Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Με Logistics Center στη Σίνδο η Lidl Hellas

Το Logistics Center είναι συνολικής επιφάνειας περί τα 200.000 τμ, συμπεριλαμβανομένου ενός αποθηκευτικού συγκροτήματος 60.000 τμ.
Την αγορά του μεγαλύτερου Logistics Center λιανικού εμπορίου της Ελλάδας, στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, που ξεπερνά τα 40 εκατ.ευρώ, ανακοίνωσε η Lidl Hellas.

Το Logistics - Center, το οποίο η Lidl απέκτησε από την Aldi, είναι συνολικής επιφάνειας περί τα 200.000 τμ, συμπεριλαμβανομένου ενός αποθηκευτικού συγκροτήματος 60.000 τ.μ.. «Έτσι θα συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, γεγονός που αποτελεί καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη αναγκαιότητα για τους πελάτες μας», υποστηρίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Κατά την 15ετή παρουσία στην Ελλάδα η Lidl Hellas έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ. «Ενώ μεγάλος αριθμός εταιρειών κρατά στάση αναμονής, ή ακόμη αποσύρεται από τη χώρα, εμείς επιθυμούμε από την πλευρά μας να προσδώσουμε μέσω της επένδυσης αυτής ένα σημάδι αισιοδοξίας», επισημαίνει η διοίκηση της Lidl Hellas. «Αυτό το οφείλουμε στους περισσότερους από 4.000 εργαζομένους μας, στους 1.500 Έλληνες προμηθευτές μας και στα 50.000 μέλη των οικογενειών τους, αλλά και στα εκατομμύρια των πιστών μας πελατών».

Και στην Αττική κατασκευάζεται αυτή τη χρονική περίοδο ένα ακόμη Logistics – Center για τη Lidl Hellas με συνολικό ύψος επενδύσεων άνω των 40 εκ. ευρώ.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου