεις και μόνος σου άλλα άτομα (refferals) να δουλέψουν στο PTC network που εργάζεσαι εσύ αρκεί να εγγραφούν με το λινκ σου. Δηλαδή άλλα άτομα προτεινόμενα από εσένα μπορούν να εγγραφούν από τα οποία πλέον θα παίρνεις προμήθεια από τη δουλειά τους.
Ακολουθεί ένα από τα πιο αξιόπιστα που σας προτείνουμε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου